Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Felszerelése konyhák, bútorok

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, konyhák, bútorok beszereléséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Felszerelése konyhák, bútorok

Szakértőre van szüksége a Felszerelése konyhák, bútorok kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Felszerelése konyhák, bútorok

Szolgáltatások

Moduláris konyhai felszerelés
A moduláris konyhák pompás megjelenést biztosítanak otthonában, standard kialakítású szekrénnyel, polcokkal és asztalokkal. A moduláris konyhákat könnyebb felszerelni, mint a hagyományos konyhákat, de ha Ön nem szakember, akkor elkerülheti a stresszt és a problémákat, ha nálunk keres szerelőt bútora telepítéséhez.
Egyedi konyhák telepítése
Az egyedi konyha az Ön igényeinek megfelelően készül. Az szerelők az Ön által kiválasztott anyaggal dolgoznak, pontosan megmérik és kivágják a szekrényeket. Az egyedi konyha felszerelése ugyan többe kerül és hosszabb ideig tart, mint egy hagyományos felszerelése, de a kialakítás miatt megéri.
Konyhaszekrény beépítése
Ha csak szekrényeit szeretné kicserélni, akkor a konyhaszekrény gyártója egyedi szekrényeket készíthet és telepíthet, vagy egyszerűen bérelhet egy ezermestert a már megvásárolt moduláris szekrények telepítéséhez. A szekrénygyártók figyelembe veszik a konyhája jelenlegi stílusát, és ötletei alapján megtervezik az ideális tárolási megoldást.
Konyhai mosogató felszerelése
A konyhai mosogató cseréje vagy beszerelése az egyik legbonyolultabb munkálatok egyike. Az új mosogató és a csaptelepek telepítése előtt a szerelők megtisztítják a vízvezetékeket és eltávolítják a régi tömítőanyagot. A vízszivárgás és az ebből eredő károk megelőzése érdekében ellenőrizze, hogy a csövek megfelelően el vannak e zárva.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljon konyhai installációt a Wilio-n keresztül?
Függetlenül attól, hogy egyedi konyhát vagy szabványos konyhai tömböt épít be, a konyha felszerelését képzett szakemberre kell bíznia. Az ezermester ellenőrzi, hogy a szekrények vízszintesek-e, megóvja Önt és családját az esetleges későbbi sérülésektől. Ha oldalunkon keresztül vesz fel szakembert, időt és pénzt spórolhat magának. Oldalunkon olyan vízvezeték-szerelőket talál, akik minden típusú konyhát felszerelhetnek. Írja be kérését ingyenesen, és vegye fel a kapcsolatot megbízható szakértőkkel, akik verhetetlen áron kínálnak konyhai felszerelést az Ön területén. Ellenőrizheti a kiválasztott szakembert, ha elolvassa a korábbi vásárlók véleményét, így megbizonyosodhat arról, hogy konyhája biztonságos kezekben van.
Mennyi ideig tart a konyha beszerelése?
Ez a telepített konyha típusától függ. A moduláris konyha telepítése kevesebb időt vesz igénybe, mint egy egyedi konyha telepítése. A konyhai vízvezeték-szerelő a konzultációt követően becslést adhat arról, hogy mennyi időbe telik majd a munka.
Milyen egyéb szolgáltatásokat tartalmaz a telepítés?
Mielőtt új konyháját használhatná, csatlakoztatnia kell az áramhoz, a vízhez és más közművekhez. Kérdezze meg a telepítőt, hogy ezeket a szolgáltatásokat tartalmazzák-e a telepítési költségek, vagy külön kell villanyszerelőt esetleg más szakembert felvennie.
Milyen konyhai elrendezés a megfelelő?
Különféle formájú és méretű konyhák léteznek. A kompakt konyhák, az U alakú vagy az L alakú konyhák és az egyéb konyhai kialakítások közötti választás során el kell gondolkodnia a rendelkezésre álló helyen, a háztartásában élők számán és a konyha használatának gyakoriságán.
Szükségem van egyedi konyhára?
Az egyedi szekrények és asztalok többe kerülnek, mint egy moduláris konyhai felszerelés, de szükség lehet rájuk, ha a konyhája nem szabványos méretű, vagy ha egy bizonyos stílust vagy kivitelt szeretne. A saját konyhák telepítése bonyolultabb, mint a szokványos konyhák telepítése, és szakember hozzáértését igényli.
Szükséges-e falakat lebontani?
Ha régebbi ház felújítását tervezi, érezheti úgy, hogy új konyhája túlságosan zárt, fénytelen helyiségben van. A nyitottabb és tágabb megjelenés érdekében előfordulhat, hogy szükség lehet a belső fal eltávolítására. Kérdezze meg a konyhai szerelőt, hogy felajánlja-e ezt a szolgáltatást, vagy külön kell kapcsolatba lépnie az építővel.
Mennyibe kerül egy konyhai felszerelés?
A konyha ára a telepítés összetettségétől függően jelentősen változhat. A hagyományos konyha vagy a moduláris konyhai felszerelés olcsóbb, mint az egyedi konyha. Oldalunkon a konyha felszerelésének átlagos költsége 80 és 585 euró között van.
Mit csinálnak a konyhai vízvezeték-szerelők?
Igényeitől függően alkalmazhat egy tervező tanácsadót, aki irányítja az egész konyha felújítását, és koordinálja a munkát más szakemberekkel. Ha asztalosra, szerelőre vagy más engedéllyel rendelkező szakemberre is szükség van a szekrények, mosogatók és egyéb összetett feladatok elvégzésez, a tervező segít Önnek szakembert találni.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt