Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Festő munkák, festő

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, festő munkákhoz, festőt, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Festő munkák, festő

Szakértőre van szüksége a Festő munkák, festő kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Festő munkák, festő

Milyen munkát végez a festő az Ön számára?

Külső festés
Házának külső falait rendszeresen festeni kell, nemcsak a szép megjelenés érdekében, hanem azért is, mert állandóan stressznek és zord időjárásnak vannak kitéve. Ahhoz, hogy a falak frissek legyenek, néhány évente ki kell festeni őket, valamint a kerítéseket, az ereszcsatornákat, az ablakpárkányokat és az ajtókat is. A festő általában kezeli, és ha szükséges, homokfújja a felületet, eltávolítja a megrepedezett vagy hámló festéket vagy vakolatot, majd lefesti a felületeket. Mindig a ház külsejéhez megfelelő színt használ, hogy a lehető leghosszabb ideig tartson.
Belső falfestés
A belső tér festése újszerű megjelenést kölcsönöz házának vagy lakásának, segít eltávolítani a sárgulást és a cigaretta szagát, valamint a repedéseket, foltokat vagy ujjlenyomatokat. Egy profi festő az Ön stílusának megfelelő színt választ, ami illik a szobába. Az előkészítés a bútor eltávolításával vagy lefedésével, valamint a falfelületek tisztításával kezdődik. A festő megjavítja az összes repedést, majd lecsiszolja a durva foltokat. Vegül felvisz 2-3 réteg festéket a sima és egyenletes felület elérése érdekében. Legvégül eltávolítja a védőfóliákat és szalagokat, és mindent megtisztít.
Festékeltávolítás
Sok szobafestőnek van tapasztalata a festék eltávolításával is. Mivel a festékeltávolítás általában időigényes munka, célszerű ezt a munkát szakembernek bízni. Segíthet a graffiti eltávolításában és takarásában is. A felülettől függően különböző kaparóeszközöket, csiszolópapírt vagy vegyszereket fog használni a nem kívánt bevonatok eltávolításához.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes szobafestőt keresni a Wilion keresztül?
Egy szépen festett ház, lakás vagy iroda olyan légkört áraszt, amely sokkal nagyobb hatással van ránk, mint azt észrevesszük. A frissen festett helyiség és az évek óta sárgult, foltos, vagy akár repedt falú helyiség közötti különbség hatással van a hangulatunkra, a belső közérzetünkre és az érzéseinkre a térben. Egy képzett festő képes egy ilyen teret egyetlen nap alatt átalakítani. És nem is kerül sokba. Függetlenül attól, hogy belső vagy külső tereket kell festenie, vagy a festékeltávolításban és más előkészítő munkákban kell segítenie, a Wilio talál Önnek képzett festőt, aki képes kivitelezni mindezt.
Miért kellene profi festőt alkalmaznom, amikor kifesthetem magam?
Ha nincs meg a szükséges tapasztalata, hosszabb ideig tarthat a festés, és drágább lehet az összes szükséges felszerelés megvásárlása. A festés eredménye nem biztos, hogy olyan kielégítő, jó minőségű és tiszta, mintha szakemberhez fordulna. A hivatásos festők rendelkeznek minden eszközzel, anyaggal, készséggel és tapasztalattal, hogy minden teret gyorsan és szakszerűen kifesthessenek.
Milyen képességekkel rendelkezik egy festő?
A profi szobafestők festékeket alkalmaznak a különböző felületeken, például belső falakra, külső falakra, kerítésekre, valamint bútorokra és egyéb kiegészítőkre. A festők további munkái közé tartozik a tapéták falra ragasztása. A legtöbb festő egy színnel festi a felületeket, de egyesek speciális technikákat is alkalmazhatnak minták, falfestmények vagy graffitik készítésére az egyedi vásárlói igényeknek megfelelően.
Milyen gyakran kell festeni?
A ház külsejét 5-10 évente kell festeni. Az időjárás, a környezeti behatások vagy az alacsony minőségű anyagok miatt gyakrabban is kellhet festeni. A belső falak és mennyezetek festése gyakrabban történik, általában 4-6 évente, különösen nagy forgalmú épületekben, vagy olyan területeken, ahol dohányznak.
El kell látnom a festőt festékkel és felszereléssel, vagy ő hozza a sajátját?
A legtöbb profi festő saját eszközeit használja, de Önnek fizetnie kell a festékekért és a fogyóeszközökért, vagy konzultálnia kell a festővel. A professzionális szobafestők ismerik a legjobb színeket és anyagokat az egyes felülettípusokhoz, ezért mielőtt festéket vásárolna, javasoljuk, hogy konzultáljon festőjével. Ha azonban már vásárolt festékeket és kellékeket, akkor az árkalkuláció elküldése előtt értesítse a festőt.
Mennyibe kerül a festés?
A munka ára attól függ, hogy hány négyzetmétert kell festenie, legyen szó falakról vagy mennyezetekről, más színűre kell-e festeni a díszléceket, el kell-e távolítania a régi tapétákat vagy festményeket, és szükség van-e előmunkálatokra. Az árat befolyásolja a felület állapota, a szükséges rétegek száma és az is, hogy a festő közel van-e vagy nagyobb távolságból kell-e jönnie. A festő munkájának ára nem tartalmazza a festékeket és a fogyóeszközöket. Az ajánlatok összehasonlításakor javasoljuk, hogy győződjön meg arról, hogy a számítások azonos típusú és mennyiségű anyagot tartalmaznak.
Mennyi ideig tart egy szobát kifesteni?
Egy szobának a kifestése néhány órát vehet igénybe, míg az egész ház kifestése akár egy hetet is. Egy átlagos, 12 m2 alapterületű szoba profi festővel körülbelül 4 órát vehet igénybe, előkészítéssel és néhány réteggel együtt.

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

A festési munka általában magában foglalja a teljes folyamatot az eredeti festék és tapéta eltávolításától, az előkészítő munkától a festésig és a végső tisztításig. Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

FestőDomos V.
FestőLászló D.
FestőMarkos D.
FestőLászló D.
FestőZsombor O.
FestőIstván K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt