Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Építkezés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, építkezéshez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Építkezés

Szakértőre van szüksége a Építkezés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Építkezés ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Építkezés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes építőipari vállalkozót/építőt találni a Wilio révén?
A képzett építőipari vállalkozó/építész elengedhetetlen minden új építkezéshez otthonában vagy irodájában. Az építők különféle eszközökkel és berendezésekkel dolgoznak a beltéri vagy kültéri lakóterek felépítésében, felszerelésében vagy felújításában. Profi helyibéli építőkkel biztos lehet benne, hogy a megfelelő időben és nagyszerű eredményekkel kapja meg a megfelelő segítséget. Legyen az nagyobb vagy kisebb projektet tervez, a Wilio rendelkezik tapasztalt építővel a környéken, aki segít Önnek. Egyszerűen írja be feladatát a Wilio-n, a helyi építők felveszik Önnel a kapcsolatot, majd kiválasztják a legjobbat, aki elvégzi az Ön munkáját.
Mit tesznek az építők?
Tapasztalatuktól és képzettségüktől függően az építők professzionális tervezéssel, kivitelezési felügyelettel és a munkák végrehajtásával foglalkozhatnak a különféle építési projekteknél. Sok építész segít a házak építésében vagy felújításában, míg mások a külső épületekre, például a fészerekre, a teraszokra és az úttestekre vagy a homlokzatokra összpontosítanak.
Szüksége van az építtetőnek engedélyre vagy engedélyre?
Az építők többsége a szakterületen szerzett tapasztalattal rendelkezik; ez azonban nem feltétele az építtetőnek. Középiskolai és egyetemi építőipari végzettség szükséges néhány kiválasztott építőipari szakmához, például építésvezető vagy tervező esetében. A legjobb névjegykártyák a korábbi építkezésekre való hivatkozások. Amikor az építési munkákról a Wilio-n keresztül tárgyal, kérdezze meg a munkavállalókat.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak az építési szolgáltatások?
Az építők többségének tapasztalata van különböző típusú projektek megvalósításában, szerszámok és anyagok használatában, bár egyesek egy adott típusú építési munka vagy építési típus biztosítására specializálódtak. Az építkezés területén a leggyakoribb szolgáltatások a következők:
Új épületek és felújítások
Akár új bővítést vagy felújítást tervez egy meglévő térben, a tervek kidolgozásához és a gyakorlati megvalósításához szüksége lesz egy profi építőre. Minden nagyobb építési projekt elején meg kell lennie az építkezés projektdokumentációja, amely meghatározza, hogy mit és milyen anyagokból kell építeni. A tervezés magában foglalja a tárgyrajzokat és a részletes terveket, amelyek ezután megkönnyítik az építési projekt megvalósítását. A legnépszerűbb felújítási és építési projektek közé tartozik a konyhák, a fürdőszobák felújítása és a beltéri elrendezések megváltoztatása. Ha bontásra van szüksége, az építtető az építkezés vagy a felújítás megkezdése előtt segíthet a munka megszervezésében és a folyamat felügyeletében. Építője követni fogja a rendelési terveket.
Melléképületek és külső épületek
Szépíteni szeretné kültéri környezetét, menedékét vagy télikertet szeretne építeni? Az építők segíthetnek külső építési projektekben, például menedékház építésében, pavilon vagy akár süllyesztett medencék elhelyezésében. Segíthetnek a teraszok vagy pergolák létrehozásában is. Az építési vállalkozó segíthet az egész folyamatban, a tervezéstől, az anyagok kiválasztásától és megrendelésétől kezdve az alapok és szerkezetek betonozásáig és felszereléséig. Végül a részletek és a külső kialakítás, például a vakolat vagy a homlokzat finomhangolható. Tapasztalt építők felbecsülik a részleteket, például a helyi szabályokat, előírásokat és specifikációkat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy építménye megfelel-e az összes szükséges feltételnek és megfelelően fogja-e szolgálni a célját.
Bekötőutak
Be kell építeni egy műutat? Építője segíthet betonút megépítésében, egymásba illeszthető burkolatban vagy egy meglévő műút felszínének javításában. Mielőtt megrendelné a szükséges anyagokat, a legjobb anyagokat ajánlják a kocsifelhajtókhoz a kívánt kialakítás és használhatóság érdekében. Előkészít egy sík felületet, tömöríti a talajt az út alatt, megerősíti az út széleit, betont gyárt vagy rendel, valamint simítja a beton felületét. Az építtető néhány hetet vár a beton teljes megkeményedésére, majd befejezi a munkát.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

Kőműves, építőipari munkásErvin A.
Kőműves, építőipari munkásFabián L.
Kőműves, építőipari munkásJózsef N.
Kőműves, építőipari munkásJózsef N.
Kőműves, építőipari munkásSándor R.
Kőműves, építőipari munkásTimur S.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt