Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Esküvők, rendezvények

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, esküvőkhöz, rendezvényekhez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása
8 155 szakember
4 318 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
252 005 + alkalmazásletöltés
Esküvők, rendezvények

Szakértőre van szüksége a Esküvők, rendezvények kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
8 155 szakember
4 318 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
252 005 + alkalmazásletöltés
Mi a szolgáltatás része
Az esemény előtti tervezés
A rendezvényszervező az előzetes tervezéssel kezdi, összerakja az ütemtervet, meghatározza a lehetséges helyeket és költségvetéseket, majd gondoskodik a biztosításokról és az engedélyekről, kapcsolatba lép a helyi önkormányzatokkal vagy az irányító szervekkel. Szükség esetén a rendezvényszervező a médiát, kommunikációs és PR kampányokat is irányíthatja, valamint marketing anyagokat készíthet, hogy maximálisan odafigyeljenek az eseményére. Végül elkészít egy részletes menetrendet.
Hely és felszerelés
Az esemény dátumának közeledtével a rendezvényszervező megkezdi a szükséges felszerelések beszerzését, és megállapodik Önnel az esemény végső helyszínéről. Azon fog dolgozni, hogy a legjobb ajánlatot nyújtsa Önnek, és meghatározza a megfelelő helyeket a költségvetésében, a választott dátumra. Ezenkívül ellenőrzi a szerződéseket, megtárgyalja a lehetséges helyszíneket és kommunikál a beszállítókkal. A rendezvényszervező gondoskodik az eszközök bérléséről is, ideértve az audiovizuális eszközöket, a transzparenseket, a színpadokat és a világítást. Koordinálja az összes szállítót is.
Toborzás és kapcsolattartás harmadik felekkel
A színvonalas rendezvényhez elegendő számú személyzetre lesz szükség. A rendezvényszervező feladata annak biztosítása, hogy minden pozíciót képzett vagy tapasztalt személyzet töltsön be, akik teljeskörű tájékoztatást kapnak a rendezvény elvárásairól. A rendezvény ideje alatt felügyeli a személyzet tevékenységét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van. Szervezője kapcsolatba lép harmadik felekkel, beleértve az előadókat és a szponzorokat is.
A nagy nap
Végül az esemény menedzsere segít az esemény kezelésében, Ő érkezik először a helyszínre, és valószínűleg utolsóként fog távozni. Minden, a kulisszák mögött ellenőrzés alatt fog állni, hogy minden résztvevő számára problémamentes élményt nyújtson. A nap folyamán válaszol minden kérdésre, amely a beszállítókra, az alkalmazottakra és az előadókra vonatkozik. Csak magának az eseménynek a menetére koncentrál.
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes a Wilio-val felvenni egy rendezvényszervezőt?
Röviden: megspórolja a rengeteg idegeskedést. Fontolgatja, hogy rendezvényszervezőt vesz fel a tervezett vállalati rendezvényére? Olyan embert keres, aki jártas az esküvő napján lévő stressz enyhítésében? Minden nagy (és sok kisebb) eseményhez talál egy koordinátort, aki gondoskodik az esemény zökkenőmentes lebonyolításáról. Csökkentse a stresszt, és vegyen fel egy szakértőt, aki mindenben segít Önnek, a helyfoglalástól, a beszállítókon át, az egész napos szervezésig. Könnyű megtalálni a tapasztalt rendezvényszervezőt a Wilio-n. Akár esküvőt, vásárt, konferenciát, sporteseményt, partit vagy bármi mást szervez, a megfelelő személy gondoskodik a kulisszák mögötti apró (és nagy) részletekről, amelyek nagyszerűvé varázsolják az eseményt.
Mi a rendezvényszervező szerepe?
Kezeli az előzetes tervezéseket, biztosítja az esemény zökkenőmentes lebonyolítását, köszönhetően annak, hogy mindent ellenőrzés alatt tart, és figyeli a lehetségesen felmerülő problémákat.
Milyen előnyei vannak a rendezvényszervező felvételének, a saját szervezéssel szemben?
A fő előny a nagy időmegtakarítás, valamint a szakmailag szervezettebb és ezért kellemesebb esemény. Egy tapasztalt rendezvényszervező bevált folyamatokat fog használni.
Milyen képességekre kell figyelni egy rendezvényszervezőnél?
Pontosnak, szervezettnek, hatékonynak kell lennie. A jó kapcsolat a minőségi beszállítókkal és harmadik felekkel a siker kulcsa. További jó szempont a korábbi események sikeres lebonyolításában szerzett tapasztalata.
Szüksége van-e a rendezvényszervezőknek speciális képesítésre?
A rendezvényszervezőnek nem kell hivatalos képesítéssel rendelkeznie, de sokan képzettek. A rendezvényszervezők között üzleti, kommunikációs és marketing részlegeken végzetteket is talál.
Mikor érdemes a szolgáltatásokat lefoglalni?
Az időben való foglalás elengedhetetlen. Ideális esetben 3-6 hónappal a közelgő esemény előtt, annak méretétől függően. Ez elegendő időt biztosít a részletek megtervezéséhez és a szükséges kérelmek és engedélyek feldolgozásához.
Mennyibe kerül egy rendezvényszervező alkalmazása?
A rendezvényszervező felvétele a Wilio-val az esemény típusától és méretétől függ. A nagyobb események több pénzbe kerülnek. Szükség van részletes tervezésre, nagyobb megrendelésekre, a nagyszámú vendégek meghívására, ellátására, és egy beszállítóra.
Mit tartalmaznak egy rendezvényszervező szolgáltatásai?
A rendezvényszervező gondoskodik a nap minden aspektusáról, és valószínűleg megoldja az összes problémát, mielőtt Ön tudomást szerezne róluk. A rendezvényszervező azonban nem áll az esemény témája vagy a dekorációk mögött (bár egyesek ezt a szolgáltatást is kínálják), hanem a kulisszák mögül irányítja az eseményeket és azok működését.