Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Esztrich géppel
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Esztrich géppel

Szakértőre van szüksége a Esztrich géppel kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

Gyakran ismételt kérdések

Mik azok a gépi esztrichek?

A gépi esztrichek olyan anyagrétegek (a piacon különböző típusú cement- vagy gipsz-esztricheket kínálnak), amelyeket egy épületszerkezet aljzatjára öntenek. Az esztrichek olyan anyagok, amelyek befejezik a padlóréteget. Az esztrichek felhordásához számos műszaki követelménynek kell megfelelni, mind az aljzaton belül, mind az esztrich előkészítésén belül. Ez egy építőelem, amelynek nemcsak funkcionális, hanem esztétikai funkciója is van.

Milyen készségekkel rendelkezik az esztrich szakértő?

Az esztrich a padló befejező rétege. Az esztrichen végzett munka gyakran fizikailag megterhelő, és számos műszaki és esztétikai követelménynek kell megfelelnie. Az esztricheket vastag konzisztenciával alkalmazzák különböző felületeken. A gépi esztrichek alkalmazása nem könnyű feladat, és az anyag előkészítésében jártas szakembernek el kell sajátítania az építési alapkészségeket. építési és falazási munkák is. Az esztrichekkel való munka nehéz, mert a kiválasztott anyagot (gipsz vagy cement) az anyag kötési idejének kezdetétől kell feldolgozni.

Hogyan találhatok minőségi szakértőt?

Gépi esztrich padló mellett döntött, és valakit keres, aki pontosan elvégzi a munkát? Még soha nem volt ilyen egyszerű szakképzett építőipari szakembert találni, aki megfelel minden követelménynek és professzionálisan közelíti meg a munkát! A Wilio segít ebben. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy megbízást, leírja, mire van szüksége, és várja az ajánlatokat. A Wilio tájékoztatja a megfelelő gépi esztrich szakértőket, akik jártasak a munkában. Tájékoztatja a területen tartózkodó szakembereket, akik elvégezhetik a munkát a szükséges időben. Ezután már csak választania kell a kapott ajánlatok közül. A Wilio segít megtalálni a szakembereket, akik minőségi szolgáltatásokat kínálnak elfogadható áron. Ön is meggyőződhet az egyes építési szakértők minőségéről, ha megnézi az ügyfelek értékeléseit és véleményeit. 

Milyen munkát végez egy szakértő?

Ha a gépi esztrich alkalmazását szakértőre bízta, munkája helyszíni szemlével kezdődik. A szakértő szintezőberendezést, vízmértékeket és egyéb szükséges eszközöket használ az esztrich magasságának mérésére és jelölésére. Az aljzat, amelyre a megmunkált esztrichet felhordják, szennyeződésektől, régi festéktől, hibáktól mentesnek kell lennie, és meg kell felelnie a minőségi munkára vonatkozó szabványoknak. Szükség esetén a szakértő lemarja az aljzatot. A szakértőnek biztosítania kell az aljzat egyenletességét, és gondoskodnia kell a vezetékekről, amelyek nem lehetnek jelen az esztrichnél. Ha a felület túl ívelt, akkor a szakember fólia formájában elválasztó réteget helyezhet el az aljzat és az esztrich között. A fóliát a padló szigetelő rétegeként is használják.

A szakértő a megfelelő arányban, a kiválasztott típusnak megfelelően keveri össze az esztrichet, és mechanikusan dolgozza fel. A felhordás után az esztrichet szétterítik és léccel kiegyenlítik. A szakértő meghatározhatja, hogy az esztrichet milyen szinten kell felhordani, valamint azt, hogy melyik esztrich a helyének megfelelő változat. Felhordás után az esztrich 2-7 napig érlelődik, a réteg vastagságától és az esztrich típusától függően. Az esztrich érésekor hajók és hőmérsékletingadozások érvényesek. A megfelelő szárítás érdekében a hőmérséklet nem haladhatja meg a 30 °C-ot vagy nem lehet 5 °C alatt. Ugyanakkor a szakértőnek folyamatosan ügyelnie kell a cement esztrich szárítására, amikor az folyamatosan nedvesedik. 

Biztosítsak anyagokat és eszközöket a szakértőnek?

A kezdeti, előkészítő munka során a szakértő a kiválasztott esztrich típusának megfelelően a térre és a szükséges magasságokra összpontosít. Ezekhez az alapmunkákhoz szintezőberendezést, vízmértékeket és mérőrúdokat használ. Ezt követi az esztrich előkészítése, amelyet gépi keveréssel, megfelelő arányban végeznek. A kevert esztrichet módosított aljzatra fektetik. A szakértő darálóval, marógéppel módosítja az aljzatot, vagy más szerszámmal távolítja el a szennyeződést. Egy elválasztó fóliaréteget visz fel az aljzatra, és esztrich segítségével véglegesíti. Mivel az alap sima padló, a simításhoz szintező lécet használ. Az eljárás megnevezésével arra a következtetésre jutottunk, hogy a szakértő valóban specifikus eszközöket használ megfelelően végrehajtott technológiai eljárásához. Az ügyfélnek, a nem szakértőnek fogalma sincs arról, hogy milyen eszköz megfelelő a szakértő számára, ezért az anyagok vagy szerszámok beszerzése nem megfelelő megoldás a szakember számára. Ugyanakkor minden szakember rendelkezik saját területén a munkájához megfelelő eszközökkel. A Willio révén olyan szakembereket bérelhet, akik teljesen felszereltek az Ön igényeinek kielégítésére, anélkül, hogy bármilyen anyag- vagy szerszámellátást kérne.

Készíthetek gépi esztricheket magam, vagy jobb Willio szakértőhöz fordulni?

A gépi esztrichek fontos építőelemek, amelyek megváltoztatják a belső tér esztétikai tulajdonságait. Az esztrich fektetésekor számos technológiai követelménynek kell megfelelnie. Ezért nem tartjuk megfelelő megoldásnak az önálló munkát szakmai felügyelet és segítség nélkül. A szakértő követi a megfelelő technológiai eljárásokat és követelményeket. Tudja, hogy melyik esztrich a legmegfelelőbb típus az Ön igényeinek és helyének megfelelően. Kiegyenlítheti az aljzatot, biztosíthatja a felület végső szilárdságát, nem gyúlékonyságát és megoldhat váratlan problémákat. Az önsegítő megoldás költséges következményekkel járhat, a szakszerűtlenség és a rossz feldolgozás révén. Az építési munkák során felhasznált pénzügyek általában magas tételt jelentenek, ezért figyeljen a munka minőségére és a Willio szakképzett szakértőjére, aki végül pénzt takarít meg.

Mi az ára a gépi esztricheknek?

A gépi esztrichek ára tartalmazza az anyagokat és a munka árát. Az ár függ a munkaterület m2-es méretétől és a területen végzett munka összetettségétől is. Bármilyen váratlan komplikáció növelheti a szolgáltatás teljes költségét. 

Milyen típusú gépi esztricheket kínál a piac?

Gipsz esztrich
Anhidrit esztrichnek is nevezik, amelyben a gipsz kötőanyagként szolgál. Előre elkészített, módosított aljzatra alkalmazzák a megadott konzisztenciában, leggyakrabban, mint egy öntött esztrichnél. Felhordás után az anyagot azonnal homogenizálni kell szintező rudak segítségével, és az esztrichet 48 órán keresztül védeni kell a kedvezőtlen időjárási körülményektől, ahol a hőmérséklet nem lehet 30 °C feletti és nem eshet 5 °C alá. A gipsz esztrich lakóövezetekben vagy irodaházakban való használatra alkalmas. Gyönyörű lapos padlót képez, és ha padlófűtéssel használják, tulajdonságai miatt csökkentheti a teljes fűtési költséget.

Cement esztrich
A fő kötőanyag cementből áll. A cement esztrich külső és belső terekhez egyaránt alkalmas. Munka közben vastag konzisztenciával alkalmazzák, majd alumínium léccel kiegyenlítik. Ez a fajta esztrich gyorsabban szárad, mint a gipsz, a száradási idő körülbelül 24 óra. Amint megszárad, azonnal el kell kezdeni a kezelési folyamatot. Szárításkor repedések keletkeznek, vagy a padló kidudorodik, ezért az esztrichet folyamatosan nedvesen kell tartani. Ennek oka az egyenetlen szárítás, ahol a beton felső rétegei zsugorodnak, míg az alsó rétegek nedvesek maradnak. Ezért a felületet 4-7 napig nedvesíteni kell. 

Tanácsok és tippek

1. Árajánlatok szinte azonnal
Ne pazarolja az idejét, ha szakértőket keres, és különféle cégek ajánlatait kéri. Hozzon létre egy megbízást, és hamarosan ajánlatokat fog kapni képzett szakemberektől, közvetlenül a környékéről.

2. Ne lépje túl a költségvetését
A mélyalapozási árak valóban eltérőek lehetnek. A Wilio segítségével azonban könnyen összehasonlíthat több ajánlatot, és kiválaszthatja a költségvetésének és igényeinek megfelelőt.

3. Keresse meg a legjobb szakértőket
Alkalmazza a környék legjobban minősített szakértőit, és minőségi munkát kap. Ésszerű áron.