Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Ezermester

Alkalmazzon szakképzett szakértőket a környékéről megfizethető áron.

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Ezermester

Szakértőre van szüksége a Ezermester kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Ezermester ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Ezermester

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Az ezermesterek különféle karbantartási munkákat végezhetnek a ház, az apartman vagy a kert körül. Írja be a feladatba az összes feladatot, hogy az óránkénti férj elhozhassa az összes szükséges eszközt és fogyóeszközt.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen képességei vannak egy ezer mesternek?
Egy ezer mester gondoskodik a ház, lakás vagy kert körüli munkákról, amelyekre nincs ideje, készsége vagy eszköye. Mivel az ezer mesterek eltérő szakmai ismeretekkel rendelkeznek, írja le a lehető legpontosabban azt, amire szüksége van ahhoz, hogy árajánlatokat kapjon azoktól a szakemberektől, akik rendelkeznek a megfelelő képességekkel.
Mennyibe kerül egy ezer mester?
Az óránkénti ezer mesterek átlagos költsége 20 - 100 €. Az ár a feladat összetettségétől és a szükséges időtől függ, és hogy szükség van-e speciális eszközökre vagy felszerelésekre, valamint arra, hogy az ezer mester közel van-e, vagy nagyobb távolságról kell érkeznie.
Hogyan találok jó ezer mestert?
A Wilio iránti megkeresés gyors és egyszerű módja annak, hogy ügyes és hajlandó ezer mestert találjon a környékén. A Wilio segít megtalálni a megfelelő tapasztalattal rendelkező helyi szakértőt az Ön kérésére.
Milyen munkát végez egy ezer mester ?
Egy ezer mester segíthet a háztartás kisebb javítási és karbantartási munkáiban. Segít olyan munkákban, mint a képek felakasztása, a bútorok összeszerelése, a javítási munkák, a készülékek csatlakoztatása, a lámpák felszerelése, a párkányok függesztése, a falak és egyéb felületek festése, valamint kisebb javítások. A Wilio segít megtalálni a környékedről a minőségi ezer mestert, aki szívesen segít.
Mi a különbség az ezer mester és egy olyan szakember között, mint a villanyszerelő vagy a vízvezeték-szerelő?
Az ezer mesterek olyan szakemberek, akik egyrészt különféle otthoni karbantartási munkákban tudnak segíteni, másrészt villanyszerelők, vízvezeték-szerelők, gázszerelők stb.: egy adott szakmában speciális képesítéssel rendelkező szakemberek.
Miért kell ezer mestert keresni Wilio-n?
Egy ezer mester gondoskodik a ház, lakás vagy kert körüli munkákról, amelyekre nincs ideje, készsége vagy eszköze. Segít a legtöbb ház körüli javításban. Összeszereli a bútorokat, kicseréli a hibás akkumulátort, a hibásan működő dugót vagy a készülékek csatlakozóit. A Wilio segít megtalálni a szakképzett ezer mestert aki hajlandó azonnal belekezdeni a projektbe.

Milyen munkát végez egy ezer mester?

Beltéri berendezések és javítások
Egy ezer mester gondoskodik a ház, lakás vagy kert körüli munkákról, amelyekre nincs ideje, készsége vagy eszköze. Segít a legtöbb ház körüli javításban. Összeszereli a bútorokat, kicseréli a hibás akkumulátort, a hibásan működő dugót, vagy a készülékek csatlakozóit. Egy ezer mester segíthet újonnan vásárolt készülékek telepítésében, a törött ajtók javításában, a redőnyök felszerelésében és javításában, a konyhai mosogató felszerelésében, a csaptelep cseréjében, lámpák függesztésében és akár tapétázásban is. Saját eszközöket használnak, és tanácsot adnak Önnek, ha további felszerelésre van szükségük.
Karbantartási szolgáltatás
Rendelkezik a teljesítendő karbantartási munkák teljes listájával? Béreljen ezer mestert, hogy mindezt egyszerre végezze el. Segíthet a laminált padlók lerakásában a fürdőszobában lévő szilikon tömítés cseréjében, az ajtó felakasztásában és sok más munkában.
Külső berendezések és javítások
Azezer mester segíthet kerti fészer építésében, kültéri redőnyök felszerelésében, terasz vagy járda kikövezésében, vagy akár a gyermekek trambulinjának javításában.
Falra szerelhető
A fali polcoktól, képektől és tévéktől kezdve a kerékpártartókig és tükrökig - hívja az ezer mestert, ha segítségre van szüksége a falra szereléshez. Az ezer mesterek többsége saját szerszámot hoz magával, de előfordulhat, hogy fizetnie kell majd olyan anyagokért, mint a csavarok vagy a nehéz tárgyak, például a tévék és hasonlók tartói.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

EzermesterLászló D.
EzermesterAttila V.
EzermesterBalint D.
EzermesterÁrpád S.
EzermesterMarkos D.
EzermesterRobi T.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt