Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Esküvőszervező

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, esküvőszervezőt, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Esküvőszervező

Szakértőre van szüksége a Esküvőszervező kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes esküvői koordinátort foglalni a Wilio-n keresztül?
A nagy nap, amelyről álmodozik, egyre gyorsabban közeledik, így kezd Önben felgyűlni a stressz. Szerencsére vannak olyan esküvőszervezők, akik örömmel segítenek a nagy napjának különlegessé tételében. Az esküvőszervező szerepe az, hogy megszabadítsa Önt az esküvő megtervezésével járó stressztől, és segítsen elrendezni mindent az ételtől kezdve az italokon át, egészen az asztalokon található címkékig. A szakembernek köszönhetően elkerülheti a stresszt az előkészületek során, tudván, hogy tökéletes napot szerveznek Önnek. Az esküvőszervező megrendelése biztosítja, hogy esküvője stresszmentesen kerüljön megszervezésre. Megtervezheti az egész esküvőt, rendelhet esküvői tortát vagy elkészítheti dekorációit. A Wilio határozottan a legmegfelelőbb hely álmai esküvőszervezőjének megtalálásához.
Milyen szolgáltatásokat tud nyújtani nekem egy esküvőszervező?
Az esküvőszervező szolgáltatásai a választott esküvő típusától függenek. A leggyakoribb szolgáltatások, amelyekben a koordinátor segít, a helyszín kiválasztása, a fotós és az ételkiszállító.
Házasodni készülünk - mi az első teendő?
Milyen izgalmas! Az első dolog, hogy vegyen elő egy tollat ​​és papírt, és ötleteljen arról, milyen esküvőt szeretne. Például jegyzetelje le, hogy kültéri vagy beltéri eseményre vágyik inkább, illetve nagy, vagy inkább kis családi körben tartaná. Ha meghozta ezeket a döntéseket, kezdjen bele az esküvőszervező keresésébe, akivel minden bizonnyal meg fog tudni állapodni olyan dolgokról, melyek segítenek Önnek és azokról, amelyek nem.
Milyen hamar foglaljam le az esküvői koordinátor szolgáltatásait?
A legtöbb esküvői koordinátort legalább 6 hónappal az esküvő időpontja előtt lefoglalják, de mindenképp érdemes megfogadni - minél előbb megrendeli a szolgáltatásait, annál jobb. Biztosan több lehetőség áll majd Ön előtt, s így nem fog stresszelni
Ki fizeti az esküvői koordinátor szolgáltatásait?
Korábban ezt a szolgáltatást a menyasszony szülei fizették, manapság azonban valószínű, hogy a vőlegény, a menyasszony, vagy mindkét család fizet érte.
Hogyan spórolhatok néhány forintot egy esküvőn?
Az egyik legjobb módja annak, hogy pénzt takarítson meg, ha néhány dekorációt saját kezűleg készít. Felvehet különféle szakembereket, akik esküvők szervezésével foglalkoznak, és kézműveseket, akik segítenek alkotásai elrendezésében.
Mennyibe kerülnek az esküvői koordinátor szolgáltatásai?
A Wilio-n keresztül megrendelt esküvői koordinátor szolgáltatási ára az igénybe vett szolgáltatások típusától, a vendégek számától, a dátumtól, a helyszíntől és egyéb tényezőktől függően változhat.
Szolgáltatások

Mit tartalmaznak az esküvői koordinátor szolgáltatásai?
A professzionális esküvői szolgáltatók segítenek megszabadítani Önt a stressztől, a tökéletes esküvő megtervezésekor. Segítenek megtalálni az esküvői ellátókat, akik asszisztálnak az esküvő tervezésében és a díszítésben, a nagy nap biztosításában, fényképek készítésében és más egyéb feladatokban, úgy mint:
Esküvőszervezés
Eljátszott már azzal a gondolattal, hogy miért ne bízza esküvőjét szakemberre? Az esküvőszervező az utolsó részletig megtervezi a nagy napot. Ugyanakkor, a tervezés utolsó heteiben is kérhet tőle segítséget. A koordinátor mindent összehangol, és biztosítja a nap zökkenőmentes levezérlését. Az esküvői koordinátor számos kérdést tesz fel Önnek, hogy megismerhesse az elképzeléseit. Ez segít az ütemterv felállításában és a dolgok teljes listájának megtervezésében, hogy minden tökéletesen és időben kerüljön kivitelezésre. A szakember felveszi a kapcsolatot más esküvői ellátókkal is, hogy mindent a legapróbb részletekig megtervezzenek.
Díszítők
Akár azt szeretné, hogy a dekoratőr készítse el Önnek a dekorációt, akár saját maga tenné meg ugyanezt, győződjön meg arról, hogy van, aki segítő kezet nyújt Önnek. Ha vonzza az az ötlet, hogy egyedül tervezze meg a dekorációt otthonában, próbálja csak ki. Azonban, ha nincs elég ideje hozzá, rendeljen dekoratőrt, aki mindent megszervez, elkészít és megvásárol ami illik a választott témához, a tündérfényektől az édességeken át az esküvői ajándékokig és virágokig. Az esküvői dekoratőr alaposan és kreatívan fog eljárni annak érdekében, hogy esküvője elegáns legyen, a költségvetés túllépése nélkül.
Vendéglátás
A szertartás után az étel az esküvő egyik legfontosabb része. Megrendelheti az esküvői szakácsok szolgáltatásait, hogy finom ételeket készítsenek vendégei számára, és egy pultost aki elkészíti kedvenc italait. A vendéglátóipari szolgálat a kiváló ételek és a hozzáértő pultos mellett az étel felszolgálását is biztosítja, amiről kiváltképp gondoskodik. Rendelhet gyakorlott pincéreket és pincérnőket is, akik 5-csillagos éttermi szolgáltatásokat nyújtanak Önnek és vendégeinek. Akár sört, bort vagy koktélokat kínál az esküvőn, a pultos figyelmesen teljesíti minden vendég kívánságát.
Esküvői torták
A vendégek lenyűgözése a tökéletes esküvői tortával úgy a legbiztosabb, ha felvesz egy profi cukrászt, aki pontosan az Ön igényei szerint készíti el az esküvői tortát. A cukrásznak előzetesen tudnia kell a vendégek számát, valamint a torta ízének és töltelékének minden követelményét. Ezután a cukrász a tortát eljuttatja a kívánt helyszínre, hogy Ön és vendégei együtt élvezhessék a torta ízét és látványát.
Fotós
Rendelje meg egy esküvői fotós szolgáltatásait, hogy professzionálisan megörökíthesse nagy napjának minden fontos pillanatát (még az előkészületeket is). Az esküvői fotós minden professzionális felszerelését elhozza az esküvőre. Még akár esküvői falat is hozhat, ami előtt gyönyörű csoportképek készülhetnek. Az esküvő után mindent megtesz, hogy kiválassza a legjobban sikerült fotókat a szerkesztésre, majd azokat USB-re vagy a felhőbe feltölti.
Autókölcsönzés
Rendeljen esküvői autót, mely elviszi Önt és a vendégeit a szertartásról az esküvői fogadásra. Az autó ezen kívül nagyszerű fotózkodási kiegészítő is lehet. Sőt, az autóhoz sofőrt is rendelhet, így nem kell aggódnia a stresszhelyzetek miatt.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.