Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Fűnyírás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fűnyíráshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Fűnyírás

Szakértőre van szüksége a Fűnyírás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Fűnyírás ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Fűnyírás

Milyen fűnyíró szolgáltatásokat rendelhetek?

A fű rendszeres vágása
A minőségi gyep elérése érdekében a heti vagy kéthetes gyepápolás az ideális. A gyepet vágni kell a vegetációs időszak egészében, tavasztól őszig, az időjárástól függően április / május és október között. A normál gyep optimális vágási gyakorisága általában hetente egy alkalom, míg a díszpázsit esetében hetente kettő. Ha nem vágod rendszeresen a gyepet, annak minősége romlik, és a későbbi vágás nehezebb és hosszadalmasabb lesz. A gondozatlan gyep kártevőket és rovarokat is vonz, ezért mindig tartsd az ajánlott magasságban. Szolgáltatásaink közé tartozik a pázsit rendszeres vágása, legfeljebb hosszának 1/3 méretére, a gyomok és a fűmaradványok eltávolítása, a gyepszélek kezelése. A szerves fű maradványait talajtakaróként vagy komposztként használhatod. Ha a gyep igényli, akkor igényelheted a gyep vertikalizálását is, illetve szellősebbé tételét és metszését is, hogy az elhalt részek eltávolításra kerüljenek. Kerti hulladékgyűjtési szolgáltatást is nyújtunk, amelyből komposzt jön létre. Alternatív megoldásként létrehozhatunk Neked egy komposztáló létesítményt is.
Eldobható fűnyírás
Találni valakit, aki segít Neked az egyszeri fűnyírásban, bonyolultabb, mint találni valakit a rendszeres - időszakos vágáshoz, és az ilyen típusú vágás nagyon gyakran drágább is. Segítünk találni valakit, aki minőségi szolgáltatásokat nyújt neked elfogadható áron. Ha nincs időd, rendeljed meg a fenti munkákat a Wilio-n keresztül.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglalj fűnyírási, illetve kaszálási szolgáltatást a közelében, a Wilio-n keresztül?
Ha nincsenek eszközeid és időd a gyep nyírásához illetve kaszálásához, vagy csupán nincs hozzá türelmed, a Wilio szervizzel együtt biztosíthatja a megbízható fűnyírást a közeledben. Ha ezt a feladatot szakértőinkre bízod, egészségesebb talajjal és zöldebb pázsittal fog rendelkezni kerted, minden erőfeszítés nélkül. Mivel munkatársaink minden típusú szerszámot és kerti felszerelést ismernek, hatékonyabban és gyorsabban tudják elvégezni a munkát, mint Te. A szakemberek az ideális magasságra nyírják a gyepet, és így biztosítják annak egészséges növekedését. Használjad a Wilio kertészeinek szakértelmét a gyep optimális sűrűségének, jobb megjelenésének eléréséhez, amelyet megmutathatsz családodnak és barátaidnak! Mindössze annyit kell tenned, hogy benyújtasz egy felhívást a weboldalunkon, amelyben meghatározod, hogy milyen típusú gyepet szeretnél, illetve mikor és hol van szükséged ránk (a kaszálás vagy nyírás ideje és helye).
Milyen előnyökkel jár egy szakemberek által végzett fűnyírási szolgáltatás ahhoz képest, ha én magam csinálom?
A pázsit vágása nagyon időigényes feladat, amelyhez a megfelelő készségek és ismeretek, helyes és időben történő elvégzésére van szükség. Ezzel elkerülhető a rendetlenség és az esetleges személyi sérülések, amelyek a szerszámok vagy a kerti felszerelések nem megfelelő kezeléséből adódhatnak. Ezen túlmenően, ha egy fűnyíró szakembert veszel fel, akkor a gyep gondozását, munkaidődben vagy távollétedben is biztosítod.
Mikor nyírjam a gyepet és hányszor?
A gyepet rendszeresen és fokozatosan kell nyírni - mindig a fű hosszának legfeljebb 1/3-ával, különben fennáll annak a kockázata, hogy minősége leromlik. A vágás magassága attól függ, hogy milyen gyeped van otthon. A leggyakrabban házak közelében előforduló gyep vágásának megfelelő magassága 3-5 cm. A 3 cm alatti vágás, károsíthatja a gyepet.
Biztosítanom kell a szerszámaimat / kerti felszerelésemet a Wilio-n keresztül történő gyepvágáshoz?
Megteheted, ha vannak kertészeti és kaszaszerszámaid otthon. A fűnyírási szolgáltatáshoz szükséges a fűnyíró, a gyepgereblye, a fűnyíró és a fűkasza is. Egy nagy kert kaszálásához és a munka felgyorsításához egy gyűjtőkosárral ellátott benzinnyírógépre van szükség. Ha el akarod kerülni a fűnyírás során felmerülő problémákat, kérjed meg Wilio kertészt, hogy szállítsa a kerti felszereléseket a kijelölt helyre.
Mennyi ideig tart a gyep vágása?
Ez a gyep méretétől, és a rendelkezésre álló kerti felszereléstől is függ. A kisebb (legfeljebb 200 m2) gyepterülettel rendelkező fűnyírási szolgáltatás átlagosan kevesebb mint egy óra, ha képzett kertész végzi. Nagyobb kerti területek esetén ez több órát is igénybe vehet. Kerti traktorok használata esetén a kaszálási idő sokkal rövidebb lesz. Ezek az időbecslések nem tartalmazzák a gyepszélek módosítását a járdák, virágágyások és egyéb szükséges gyepgondozási szolgáltatások körül.
Segíthet a Wilio a kasza vagy fűnyíró javításában is?
Igen! Ha az eszköz hirtelen elveszíti az áramellátását, vagy más technikai probléma merül fel a vágás közben, akkor ellenőriztesd és javíttasd meg az eszközt egy szakemberrel. Szolgáltatásaink közé tartozik a szervizelés, javítás, pótalkatrészek cseréje és a kasza csatlakoztatása is.
Milyen egyéb gyepgondozási szolgáltatásokat foglalhatok a Wilio-n keresztül?
A fű rendszeres vágása az alap, de ez nem elegendő a gyönyörű megjelenés eléréséhez. A gyep vágása mellett teljes gyepgondozást is biztosítunk, amely magában foglalja pl. a műtrágya és a trágyázás helyes megválasztását, az öntözést, a vertikalizálást, a csupasz helyek bevetését, illetve a nemkívánatos kétszikű növények, a gombabetegségek és a gombák irtását. Ha új gyepet, gyepszőnyeget kell létesítenie, könnyen találunk egy szakembert, aki megteszi ezt helyetted.
Mit tartalmaznak a fűnyírási szolgáltatások?
Fűnyíró szolgáltatásaink célja, hogy a füvedet megfelelő méreten tartsa, és gyeped szép, zöld, üde és tökéletes legyen. Foglalhatsz egyszeri vágásra vagy rendszeres heti vágásra tavasztól őszig. A megfelelő szerszámoknak és tapasztalatoknak köszönhetően szakértőink kevesebb idő alatt és jobb minőségben meg tudják csinálni, mint bárki más.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Mit tartalmaznak a gyepgondozási szolgáltatások? A gyepgondozási szolgáltatások magukban foglalhatják a gyepfektetést, a rendszeres kaszálást, a gyep széleinek metszését, dísznövények formálását és mindent, ami a gondozott kerthez szükséges. Gyepvágás - Ez a gyepvágási folyamat esztétikus, és elősegíti a gyep rendezettségét. Ez megakadályozza azt is, hogy a gyep eltalálja virágágyait és más kerti elemeket. A talaj talajjal történő felvitele a fűre - egész évben segíti a buja gyep megtámasztását. Tavaszi gyeptrágyázás - magas nitrogéntartalmú műtrágyát használunk, amely a gyep táplálásának legalapvetőbb összetevője. A gyep tavaszi megtermékenyítésével biztosíthatjuk az egészséges növekedést, a sötétzöld színezést, a kártevőkkel és a mohával szembeni ellenállást az egész szezonban, és a gyepet speciális tápanyagokkal gazdagítjuk. A trágyázás kizárólag tavasszal történik, a forró és száraz időjárás okozta káros hatások elkerülése érdekében; javasoljuk a trágyázást is a nyár végén tegye meg. A szezon végén történő trágyázáshoz magasabb káliumtartalmú műtrágya alkalmas, hogy a gyep sikeresen áttelelhessen. A reprezentatív gyepen gyomnövény nem megengedett - a nem kívánt növekedést megfelelően kezeljük. A sikeres gyepszolgáltatás azt jelenti, hogy eltávolítunk minden gyomot, amely megakadályozza a tápanyagok felszívódását a gyepen.

Mit kap vásárlóként, amikor úgy dönt, hogy gondozza a gyepét? Óránkénti szolgáltatás, de a nagyobb hatékonyság érdekében két gyepszakértőből álló csapatot küldünk Önnek, hogy időt és pénzt takarítson meg Önnek. A további karbantartáshoz a helyszíni csapat segítséget nyújthat a gyepápolással kapcsolatban. A szakemberek örömmel segítenek. Gyakorlatunk megmutatta, hogy a különböző gyepek eltérő kezelést igényelnek. Ha nem csak kaszaszolgáltatást szeretne velünk, akkor testreszabott kezelési tervet készítünk a gyep egyedi igényei alapján. Akár a semmiből is elindulhat, amikor a kertben minden nem kívánt növekedést teljesen eltávolítanak, és egy vadonatúj gyepet fektetnek. Rendelhet rendszeres fűnyírási szolgáltatást is, és mi hozzuk az összes szükséges felszerelést. Korszerű benzin / motoros kaszákat használunk, és nincs szükség áramra az Ön oldaláról.

Gyakran feltett kérdések: Kérdés: Kivel beszélhetek, ha módosítanom kell a szolgáltatás időpontját? Válasz: Ön egyezteti a szolgáltatás dátumát és idejét közvetlenül a kiválasztott szolgáltatóval. Egyszerűen írjon neki arról, hogy át kell ütemeznie a szolgáltatást, és erősítse meg vele.

Kérdés: Minden szükséges szolgáltatást nyújt a gyep számára? Válasz: Igen, a Wilio szakemberei tudják, hogyan nyújthatnak minden gyepgondozási szolgáltatást, rendelkeznek minden szükséges eszközzel.

Kérdés: Rendszeres kaszaszolgáltatást is vállal? Válasz: Igen, adja meg a Wilion, hogy milyen gyakran akarja kaszálni a füvet, és a kaszálási szakemberek felveszik a kapcsolatot veled.

Kérdés: A szolgálat során otthon kell lennem? V: Nem, nem kell. A kiválasztott vállalkozónak azonban hozzáférést kell biztosítania azokhoz a területekhez, ahol a munkát el kell végeznie.

Kérdés: Rendeznem kell a parkolást? Válasz: Igen, az összes felszerelés miatt, amelyet hozzunk, parkolnunk kell az Ön tulajdonához közel.

Kérdés: Mennyibe kerül a fűnyírási szolgáltatás? Válasz: A gyep kaszálásának költsége a gyep helyétől, méretétől és a szükséges eljárásoktól függ. A kaszálás 2,000 - 3,600 Ft.-ba kerül az említett tényezőktől függően.

Kérdés: Mikor kell megtenni az utolsó fűnyírást? Válasz: Az utolsó kaszálást akkor hajtják végre, amikor a gyep már nem mutat biomassza növekedést. Az időjárástól függően a gyep utolsó kaszálásának október végén kell lennie. Ha a kedvező őszi időszak fennmarad, vagy a legmelegebb körülményeink között, akkor november elején nyírhatjuk utoljára.

Kérdés: Mikor kell a gyepet kaszálni először? Válasz: Amikor a hőmérséklet 5 Celsius fok fölé emelkedik, a fű április végétől / május elejétől jelentősen megnöveli növekedési ütemét. A vágási magasság nagyon fontos.

Kérdés: Magas füvet kaszál? Válasz: Igen, a Wilio szakemberei magas füvet nyírhatnak. Először legfeljebb 1/3-mal csökkentjük a füvet, majd fokozatosan a kívánt magasságig.

Kérdés: Meg tud birkózni a mohával is? Válasz: Igen, a Wilio szakemberei képesek kezelni a nem kívánt gyomokat és mohákat.

Kérdés: Kaszálhatja a gyepét, ha esik? Válasz: Sajnos esős idő esetén nem lehet elvégezni a munkát.

Érdeklődjön gyepápoló szakemberénél, hogy milyen műtrágyát használ és vizsgálja meg annak hatékonyságát és a környezetre gyakorolt hatásait. Győződjön meg arról, minden, a gyepen használt műtrágya a legmegfelelőbb az egészséges fű és környezet szempontjából. Ezután kérdezze meg szakemberét, tudja-e pontosan, hogy mennyi műtrágyát kell használnia. Próbáljon megbizonyosodni arról, hogy kertésze az optimális mennyiségű műtrágyát alkalmazza. Mindezeket a szempontokat vegye figyelembe amikor egy gyepápoló szakember alkalmazására készül.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt