Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Fotós esküvő vagy más eseményre

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fotóst esküvőre vagy más eseményre, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Fotós esküvő vagy más eseményre

Szakértőre van szüksége a Fotós esküvő vagy más eseményre kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Fotós esküvő vagy más eseményre

Szolgáltatások

Esküvői fotózás
Esküvői fotóst lefoglalhat akár egész napra, vagy csak néhány órára, például az esküvői szertartásra vagy a fogadásra. A fotós megörökíti a boldog pár legörömtelibb pillanatait a nagy napon. A fényképek szerkesztése után nagy felbontású digitális másolatokat küld Önnek, és végigvezeti Önt a nyomtatási lehetőségeken.
Érettségi és hivatalos fotók
Ezekre az eseményekre is felvehet fotóst - lehetnek egyéni vagy csoportosos fotózások, a rendezvény előtt és alatt is készülhetnek képek. Az esemény előtt a fotóssal egyeztet a részletekről, a helyet és a fényképeket illetően. Ha zöld vagy egyéb háttérre van szüksége, a fotós biztosíthatja Önnek, vagy segít bérelni. A hivatásos fotós garantálja Önnek a jó minőségű fényképeket, több helyszínen, a bejárattól a termekig, a vendégekkel való képekig. Ezután a fotós az összes képet megszerkeszti, és nyomtatott példányokkal együtt digitális formában elküldi Önnek.
Születésnapi fotózás
Igen, szülinapra is felvehet egy profi szakembert, hogy valóban kiélvezhesse a partit, és ne a vendégek közt szaladgáljon a kamerával. A fotóssal a parti előtt megbeszéli az esemény részleteit (benti esemény vagy külsős, éjszakai vagy nappali). Az szülinap során a fotós minden fontos pillanatot megörökít, a dekorációkat, a születésnapi tortát, és a játékokat. Az ünneplés után egy-két hétbe telik a fényképek szerkesztése és a digitális másolatok elküldése.
Vállalati események fényképezése
Fotós jelenlétét igénylő vállalati esemény lehet például konferencia, vásár vagy karácsonyi parti. A szakembernek pontos információkra lesz szüksége az eseményről, hogy minél jobb fotókat készíthessen majd. A vállalati események fotózása magában foglalja a márkafotózást, termékeket bemutató képeket és nem utolsósorban az alkalmazottak fényképét is. A képeket közzéteheti vállalati webhelyén, blogján vagy a közösségi médiában. Az esemény után a fotós a visszatér a stúdióba, ahol megszerkeszti a képeket. A kész képeket emailben vagy USB adathordozón keresztül juttatja el Önhöz.
Jegyes fotózás
Ha azt szeretné, hogy a legjobb fotók készüljenek az esküvője napján, rendezzen előtte találkozót a fotóssal. Rendelje meg például eljegyzési fotókhoz. Ez remek lehetőség arra, hogy jobban megismerje Önöket, megbeszéljék ötleteiket és gyakorolják a beállításokat. Mindenképp tájékoztassa a fotóst a részletekről, például a helyszínről, az esemény menetrendjéről (hogy a legjobb időben tartózkodjon a legjobb helyen), valamint a családi vagy az esküvői fogadás fényképeiről.
Az esküvő napja
Ha egész napra foglalja le az esküvői fotóst (vagy fotósokat), akkor már néhány órával az ünnepség előtt elkezdik megörökíteni a legfontosabb pillanatokat. Fotókat készítenek Önről miközben készülődik a fodrásszal, igazítják a sminkjét és a ruháját, illetve a kiegészítőket is megörökíti, így például a cipőket, csokrokat, ékszereket. Lefényképezik a családtagjait és barátait - persze ez csak opcionális, megrendelheti a fényképészt kizárólag a ceremónia idejére.
Esküvői fotózás
A házasságkötés után a fotós megkéri Önt és párját, hogy hagyják el a vendégeket egy kis ideig a páros fotózás miatt. Ez a hivatalos esküvői fotózás. A fényképész már a fotózás előtt feltérképezi a terepet, megkeresi a legmegfelelőbb helyeket (figyelembe véve a fényeket és a környezeti adottságokat). Ha elkészültek a fotók, újra csatlakoznak majd a násznéphez, és együtt is készítenek néhány képet. Az, hogy a fotós meddig marad az esküvőn és milyen képeket készít, kizárólag Önön múlik.
Fotók szerkesztése és átadása
A legtöbb esküvői fotós szolgáltatás magában foglalja a képszerkesztést és a retusálást is. A szerkesztett képek száma a megrendelt csomagtól függ. Az utómunka olyan javításokat tartalmaz, mint a színegyensúly beállítása vagy az effektusok hozzáadása. A fényképeket online vagy USB adathordozón juttatjuk el Önhöz, néha mindkét formában. A fényképek megtekintése után kérhet egyéb szolgáltatásokat, például vászonra nyomtatást vagy albumok nyomtatását.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes fotóst foglalni Wilio-n keresztül?
Különleges eseményt szervez? Biztosra akar menni, hogy valóban nagyszerű fényképek készülnek róla? A fényképezőgépet nyugodtan otthon hagyhatja, bízza a munkát szakemberekre! Akár egy kisebb bulit, akár nagy esküvőt szervez, egy profi fényképész a professzionális felszerelésével a lehető legnagyszerűbb módon örökíti majd meg különleges pillanatait. Fényképeit ezután megszerkesztjük, és készen is állnak majd a nyomtatásra vagy a barátaikkal való megosztásra. Oldalunkon valóban megbízható és professzionális fotósokat talál, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek különféle események fényképezésénél. Legyen szó beállított képekről, csoportos fényképezésről, portréfotózásról vagy forgatásról, biztos lehet benne, hogy a fotós minden fontos pillanatot megörökít majd.
Miért érdemes profi fotóst felvennem?
Egy professzionális fotósnak olyan tapasztalata és felszereltsége van, amellyel kíváló minőségű fotókat készít. A profi fotósnak köszönhetően már nem kell gondolkodnia a fényképeken a rendezvény ideje alatt, és teljes mértékben kiélvezheti a pillanatot, mert a fotós mindent elintéz.
Milyen eseményre rendelhetek esküvői fotóst?
Egy profi fotós minden eseményt megörökít, amelyről fotót szeretne. Gyakori események amelyekre fotós alkalmazható, például esküvők, eljegyzések, ballagások, kisebb nagyobb ünnepségek, különféle vásárok vagy konferenciák.
A fotós gyenge fényben is jó minőságű képeket tud készíteni?
Természetesen. Ha az esemény éjszaka vagy egy borús napon zajlik, a fotós rendelkezésére áll a megfelelő fényképezőgép, világítási és utószerkesztő eszközök, amelyek tökéletesítik fotóit.
Mit kell tudnom egy fotósról, mielőtt megrendelném a szolgáltatásait?
A szakmai tapasztalat és a pozitív vélemények ellenőrzése mellett, ajánlott átböngészni a portfólióját is, hogy stílusa megfeleljen az Ön igényeinek és az esemény jellegének.
Mennyi ideig kell várnom majd a fotóimra?
A digitális másolatok általában 7 napon belül elkészülnek. Ez azonban függ a képek számától és az esemény típusától,illetve hogy nyers, szerkesztett vagy nyomtatott példányként szeretné megkapni a fényképeit.
Hogyan kell készülnöm a fényképezésre?
A fotós minden részletet megbeszél majd Önnel, hogy megbizonyosodjon róla, hogy megfelelő lencsékkel, állványokkal és egyéb felszereléssel rendelkezik, amely megfelel a helyszínnek, a világításnak és a vendégek számának. A rendezvény ideje alatt dinamikus fotókat készít, különféle beállásokat, dekorációkat, díszleteket és ételeket is megörökít, hogy az esemény után számos kép és emlék álljon rendelkezésére.
Mikor kell fotóst foglalni esküvőre?
Minél előbb, annál jobb. Függetlenül attól, hogy esküvője egy év vagy néhány hét múlva lesz-e, foglalja le a fotóst, amint megtalálja az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelőt. Így megakadályozható, hogy bárki más lefoglalja Ön előtt.
Mit kell tudnom a fotósomról?
Vessen egy pillantást a portfóliójára, hogy áttekinthesse stílusát, és megnézze, hogy ez megfelel-e az esküvői elképzeléseinek. Ellenőrizze, hogy mit tartalmaznak az árak és a csomagok (a fényképezés óráinak száma, a fényképek száma, a beállítások stb.). Ha lehetséges, találkozzon vele személyesen, vagy hívja fel, hogy meggyőződjön róla, hogy a elvárásainak megfelelelő-e.
Mit tartalmaz az esküvői fotózás?
Ha szeretné megkapni álmai esküvői fotóit, alaposan tanulmányozza át a kínált szolgáltatásokat. Minden fotósnak megvan a saját munkamódszere, és ez eltérhet például a foglalás hosszában, a készített fényképek számában vagy a szerkesztési folyamatban.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt