Ezermester

Alkalmazzon szakképzett szakértőket a környékéről megfizethető áron.

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
18545 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen képességei vannak egy ezer mesternek?

Egy ezer mester gondoskodik a ház, lakás vagy kert körüli munkákról, amelyekre nincs ideje, készsége vagy eszköye. Mivel az ezer mesterek eltérő szakmai ismeretekkel rendelkeznek, írja le a lehető legpontosabban azt, amire szüksége van ahhoz, hogy árajánlatokat kapjon azoktól a szakemberektől, akik rendelkeznek a megfelelő képességekkel.

Mennyibe kerül egy ezer mester?

Az óránkénti ezer mesterek átlagos költsége 20 - 100 €. Az ár a feladat összetettségétől és a szükséges időtől függ, és hogy szükség van-e speciális eszközökre vagy felszerelésekre, valamint arra, hogy az ezer mester közel van-e, vagy nagyobb távolságról kell érkeznie.

Hogyan találok jó ezer mestert?

A Wilio iránti megkeresés gyors és egyszerű módja annak, hogy ügyes és hajlandó ezer mestert találjon a környékén. A Wilio segít megtalálni a megfelelő tapasztalattal rendelkező helyi szakértőt az Ön kérésére.

Milyen munkát végez egy ezer mester ?

Egy ezer mester segíthet a háztartás kisebb javítási és karbantartási munkáiban. Segít olyan munkákban, mint a képek felakasztása, a bútorok összeszerelése, a javítási munkák, a készülékek csatlakoztatása, a lámpák felszerelése, a párkányok függesztése, a falak és egyéb felületek festése, valamint kisebb javítások. A Wilio segít megtalálni a környékedről a minőségi ezer mestert, aki szívesen segít.

Mi a különbség az ezer mester és egy olyan szakember között, mint a villanyszerelő vagy a vízvezeték-szerelő?

Az ezer mesterek olyan szakemberek, akik egyrészt különféle otthoni karbantartási munkákban tudnak segíteni, másrészt villanyszerelők, vízvezeték-szerelők, gázszerelők stb.: egy adott szakmában speciális képesítéssel rendelkező szakemberek.

Miért kell ezer mestert keresni Wilio-n?

Egy ezer mester gondoskodik a ház, lakás vagy kert körüli munkákról, amelyekre nincs ideje, készsége vagy eszköze. Segít a legtöbb ház körüli javításban. Összeszereli a bútorokat, kicseréli a hibás akkumulátort, a hibásan működő dugót vagy a készülékek csatlakozóit. A Wilio segít megtalálni a szakképzett ezer mestert aki hajlandó azonnal belekezdeni a projektbe.

Milyen munkát végez egy ezer mester?

Beltéri berendezések és javítások

Egy ezer mester gondoskodik a ház, lakás vagy kert körüli munkákról, amelyekre nincs ideje, készsége vagy eszköze. Segít a legtöbb ház körüli javításban. Összeszereli a bútorokat, kicseréli a hibás akkumulátort, a hibásan működő dugót, vagy a készülékek csatlakozóit. Egy ezer mester segíthet újonnan vásárolt készülékek telepítésében, a törött ajtók javításában, a redőnyök felszerelésében és javításában, a konyhai mosogató felszerelésében, a csaptelep cseréjében, lámpák függesztésében és akár tapétázásban is. Saját eszközöket használnak, és tanácsot adnak Önnek, ha további felszerelésre van szükségük.

Karbantartási szolgáltatás

Rendelkezik a teljesítendő karbantartási munkák teljes listájával? Béreljen ezer mestert, hogy mindezt egyszerre végezze el. Segíthet a laminált padlók lerakásában a fürdőszobában lévő szilikon tömítés cseréjében, az ajtó felakasztásában és sok más munkában.

Külső berendezések és javítások

Azezer mester segíthet kerti fészer építésében, kültéri redőnyök felszerelésében, terasz vagy járda kikövezésében, vagy akár a gyermekek trambulinjának javításában.

Falra szerelhető

A fali polcoktól, képektől és tévéktől kezdve a kerékpártartókig és tükrökig - hívja az ezer mestert, ha segítségre van szüksége a falra szereléshez. Az ezer mesterek többsége saját szerszámot hoz magával, de előfordulhat, hogy fizetnie kell majd olyan anyagokért, mint a csavarok vagy a nehéz tárgyak, például a tévék és hasonlók tartói.

Tanácsok és tippek

01.
A jó üzembe helyezés az alap

Az óránkénti párok különféle karbantartási munkákat végezhetnek a ház, az apartman vagy a kert körül. Írja be a feladatba az összes feladatot, hogy az óránkénti férj elhozhassa az összes szükséges eszközt és fogyóeszközt.

02.
Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

03.
Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.