Főzés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, főzéshez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
2619 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható szakácsokat keres? Megtalálja őket a Wilio-n.

A főzés olyan készség, amelyet mindenki valamilyen módon elsajátít. De ennek a konyhaművészetnek Ön a mestere lesz egy életre. Felfedezheti velünk a tehetségét, és helyet adhat fantáziájának a szárnyaláshoz. Vendéglátóipari céget vagy szakácsot keres egy nagy eseményre? Ön olyan étterem tulajdonosa, amelynek rövid távú segítségre van szüksége a megbízható alkalmazott megtalálásához? Reménytelen romantikus, aki egy magánszakács szolgáltatásait keresi az évforduló megünneplésére? Most rengeteg tehetséghez férhet hozzá, csak egyetlen gombra kell kattintania. Mire van szükségünk Öntől, hogy kapcsolatba lépjünk az ideális jelöltjével? Mondja el, hogy mit igényel egy szakácstól és mi a pénzügyi költségvetése. Ezen információk alapján kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbbeket, és Ön közvetlenül a rendelkezésre álló szakácsoktól fog kapni ajánlatokat. Határozottan nem lesz zsákbamacska. Minden szakember profilja tartalmazza a korábbi munkák részletes értékelését, így biztos lehet benne, hogy a választott személy megfelel az Ön követelményeinek. Utólag is értékelheti a teljesítményét. Mire vár még? Szerezzen még ma ingyenes, kötelezettség nélküli ajánlatot!

Mit csinál egy profi szakács?

A hivatásos szakácsok általában hosszú tapasztalattal rendelkeznek a területen, vagy rendelkeznek az előírt képesítéssel. Az étkezés elkészítéséért és a konyha megfelelő üzemeltetéséért kapnak pénzt, akár kereskedelmi környezetben, az Ön otthonában, mint személyes szakács, vagy otthon a saját konyhájukban dolgozva.

A szakácsok szakosodnak különféle ételekre?

Igen. A legtöbb szakácsnak megvan a maga szakterülete. Vannak, akik a sütés mesterei, mások nem félnek a tenger gyümölcseitől, mások a gluténmentes konyha, a vegán ételek vagy a különleges világkonyhák szakemberei.

Szüksége van egy szakácsnak szakképzettségre?

Nem feltétlenül kell szakmai képesítéssel rendelkezniük. Gyakran előfordul azonban, hogy a szakácsok bizonyítvánnyal, vagy sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek egy profi konyhában.

Miért kell magánszakácsot felvenni?

Egy profi séf olyan minőségi fogást készít Önnek otthonában, mint egy étteremben. A baráti vacsorának már nem kell pokolnak lennie, ha szakemberre bízza. Ez lehetővé teszi, hogy több időt töltsön a vendégekkel, és minimalizálja a későbbi takarítást.

El kell látnom a személyes szakácsomat bármilyen összetevővel, készülékkel vagy felszereléssel?

Általában a szakácsok hozzák el az összes hozzávalót és minden szükséges eszközt. Használhatják azonban az alapételeket és a tányérokat.

Mennyibe kerül egy szakács alkalmazása?

Az ára egy profi vagy személyes szakácsnak általában 20.000-30.000 Ft között van, ha Wilio-n keresztül veszi fel. Az összeg azonban változhat olyan speciális követelmények esetén, mint például a személyzet növelése, az összetevők magasabb költségei vagy a hosszabb főzési idő.

Mit tartalmaznak a főzési szolgáltatások?

Bérelhet egy szakácsot, hogy különféle ételeket biztosítson Önnek különféle alkalmakra. Választhat, hogy az ételeket a saját konyhájában készíti el, vagy a szakács kész alkotásokat hoz Önnek. Ő mindenről gondoskodni fog: az alapanyagok megvásárlásától a takarításig.

Szolgáltatások

Otthoni főzés

Szeretne otthon olyan ételeket enni, mint a nagymamájánál? Fogadjon fel házi szakácsot, aki hetente többször főz Önnek. Természetesen nem probléma, ha csak egyszeri vagy alkalmi segítséget szeretne. Szakácsa az Ön érdekeit részesíti előnyben. Tudassa, hogy étkezési intoleranciában szenved-e. Megbeszélik, mely ételek a kedvencei, és melyeket nem szereti. Azt is ellenőrzi, hogy milyen eszközöket és berendezéseket tud használni. Általában előre megtervezi a menüket, alapanyagokat vásárol, főz és takarítja is a konyhát. Röviden, éttermi színvonal, de otthon!

Személyes cukrász

Szeretné lenyűgözni legjobb barátnőjét egy csodálatos tortával születésnapi partijára? Valami édeset akar a reggeli kávéhoz? Fogadjon szakácsot vagy hivatásos cukrászt sütemény, keksz, fenyőtoboz vagy bármi más elkészítéséhez. A szakember megkérdezi hány embernek kell sütni, az ízlési preferenciákat és a különleges dekorációkat, amelyeket szeretne. Cukrásza sütni fog Önnek , és a megbeszélt időpontban házhoz vagy irodába szállítja a kész terméket.

Szakács vacsorára

Miért ne bérelne szakácsot egy tervezett vacsorára a barátokkal? Ezzel megszabadulhat a stressztől! Szakácsa felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze a vendégek számát, a szükséges ételeket és az esemény típusát. Az ételek nagy részét általában a rendezvény helyszínén készíti el, és ki is takarítja a konyhát.

Konyha különleges követelményekkel

Szüksége van paleo, vegetáriánus, vegán vagy gluténmentes ételekre? Ezek a speciális diéták kihívást jelenthetnek az ételek elkészítésekor. Szerencsére sok szakács tapasztalattal rendelkezik a legkülönbözőbb követelményekkel kapcsolatban, beleértve az ételintoleranciát, a speciális diétákat és az allergiákat. A bérelt séfnél kiválaszthatja a megfelelő recepteket és összetevőket, és mielőtt nekiindulna, meg fogja erősíteni minden étrendi követelményét. Nagyon ügyelni fog arra, hogy elkerülje a keresztszennyeződést, amikor alternatív ételeket készít családtagjainak vagy a parti résztvevőinek.

Ételkészítés és tervezés

Szeretne különféle ételeket enni, de a végén mindig öt ételt készít el, amelyet egész hónapban "váltogat"? Miért ne bérelne fel egy szakácsot, aki elkészíti a hét ételeit? Személyes szakácsa megbeszéli Önnel, hogy hány ételt szeretne, az emberek számát és az Ön preferenciáit. Kiválasztja azokat az ételeket, amelyek könnyen tárolhatók és kiváló ízűek frissen vagy melegítve. Elkészíti az ételt az Ön konyhájában, vagy a saját konyhájában, és a kész ételek csomagolva és készen állnak az Ön számára hűtőszekrényben vagy fagyasztóban történő tárolásra.

Főzési idő

Meg akarja tanulni, hogyan kell valami fantasztikusat főzni, hogy új étellel bővítse repertoárját? Rendelhet személyi szakácsot otthoni főzőtanfolyamokra. Nem csak valami újat tanul meg, hanem szórakozni is fog. Szakácsa megtervezi a főzési tervet, a recepteket és az összes szükséges összetevőt. Előkészít mindent, ami a főzéshez szükséges, és az esemény után mindent újra összecsomagol, így nem marad sok takarítani való.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.