Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Ereszcsatorna

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, ereszcsatornához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Ereszcsatorna

Szakértőre van szüksége a Ereszcsatorna kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.
HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Tippek a homlokzatok, mennyezetek és ereszcsatornák megfelelő szakemberének kiválasztásához

A homlokzatokhoz, mennyezetekhez és ereszcsatornákhoz megfelelő szakember kiválasztásakor néhány fontos dolgot figyelembe kell venni. Ebben a cikkben lépésről lépésre végigvezetjük Önt:

· Válasszon valakit, akinek sok konkrét tapasztalata van

· Tudja meg, hogy pontosan mi lesz a szakember eljárása

· Kérjen részletes árajánlatot minden potenciális mesterembertől

· Tudjon meg többet az állványokról

· Kérdezze meg, hogy képzett kézműves-e

· Kérdezze meg, ki fogja ténylegesen elvégezni a munkát

Nézzük mindegyiket egy kicsit részletesebben. Először keressen egy olyan munkatársat, akinek elegendő tapasztalata van az Ön munkájának elvégzéséhez - lehetőleg ugyanolyan anyagokat használva. Attila P. csak néhány hónapja volt a Wilio tagja - de már fantasztikusan értékelte a pozitív visszajelzéseket. Elmagyarázza, mire kell figyelnie a lakástulajdonosoknak: „Javaslom, hogy nézzen meg egy szakember korábbi munkáiról készült fényképeket - lehetőleg konkrét bizonyítékkal, hogy valóban ez a dolga, és nem csak néhány véletlenszerű, az internetről letöltött fotó! Például ellenőrizze, hogy rajta van-e a szakember néhány fotón. Az ügyfeleknek így nem kell félniük attól, hogy információt kérjenek korábbi ügyfelektől. "

Kérjen ingyenes árajánlatot

Segítünk Önnek kapcsolatba lépni az Ön területén működő profi tetőépítő szakemberekkel és valódi ajánlatokat szerezni még ma. Előre tájékozódjon arról, hogy a munka valószínűleg hogyan fog zajlani és mit fog tartalmazni. A tetőn és a környékén végzett munka valódi zavart okozhat a lakástulajdonosok számára, mivel gyakran nem képesek önállóan felfedezni, mi a fő probléma. Ezért a homlokzatokon, mennyezeteken vagy ereszcsatornákon végzett munkáknál különösen fontos, hogy a mester elmagyarázza, milyen lesz a munkafolyamata. Attila P. rámutat: „Vannak kézművesek, akik úgy végzik a munkát, hogy kívülről jól néz ki - de a felszín alatt nem minden kóser. Például az ereszcsatornát soha nem szabad elhelyezni az ereszcsatorna tengelykapcsolójának helyén. Kívülről jól néz ki, de nem tart sokáig. Ezért nagyon fontos, hogy a háztulajdonos felkérje az egyes kézműveseket, hogy magyarázzák el ezt részletesen."

Például az ereszcsatornák szögezésének különböző módjai vannak. De a soffit a legfontosabb. Attila P. több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a tetőfedő iparban, és 100% -ban kap pozitív visszajelzéseket és értékeléseket. Hangsúlyozza például, hogy a folyamatok hogyan különbözhetnek egymástól: „Sok olyan ember van, aki nem tudja teljesen, hogy mit csinál, ezért a folyamatuk téves lesz. Ha a fa vagy a filc rothad, cserélje ki. Tehát mielőtt mesterembert választana, győződjön meg róla, hogy pontosan leírja, mit tervez. - Kérdezze meg a kézműveseket, hogy hajlandók lennének-e lefényképezni a munkaterületet munka előtt, alatt és után. A homlokzatok, a mennyezetek és az ereszcsatornák jó szakembere örömmel teszi ezt, ami azt jelenti, hogy nem kell a tetőn járnia a munka ellenőrzéséhez. Részletes árajánlatot kaphat minden mérlegelőtől. Minden munkavállalónak be kell nyújtania egy írásos árajánlatot, amelyben fel kell tüntetni az egyes munkaerő-, anyag- és egyéb költségeket, amelyek ezzel kapcsolatosak lehetnek (például hulladék eltávolítása). Ajánlatában lépésről lépésre le kell írnia azt a folyamatot, amelyen keresztül megy.”Sok mennyezeti és ereszcsatorna-szakember szívesen kivárja, amíg a munka befejezése után bármilyen fizetést megkapnak: „A munkáért ígért összeget általában csak azután adjuk oda, miután megelégedtünk a munkával! Bármit is csinálunk, soha ne alkalmazzunk olyan kereskedőt, aki előre igényli a teljes összeget. ” Amíg nem kap fizetést: „A fizetséget csak a befejezés után fogadom el, és amikor az ügyfél elégedett a munkával!"

Tudjon meg többet az állványokról

Ha a projekt magassági munkát igényel, kérdezze meg, hogy a szakembernek állványt kell-e építenie. Erre nem mindig van szükség, ha mennyezeten, ereszcsatornán dolgozik. Ez az egyes munkák méretétől és terjedelmétől függ, és néhány mester létra vagy hidraulikus daru használata mellett dönt. A munkavállalónak azonban örömmel kell elmagyaráznia Önnek, hogyan tervezi a berendezés biztonságos és törvényes használatát. Minden szakembernek különböző előírásokat kell betartania a magasságban történő munkavégzést illetően. Ha állvány építését tervezi, kérdezze meg, mennyibe fog kerülni. Attila P. szerint: „Feltétlenül kérdezze meg az állványzatot és az ezzel járó összes költséget. Jómagam főleg hidraulikus darut használok, ami sok pénzt takaríthat meg a háztulajdonosoknak. Az állványozás magasabb költségeket jelenthet. Tehát a háztulajdonosnak meg kell kérdeznie a mesterembert, hogy tervez-e állványt építeni, és hogy a költségek szerepelnek-e a teljes ajánlatban. Ha állványra van szükség, a ház tulajdonosának képesnek kell lennie arra, hogy maga bérelje ki, vagy legalább összehasonlítsa a bérleti költségeket, mielőtt megállapodna."

Kérdezze meg, hogy képzettek-e a területen

Meg kell kérdezni, hogy a munkavállaló képzett-e és van-e tapasztalata. Kérdezze meg, hogy ez további garanciát nyújt-e. Kérdezze meg, hogy ki fogja ténylegesen elvégezni a munkát. Attila elmagyarázza: „Aki munkát kínál, annak szakszerűnek kell lennie. Mivel mindenki, akit ismerek, másképp működik, ezért ha valaki elmagyarázza, hogyan fognak dolgozni - és elégedett a folyamatukkal -, győződjön meg róla, hogy ő csinálja-e."

Töltse le a Wilio alkalmazást
Androidra és iOS-re egyaránt