Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Fordítás és tolmácsolás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fordításhoz es tolmácsoláshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Fordítás és tolmácsolás

Szakértőre van szüksége a Fordítás és tolmácsolás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Fordítás és tolmácsolás

Szolgáltatások

Tanúsítvány vagy engedély fordítása
Ha Ön külföldön él, képesítéseit vagy tanúsítványait csak akkor ismerik el, ha hiteles fordító fordítja le őket. Lefordíthatják a közép- vagy felsőfokú képesítéseket, például okleveleket és diplomákat, születési, házassági és válási igazolásokat. Ezek a hiteles fordítások megfelelő azonosító okmányokat nyújtanak Önnek jogi kérdésekben, vízumkérelmekben, vezetői engedélyekben vagy bankszámlák megnyitásában egy új országban.
Bírósági fordítás
A részvényügyletekhez és a globális kereskedelmi megállapodásokhoz jogi fordításokra van szükség. Ha Ön exportőr vagy több nemzetközi piacon dolgozik termékekkel és szolgáltatásokkal, akkor jogi fordításra is szüksége lesz annak biztosítására, hogy a műszaki és termékinformációk pontosak legyenek, ha az ország elsődleges nyelvén vannak megírva. Meg kell kapnia a lefordított jogi szerződéseket, megállapodásokat és digitális üzeneteket is, hogy a fontos dokumentumok aláírása előtt tisztában legyen az összes feltétellel.
Orvosi fordítás
Az orvosi, gyógyszerészeti és állatgyógyászati ​​ipar számára az orvosi fordítás egy speciális fordítási szolgáltatás, amelyben a fordítók széles körű ismeretekkel rendelkeznek a témában és értenek az orvosi terminológiához. Ez azt jelenti, hogy a lefordított információk kompatibilisek, pontosak és világszerte felhasználhatók. A fordítások tartalmazhatnak oktatási anyagokat, klinikai információkat és orvosi szövegeket. Helyi alkalmazásra az orvosi fordítások hasznosak lehetnek a multikulturális alapokat biztosító klinikákon, hogy minden beteg elolvashassa a fontos orvosi információkat anyanyelvén.
Weboldal fordítás és marketing
Ha globális ügyfelei vannak, akkor valószínűleg anyanyelvükön szeretnének elolvasni weboldalakat és marketing anyagokat. Kérheti, hogy a webhelye fordítási szolgáltatásai tartalmazzák a SEO-t, hogy a lehető legpraktikusabb legyen a Google helyi keresési eredményeivel a célpiacon. Kérheti fordítóját, hogy fordítson marketing anyagokat, például prospektusokat, íveket vagy termékcímkéket. A tartalom lokalizálása egy lépéssel előbbre viszi a tartalmat, és összekapcsolódik a regionális és kulturális preferenciákkal.
Videó és audio fordítás
Ha videó feliratokhoz, hangos megjegyzésekhez vagy átírásokhoz van szüksége fordításra, akkor a fordítás és átírás szakértője segíthet ebben. Akár angolra, spanyolra vagy más nyelvre van szüksége, a fordítási szolgáltatások szélesebb közönség számára is kiterjeszthetik elérhetőségét. Fordítási szakembere megvitathatja az anyagok lefordításának módjait is, hogy nagyobb hatást gyakoroljon a megcélzott országra.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes fordító szolgáltatásokat keresni a Wilio-val?
A globális és multikulturális világban egyre fontosabbá válik a fontos dokumentumok, tanúsítványok, audio-k és videók fordítása. A fordítási szolgáltatások bevonása az információk fordítására elősegítheti az új piacokon való terjeszkedését, a termék eladását, az állás megszerzését vagy a továbbképzést. Ne bízzon az automatizált alkalmazásokban fontos fordításokkal, ha tapasztalt, tanúsított és megbízható fordítókat talál, akik gyorsan és helyesen végzik a munkát. A Wilio-ban fordítási szolgáltatásokat talál különböző nyelvekre. Soha nem volt ilyen egyszerű felvenni valakit a dokumentumok fordítására.
Mi a fordítási és tolmácsolási szolgáltatás?
A fordítás olyan írásos közlemény, amelyet (egyik nyelvről a másikra) azonos jelentéssel fordítanak le. A tolmács valós időben lefordítja a beszédet. Sok fordító és tolmács kínálja mindkét szolgáltatást, attól függően, hogy mit igényelnek tőlük.
Milyen különböző fordítók vannak?
A legtöbb fordító az anyanyelvével és egy, vagy két másik nyelvvel foglalkozik. A gyakori fordítási szolgáltatások közé tartozik az angol, német, olasz, magyar, spanyol és még sok más.
Mennyi ideig tart egy dokumentum lefordítása?
A legtöbb fordítási szolgáltatás 5-7 munkanapon belül lefordítja a dokumentumot, bár a rövidebb dokumentumok hamarabb elkészülhetnek. Ha munkája sürgős, akkor az expressz szolgáltatásért külön is fizethet.
Mennyibe kerül egy fordítás?
Az ár a nyelvtől, a dokumentum hosszától, a szükséges időtől és attól függ, hogy hiteles fordítóra van-e szüksége.
Mit tartalmaz a fordítási szolgáltatás?
A fordítók fejlett ismeretekkel rendelkeznek a technikai információkról, a kulturális illemtanról és a nyelvi árnyalatokról. Biztosítják, hogy a lefordított dokumentum értelmes legyen.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt