Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Építészet, építészmérnök

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, építészethez, építészmérnököt, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Építészet, építészmérnök

Szakértőre van szüksége a Építészet, építészmérnök kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Építészet, építészmérnök

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes építészt foglalni a Wilio-n keresztül?
Ha ingatlanod jelentős felújítását tervezed, érdemes szakembereket felkérni. A kis felújításoktól kezdve a melléképületekig és a vadonatúj háztervezésekig a legjobb eredményeket segít elérni, ha egy főiskolai végzettségű építészt vagy tervezőt alkalmazol. Mivel évekig fogod használni ezeket a projekteket, mindenképpen fontos, hogy tetszen a tervezés. A Wilio jóvoltából megtalálhatod a megfelelő építészeket és más szakembereket, megtekintheted a portfólióikat, minősítéseiket és az általuk teljesített szerződések számát. Ez segít felvenni a környékeden olyan építészeket, akiknek tetszik a stílusa, és ügyfeleik is elégedettek munkájukkal.
Miért célszerű építészt foglalkoztatnom?
Ha építési munkákat fogsz végezni, fontos, hogy a terveket képzett szakember készítse el. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az épület szerkezetileg stabil lesz és minden jogi eljárásnak megfelel.
Milyen végzettséggel kell rendelkeznie egy építésznek?
Egy magyar építésznek egyetemi diplomát kell szereznie építészmérnökként. Különösen, ha ezeket saját maga és saját felelőssége alatt akarja megtenni, például az épület statikájának felmérését. Az engedélyeket általában a „körbélyegző” köznyelvi kifejezésnek nevezik.
Mi a különbség az építész és a tervező között?
Az építész általában házakat tervez megrendelésre, egy adott helyre, és megpróbál illeszkedni az elképzelésekhez, illetve a környezethez. Ha azonban egy katalógusházat választasz, akkor egy tervező segít abban, hogy a megfelelőre szabja számodra. Figyelmeztetni fog téged az áramellátás lehetőségeire és a projekt egyéb fontos részeire is. A tervező gyakran megrendelésre együttműködik az építésszel, később pedig az építtetővel is.
Mennyi időbe telik, amíg egy építész elkészít egy tervet?
Erre a kérdésre nincs egyszerű válasz. A melléképületek megtervezése általában sokkal gyorsabb, mint például egy egész új ház megtervezése, de figyelembe kell venned az építész munkaterhelését, az összes szükséges átdolgozást és magát az építési folyamatot is.
Mennyibe kerül egy építész alkalmazása?
A Wilio-nál az építész szolgáltatásainak ára nagyjából 7000 Ft / m2-ig terjed a ház hasznos területét számolva, azonban a végső ár mindig a munka terjedelmétől és összetettségétől függ.
Építészre vagy tervezőre van-e szükségem?
Ha bizonytalan vagy, lépj kapcsolatba mindkettővel. Nem csak megmondják, melyikre lenne inkább szükséged, hanem az árajánlataikat is elmondják Neked. Az ajánlat elfogadása és a szerződés aláírása előtt ne felejtsed el megerősíteni, hogy az általad választott szállító rendelkezik a szükséges képesítésekkel és engedélyekkel.
Mit csinálnak az építészek?
Ha új ház építését, ingatlan felújítását tervezed, melléképületet építtetsz hozzá, vagy akár csak új életet lehelsz a kertedbe, beszélj egy építésszel vagy tervezővel, mielőtt megkezdenéd a munkafolyamatokat. A projekt tervének elkészítésén túl az építészek gondoskodhatnak az önkormányzati engedélyekről és egyéb szükséges papírokról is. Mielőtt beleegyeznél az együttműködésbe, győződj meg arról, hogy minden amit szeretnél része annak a szolgáltatásnak, amelyért fizetsz. Egy tapasztalt építész segíthet az egész projekt elősegítésében, nemcsak építési engedéllyel, hanem az egész épület projektmenedzsmentjével, valamint építők és más szakértők felkutatásával a munka befejezéséhez.

Mit csinálnak az építészek?

Építészek
Az építészek nemcsak házat, hétvégi házat vagy garázst készítenek, hanem az összes vonatkozó engedélyhez segítséget nyújtanak. Előfordulhat, hogy egyes építészek speciális területtel vagy stílussal rendelkeznek, míg más építészek általánosabb szolgáltatásokat kínálnak. A profiljuk ellenőrzése képet ad a hasonló projektekkel kapcsolatos munkájukról.
Tervezők
A projekttől függően előfordulhat, hogy egy tervező jobb lehet neked. A tervezők műszaki rajzokat készítenek, amelyeket elküldhetsz annak az építtetőnek, akivel dolgozni fogsz.
Tájépítészek
Ha ingatlanod teljes átalakítását tervezed, ne felejtsed el a kertet sem. A tájépítész segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a térből egy olyan kialakítással, amelyet más tervezők vagy építészek nem tudtak elkészíteni a számodra. Az egyszerű dolgokon kívül, mint például virágágyások hozzáadása és a gyep újjáélesztése, a tájépítész az ízlésednek és költségkeretednek megfelelően növelheti ingatlanod értékét egy fedetlen terasszal, támfalakkal vagy akár medencével is.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt