Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Dizájner, grafikus

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, tervezéshez és grafikához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása
8 195 szakember
4 341 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Dizájner, grafikus

Szakértőre van szüksége a Dizájner, grafikus kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
8 195 szakember
4 341 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Szolgáltatások
Mit tartalmaz a grafikai szolgáltatás?
A grafikusok segíthetnek Ön és vállalkozása szakszerű bemutatásában. Számos feladaton dolgozhatnak együtt Önnel, a márka arculattervezésétől és grafikák készítésétől kezdve a közösségi médián keresztül történő népszerűsítésig. Leggyakoribb szolgáltatásaink:
Márkaépítés
Akár új vállalkozást indít, akár korszerűsítené a jelenlegit, fontos, hogy olyan márkát építsen, amely biztosan eléri a célközönséget. Egy független grafikai tervezővel megvitathatja üzleti elképzeléseit, a márkája által elérni kívánt célközönséget, a márkájához illő színeket és betűtípusokat, a képeket, valamint az előnyben részesített stílusokat. A grafikus segíthet Önnek például a logó megtervezésében, illetve márkaépítési irányelveket hozhat létre a vállakozása számára, melyek mind segítenek a következetes és megnyerő arculat kialakításában.
Grafika a közösségi médiában
Számos szabadúszó grafikus specializálódott az online tartalom grafikáinak létrehozására, például mémek készítésére a közösségi médiához, vagy illusztrációk kreálására webhelyekhez és blogokhoz. Ahhoz, hogy megismerkedhessen grafikusával, adja meg az Önnek tetsző stílusirányzatot, illetve azt, hogy melyik online csatornán van szükség a grafikára. A szakember olyan programokat használ, mint az Adobe Photoshop és az Adobe InDesign, így kiváló minőségű, online is használható alkotásokat hoz létre. A legtöbb grafikai tervező legalább egy körös felülvizsgálatra számít, ezért ne féljen visszajelzést adni, ha az eredeti design nem pontosan az, amit szeretne. A végső grafikai termék általában JPEG vagy PNG formátumban van.
Nyomtatott promóciós anyagok tervezése
Promóciós anyagok tervezésére vagy grafikákra van szüksége, például prospektusokra, szórólapokra, névjegykártyákra, plakátokra vagy akár termékcsomagolásra? A szabadúszó grafikus segít Önnek a professzionális nyomtatott termék elkészítésében. Megismerkedik a márkával, felméri a célközönséget és a nyomtatási specifikációkat, majd visszajelzésre kész dizájnt készít. Ha elégedett az eredménnyel, nagy felbontású, megfelelő formátumú (általában PDF) képet készít, amely készen áll a nyomtatásra.
Személyes projektek és meghívók
A grafikai tervezés nem csak a vállalatok számára elérhető. Különleges meghívót szeretne egy bulira? Olyan esküvői meghívóra vágyik, amely tökéletesen illeszkedik a témához, vagy egyedi illusztrációt adna szeretteinek? A grafikus művész olyan kivételes alkotást hoz létre, amely Önnek és címzettjének is maradéktalanul elnyeri tetszését.
Gyakran ismételt kérdések
Miért a Wilio segítségével béreljen grafikust?
Logót, szalagcímet, prospektust vagy új weboldalt kell terveznie? Ebben egy grafikus segíthet Önnek, legyen szó akár üzleti vagy személyes használatról. A megbízható szabadúszó grafikusok tapasztalattal rendelkeznek, és kreativitásukat felhasználva segítenek Önnek ötletei megvalósításában. Csak bízza meg a feladattal, és a grafikus megvalósítja terveit! Oldalunkon megfizethető és tehetséges szabadúszó grafikusokat talál. A projekt megadása után kapcsolatba lépünk a legjobb helyi grafikusokkal. A Wilio segítségével Ön időt takaríthat meg, és elkészítetheti azt a formatervet, amelyről mindig is álmodott!
Mit csinál egy grafikus?
A grafikus a képek, színek, formák és elrendezések segítségével tökéletesen megragadja a koncepciót, és elnyeri a közönség tetszését. Milyen feladatokkal találkozik egy grafikus a munkahelyén? A legtöbben grafikus szoftverrel dolgoznak, amelyben megtervezik a megrendeléseket nyomtatott és digitális felhasználásra egyaránt. Ide tartozik a logótervezés, a névjegykártya-tervezés, a brossúra készítés és a közösségi média képei is.
Milyen szoftvereket és eszközöket használnak a grafikusok?
A grafikusok egyrészt különféle hagyományos eszközöket, például rajztáblát, tollat és papírt használnak a koncepcióik kidolgozásához, másrészt grafikai tervező szoftverekkel dolgoznak, amelyek közül a legnépszerűbbek az Adobe Creative Suite-től származnak, mint az InDesign, az Illustrator és a Photoshop.
Milyen formátumban kapom meg a grafikáimat?
A grafika végleges formátuma attól függ, hogyan és hol fogják használni, ezt a megrendeléskor meg kell adnia. Nyomtatási célokra a nyomtató határozza meg a kívánt formátumot (általában PDF). Digitális felhasználásra PDF, PNG vagy JPEG fájlok alkalmasak.
Mennyi időbe telik, amíg elkészül a kész tervem?
A design elkészítéséhez szükséges idő függ a projekt típusától, a grafikus munkaterhelésétől és a munka mennyiségétől. Egyeztessen grafikus tervezőjével, hogy biztosan időben megkapja a végterméket!
Mennyibe kerül a grafikai tervezés?
A grafikai tervezés ára függ a tervező tapasztalatától, munkakörétől, és a feladat elvégzéséhez szükséges időtől. A projekt kezdete előtt egyeztessen a pontos díjakról a grafikussal.