Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Építőipari munkák, cégek

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, építőipari munkához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

1 510 szakember

4 038 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Építőipari munkák, cégek

Szakértőre van szüksége a Építőipari munkák, cégek kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

1 510 szakember

4 038 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes építészt foglalni a Wilio-n keresztül?
Ha ingatlanja jelentős felújítását tervezi, érdemes szakembereket felkérni. A kis felújításoktól kezdve a melléképületekig és a vadonatúj háztervezésekig a legjobb eredményeket segít elérni, ha egy főiskolai végzettségű építészt vagy tervezőt alkalmaz. Mivel évekig fogja használni ezeket a projekteket, mindenképpen fontos, hogy tetszen a tervezés. A Wilio jóvoltából megtalálhatja a megfelelő építészeket és más szakembereket, megtekintheti a portfólióikat, minősítéseiket és az általuk teljesített szerződések számát. Ez segít felvenni a környékén olyan építészeket, akiknek tetszik a stílusa, és ügyfeleik is elégedettek munkájukkal.
Miért célszerű építészt foglalkoztatnom?
Ha építési munkákat fog végezni, fontos, hogy a terveket képzett szakember készítse el. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az épület szerkezetileg stabil lesz és minden jogi eljárásnak megfelel.
Milyen végzettséggel kell rendelkeznie egy építésznek?
Egy magyar építésznek egyetemi diplomát kell szereznie építészmérnökként. Különösen, ha ezeket saját maga és saját felelőssége alatt akarja megtenni, például az épület statikájának felmérését. Az engedélyeket általában a „körbélyegző” köznyelvi kifejezésnek nevezik.
Mi a különbség az építész és a tervező között?
Az építész általában házakat tervez megrendelésre, egy adott helyre, és megpróbál illeszkedni az elképzelésekhez, illetve a környezethez. Ha azonban egy katalógusházat választa, akkor egy tervező segít abban, hogy a megfelelőre szabja az Ön számára. Figyelmeztetni fogja Önt az áramellátás lehetőségeire és a projekt egyéb fontos részeire is. A tervező gyakran megrendelésre együttműködik az építésszel, később pedig az építtetővel is.
Mennyi időbe telik, amíg egy építész elkészít egy tervet?
Erre a kérdésre nincs egyszerű válasz. A melléképületek megtervezése általában sokkal gyorsabb, mint például egy egész új ház megtervezése, de figyelembe kell vennie az építész munkaterhelését, az összes szükséges átdolgozást és magát az építési folyamatot is.
Mennyibe kerül egy építész alkalmazása?
A Wilio-nál az építész szolgáltatásainak ára nagyjából 7000 Ft / m2-ig terjed a ház hasznos területét számolva, azonban a végső ár mindig a munka terjedelmétől és összetettségétől függ.
Építészre vagy tervezőre van-e szükségem?
Ha bizonytalan , lépj kapcsolatba mindkettővel. Nem csak megmondják, melyikre lenne inkább szüksége, hanem az árajánlataikat is elmondják Önnek. Az ajánlat elfogadása és a szerződés aláírása előtt ne felejtse el megerősíteni, hogy az Ön által választott szállító rendelkezik a szükséges képesítésekkel és engedélyekkel.
Mit csinálnak az építészek?
Ha új ház építését, ingatlan felújítását tervezi, melléképületet építtet hozzá, vagy akár csak új életet lehel a kertjébe, beszéljen egy építésszel vagy tervezővel, mielőtt megkezdené a munkafolyamatokat. A projekt tervének elkészítésén túl az építészek gondoskodhatnak az önkormányzati engedélyekről és egyéb szükséges papírokról is. Mielőtt beleegyezne az együttműködésbe, győződjön meg arról, hogy minden amit szeretne része annak a szolgáltatásnak, amelyért fizet. Egy tapasztalt építész segíthet az egész projekt elősegítésében, nemcsak építési engedéllyel, hanem az egész épület projektmenedzsmentjével, valamint építők és más szakértők felkutatásával a munka befejezéséhez.
Mit csinálnak az építészek?

Építészek
Az építészek nemcsak házat, hétvégi házat vagy garázst készítenek, hanem az összes vonatkozó engedélyhez segítséget nyújtanak. Előfordulhat, hogy egyes építészek speciális területtel vagy stílussal rendelkeznek, míg más építészek általánosabb szolgáltatásokat kínálnak. A profiljuk ellenőrzése képet ad a hasonló projektekkel kapcsolatos munkájukról.
Tervezők
A projekttől függően előfordulhat, hogy egy tervező jobb lehet Önnek. A tervezők műszaki rajzokat készítenek, amelyeket elküldhet annak az építtetőnek, akivel dolgozni fog.
Tájépítészek
Ha ingatlanja teljes átalakítását tervezi, ne felejtse el a kertet sem. A tájépítész segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a térből egy olyan kialakítással, amelyet más tervezők vagy építészek nem tudtak elkészíteni a számára. Az egyszerű dolgokon kívül, mint például virágágyások hozzáadása és a gyep újjáélesztése, a tájépítész az ízlésednek és költségkeretednek megfelelően növelheti ingatlanja értékét egy fedetlen terasszal, támfalakkal vagy akár medencével is.