Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Fotós, videó

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fotóst, videóst, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Fotós, videó

Szakértőre van szüksége a Fotós, videó kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Fotós, videó ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Fotós, videó

Szolgáltatások

Mit jelent a professzionális fényképezés?
Akár egy különleges alkalom előtt áll, vagy akár csak meg kívánja örökíteni az együtt töltött pillanatokat, a fotós alkalmazása azt jelenti, hogy nyugodtan pihenhet, tudván, hogy mindenről gondoskodnak Ön helyett. Az eredmények és a fényképezés közbeni események a kívánt szolgáltatás típusától függenek:
Fotózás különleges alkalmakkor
Ma a professzionális fotózás szerves része a különleges alkalmaknak, például esküvőknek, partiknak és más társasági eseményeknek. A kiválasztott fotós előre megbeszéli Önnel az esemény bemenetét és kimenetét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő időben van-e a megfelelő helyen. A vendégek megérkezése előtt elfoglalja a helyét, és minden fontos pillanatot rögzít, így Ön teljes mértékben élvezheti a napot.
Portré fotózás
Találni szeretne egy családi fotóst vagy gyermek fotóst a környékén? A portrék értékes emlékekké válhatnak, amelyek megmutatják, hogyan változtak és nőttek az emberek az idők során - és ötletes családi ajándékok is lehetnek. Még egy tapasztalt állatfotóst is találhat, aki megörökíti kedvencei portréit, vagy beépíti őket egy családi fotóba. Portréfotósod biztosítja, hogy mindenki, aki szerepel a képen jól látható legyen, számos különböző felvételt készítve.
Mit tartalmaznak a professzionális videószolgáltatások?
A videószolgáltatások általában magukban foglalják a kezdeti tervezési megbeszélést, a helyszínen történő beállítást különféle eszközök használatával, az esemény vagy promóció filmezését, majd a nyers vagy szerkesztett fájlok kézbesítését. A konkrét eljárás és eredmények azonban a szükséges felvétel típusától függenek:
Esküvői videófelvétel
Ragadja meg minden pillanatát élete legboldogabb (és legmozgalmasabb) napján. Az operatőrök legalább néhány héttel a nagy nap előtt találkoznak Önnel, hogy tisztázzák a megörökíteni kívánt pillanatokat - olyan részleteket, mint a felkészülés, a helyszín részletei, a beérkező vendégek vagy a vőlegény arckifejezése, amikor menyasszonya az oltár felé halad. Néhány esküvői operatőr munkatársakkal érkezik, hogy több helyen vagy különböző szögekben rögzítsék az eseményt. Kérheti az esemény összes nyers felvételét, vagy megkérheti a videográfust, hogy szerkesszen és hozzon létre egy rövid videót, amely rögzíti az összes legfontosabb pillanatot és részletet. Az ilyen videók ideálisak a Facebookon és az Instagramon való megosztáshoz olyan barátokkal vagy családtagokkal, akik nem tudtak részt venni az eseményen.
Ingatlan videófelvétel
Az ingatlan videográfia egyre népszerűbb szolgáltatás, amelyet nemcsak az ingatlanügynökségek használnak. Ennek köszönhetően az ingatlanügynökség megmutathatja legnagyobb előnyeit, és ezáltal növelheti eladásait az online videós műsoroknak köszönhetően. Az operatőr különféle technikákkal és felszereléssel virtuális túrát készít a házban - kívül és belül. A felvétel tartalmazhat egy rövid bevezetőt az ingatlanközvetítőtől, egy sima videófilmet az egyes helyiségekben, és drónról készült fotókat, hogy megörökítse a környék kiterjedését és szépségét.
Marketing videográfia
A marketing videók elengedhetetlenek azoknak a márkáknak, amelyek be akarnak lépni az online piacra. Alkalmazzon profi operatőrt interjúk, prezentációk, oktató videók, termékbemutatók és egyéb marketing kampányok rögzítésére. Az operatőrök olyan felszereléseket hoznak magukkal, mint a professzionális kamerák, gomblyukmikrofonok, díszletek, kellékek és világítás, amelyek bárhol segítenek a tanulási környezet megteremtésében. Készítsen fontos képeket és szerkessze őket, hogy használatra készek legyenek a közösségi hálózatokon, webhelyén, YouTube-csatornáján, sőt hirdetésekben is.
Az események videófelvétele
A filmkészítő segít rögzíteni és közvetíteni az eseményt a közösségi hálózatokon, vagy szakszerűen rögzíteni a legfontosabb pillanatokat, hogy később felhasználhassa vagy lejátszhassa őket. A filmkészítők felkészülnek az eseményre a szükséges felszereléssel, például kamerákkal, állványokkal, világítással és mikrofonokkal, amelyek biztosítják a kiváló minőségű felvételt. Kérheti a nyers felvételek újrafelhasználását különböző platformokhoz, vagy megkérheti operatőrét, hogy úgy szerkessze a tartalmat, hogy az készen álljon a marketing vagy oktatási célokra történő megosztáshoz.
Videószerkesztés és utómunka
A legtöbb grafikus szolgáltatás magában foglalja a szerkesztést és az utómunkálatokat, de kiválaszthat olyan operatőrt is, aki már létező nyers képekkel dolgozik szerkesztett videók létrehozásához. Ha ez egy nagy fájl, akkor lehet, hogy nyers tartalmat kell feltöltenie egy USB-eszközre. Ha operatőrt vesz fel a környékéről, akkor személyesen is eljuttathatja neki az anyagokat, különben sokkal lassabb levelezési kapcsolatot vagy futárt kell használnia erre a célra. A felbérelt operatőr fejlett videószerkesztő szoftvereket, például Adobe Premiere Pro-t használ a videók elkészítéséhez és szerkesztéséhez. A hosszabb videókat kisebb részekre oszthatja, amelyek alkalmasak a közösségi médiára, vagy különböző rövid felvételeket kombinálva vonzóbb történetet hozhat létre. Videóját többféle formátumban állítja elő attól függően, hogy hogyan kívánja használni.
Fotózás drónnal
A légi fényképezés forradalmasította a fotózást és a videózást - csodálatos csoportképeket és ingatlan felvételeket készíthet levegőből, de szinte minden alkalmat megörökíthet fentről. Akár ingatlanügyekben, építőiparban vagy idegenforgalomban dolgozik, vagy épp esküvőt tervez, egy profi fotós kiváló minőségű drónkamerával garantálja a pompás légi felvételeket.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt