Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Esküvők, rendezvények
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 271 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Esküvők, rendezvények

Szakértőre van szüksége a Esküvők, rendezvények kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Mi a szolgáltatás része
Az esemény előtti tervezés
A rendezvényszervező az előzetes tervezéssel kezdi, összerakja az ütemtervet, meghatározza a lehetséges helyeket és költségvetéseket, majd gondoskodik a biztosításokról és az engedélyekről, kapcsolatba lép a helyi önkormányzatokkal vagy az irányító szervekkel. Szükség esetén a rendezvényszervező a médiát, kommunikációs és PR kampányokat is irányíthatja, valamint marketing anyagokat készíthet, hogy maximálisan odafigyeljenek az eseményére. Végül elkészít egy részletes menetrendet.
Hely és felszerelés
Az esemény dátumának közeledtével a rendezvényszervező megkezdi a szükséges felszerelések beszerzését, és megállapodik Önnel az esemény végső helyszínéről. Azon fog dolgozni, hogy a legjobb ajánlatot nyújtsa Önnek, és meghatározza a megfelelő helyeket a költségvetésében, a választott dátumra. Ezenkívül ellenőrzi a szerződéseket, megtárgyalja a lehetséges helyszíneket és kommunikál a beszállítókkal. A rendezvényszervező gondoskodik az eszközök bérléséről is, ideértve az audiovizuális eszközöket, a transzparenseket, a színpadokat és a világítást. Koordinálja az összes szállítót is.
Toborzás és kapcsolattartás harmadik felekkel
A színvonalas rendezvényhez elegendő számú személyzetre lesz szükség. A rendezvényszervező feladata annak biztosítása, hogy minden pozíciót képzett vagy tapasztalt személyzet töltsön be, akik teljeskörű tájékoztatást kapnak a rendezvény elvárásairól. A rendezvény ideje alatt felügyeli a személyzet tevékenységét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van. Szervezője kapcsolatba lép harmadik felekkel, beleértve az előadókat és a szponzorokat is.
A nagy nap
Végül az esemény menedzsere segít az esemény kezelésében, Ő érkezik először a helyszínre, és valószínűleg utolsóként fog távozni. Minden, a kulisszák mögött ellenőrzés alatt fog állni, hogy minden résztvevő számára problémamentes élményt nyújtson. A nap folyamán válaszol minden kérdésre, amely a beszállítókra, az alkalmazottakra és az előadókra vonatkozik. Csak magának az eseménynek a menetére koncentrál.
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes a Wilio-val felvenni egy rendezvényszervezőt?
Röviden: megspórolja a rengeteg idegeskedést. Fontolgatja, hogy rendezvényszervezőt vesz fel a tervezett vállalati rendezvényére? Olyan embert keres, aki jártas az esküvő napján lévő stressz enyhítésében? Minden nagy (és sok kisebb) eseményhez talál egy koordinátort, aki gondoskodik az esemény zökkenőmentes lebonyolításáról. Csökkentse a stresszt, és vegyen fel egy szakértőt, aki mindenben segít Önnek, a helyfoglalástól, a beszállítókon át, az egész napos szervezésig. Könnyű megtalálni a tapasztalt rendezvényszervezőt a Wilio-n. Akár esküvőt, vásárt, konferenciát, sporteseményt, partit vagy bármi mást szervez, a megfelelő személy gondoskodik a kulisszák mögötti apró (és nagy) részletekről, amelyek nagyszerűvé varázsolják az eseményt.
Mi a rendezvényszervező szerepe?
Kezeli az előzetes tervezéseket, biztosítja az esemény zökkenőmentes lebonyolítását, köszönhetően annak, hogy mindent ellenőrzés alatt tart, és figyeli a lehetségesen felmerülő problémákat.
Milyen előnyei vannak a rendezvényszervező felvételének, a saját szervezéssel szemben?
A fő előny a nagy időmegtakarítás, valamint a szakmailag szervezettebb és ezért kellemesebb esemény. Egy tapasztalt rendezvényszervező bevált folyamatokat fog használni.
Milyen képességekre kell figyelni egy rendezvényszervezőnél?
Pontosnak, szervezettnek, hatékonynak kell lennie. A jó kapcsolat a minőségi beszállítókkal és harmadik felekkel a siker kulcsa. További jó szempont a korábbi események sikeres lebonyolításában szerzett tapasztalata.
Szüksége van-e a rendezvényszervezőknek speciális képesítésre?
A rendezvényszervezőnek nem kell hivatalos képesítéssel rendelkeznie, de sokan képzettek. A rendezvényszervezők között üzleti, kommunikációs és marketing részlegeken végzetteket is talál.
Mikor érdemes a szolgáltatásokat lefoglalni?
Az időben való foglalás elengedhetetlen. Ideális esetben 3-6 hónappal a közelgő esemény előtt, annak méretétől függően. Ez elegendő időt biztosít a részletek megtervezéséhez és a szükséges kérelmek és engedélyek feldolgozásához.
Mennyibe kerül egy rendezvényszervező alkalmazása?
A rendezvényszervező felvétele a Wilio-val az esemény típusától és méretétől függ. A nagyobb események több pénzbe kerülnek. Szükség van részletes tervezésre, nagyobb megrendelésekre, a nagyszámú vendégek meghívására, ellátására, és egy beszállítóra.
Mit tartalmaznak egy rendezvényszervező szolgáltatásai?
A rendezvényszervező gondoskodik a nap minden aspektusáról, és valószínűleg megoldja az összes problémát, mielőtt Ön tudomást szerezne róluk. A rendezvényszervező azonban nem áll az esemény témája vagy a dekorációk mögött (bár egyesek ezt a szolgáltatást is kínálják), hanem a kulisszák mögül irányítja az eseményeket és azok működését.