Fűnyírás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fűnyíráshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
8492 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglalj fűnyírási, illetve kaszálási szolgáltatást a közelében, a Wilio-n keresztül?

Ha nincsenek eszközeid és időd a gyep nyírásához illetve kaszálásához, vagy csupán nincs hozzá türelmed, a Wilio szervizzel együtt biztosíthatja a megbízható fűnyírást a közeledben. Ha ezt a feladatot szakértőinkre bízod, egészségesebb talajjal és zöldebb pázsittal fog rendelkezni kerted, minden erőfeszítés nélkül. Mivel munkatársaink minden típusú szerszámot és kerti felszerelést ismernek, hatékonyabban és gyorsabban tudják elvégezni a munkát, mint Te. A szakemberek az ideális magasságra nyírják a gyepet, és így biztosítják annak egészséges növekedését. Használjad a Wilio kertészeinek szakértelmét a gyep optimális sűrűségének, jobb megjelenésének eléréséhez, amelyet megmutathatsz családodnak és barátaidnak! Mindössze annyit kell tenned, hogy benyújtasz egy felhívást a weboldalunkon, amelyben meghatározod, hogy milyen típusú gyepet szeretnél, illetve mikor és hol van szükséged ránk (a kaszálás vagy nyírás ideje és helye).

Milyen előnyökkel jár egy szakemberek által végzett fűnyírási szolgáltatás ahhoz képest, ha én magam csinálom?

A pázsit vágása nagyon időigényes feladat, amelyhez a megfelelő készségek és ismeretek, helyes és időben történő elvégzésére van szükség. Ezzel elkerülhető a rendetlenség és az esetleges személyi sérülések, amelyek a szerszámok vagy a kerti felszerelések nem megfelelő kezeléséből adódhatnak. Ezen túlmenően, ha egy fűnyíró szakembert veszel fel, akkor a gyep gondozását, munkaidődben vagy távollétedben is biztosítod.

Mikor nyírjam a gyepet és hányszor?

A gyepet rendszeresen és fokozatosan kell nyírni - mindig a fű hosszának legfeljebb 1/3-ával, különben fennáll annak a kockázata, hogy minősége leromlik. A vágás magassága attól függ, hogy milyen gyeped van otthon. A leggyakrabban házak közelében előforduló gyep vágásának megfelelő magassága 3-5 cm. A 3 cm alatti vágás, károsíthatja a gyepet.

Biztosítanom kell a szerszámaimat / kerti felszerelésemet a Wilio-n keresztül történő gyepvágáshoz?

Megteheted, ha vannak kertészeti és kaszaszerszámaid otthon. A fűnyírási szolgáltatáshoz szükséges a fűnyíró, a gyepgereblye, a fűnyíró és a fűkasza is. Egy nagy kert kaszálásához és a munka felgyorsításához egy gyűjtőkosárral ellátott benzinnyírógépre van szükség. Ha el akarod kerülni a fűnyírás során felmerülő problémákat, kérjed meg Wilio kertészt, hogy szállítsa a kerti felszereléseket a kijelölt helyre.

Mennyi ideig tart a gyep vágása?

Ez a gyep méretétől, és a rendelkezésre álló kerti felszereléstől is függ. A kisebb (legfeljebb 200 m2) gyepterülettel rendelkező fűnyírási szolgáltatás átlagosan kevesebb mint egy óra, ha képzett kertész végzi. Nagyobb kerti területek esetén ez több órát is igénybe vehet. Kerti traktorok használata esetén a kaszálási idő sokkal rövidebb lesz. Ezek az időbecslések nem tartalmazzák a gyepszélek módosítását a járdák, virágágyások és egyéb szükséges gyepgondozási szolgáltatások körül.

Segíthet a Wilio a kasza vagy fűnyíró javításában is?

Igen! Ha az eszköz hirtelen elveszíti az áramellátását, vagy más technikai probléma merül fel a vágás közben, akkor ellenőriztesd és javíttasd meg az eszközt egy szakemberrel. Szolgáltatásaink közé tartozik a szervizelés, javítás, pótalkatrészek cseréje és a kasza csatlakoztatása is.

Milyen egyéb gyepgondozási szolgáltatásokat foglalhatok a Wilio-n keresztül?

A fű rendszeres vágása az alap, de ez nem elegendő a gyönyörű megjelenés eléréséhez. A gyep vágása mellett teljes gyepgondozást is biztosítunk, amely magában foglalja pl. a műtrágya és a trágyázás helyes megválasztását, az öntözést, a vertikalizálást, a csupasz helyek bevetését, illetve a nemkívánatos kétszikű növények, a gombabetegségek és a gombák irtását. Ha új gyepet, gyepszőnyeget kell létesítenie, könnyen találunk egy szakembert, aki megteszi ezt helyetted.

Mit tartalmaznak a fűnyírási szolgáltatások?

Fűnyíró szolgáltatásaink célja, hogy a füvedet megfelelő méreten tartsa, és gyeped szép, zöld, üde és tökéletes legyen. Foglalhatsz egyszeri vágásra vagy rendszeres heti vágásra tavasztól őszig. A megfelelő szerszámoknak és tapasztalatoknak köszönhetően szakértőink kevesebb idő alatt és jobb minőségben meg tudják csinálni, mint bárki más.

Milyen fűnyíró szolgáltatásokat rendelhetek?

A fű rendszeres vágása

A minőségi gyep elérése érdekében a heti vagy kéthetes gyepápolás az ideális. A gyepet vágni kell a vegetációs időszak egészében, tavasztól őszig, az időjárástól függően április / május és október között. A normál gyep optimális vágási gyakorisága általában hetente egy alkalom, míg a díszpázsit esetében hetente kettő. Ha nem vágod rendszeresen a gyepet, annak minősége romlik, és a későbbi vágás nehezebb és hosszadalmasabb lesz. A gondozatlan gyep kártevőket és rovarokat is vonz, ezért mindig tartsd az ajánlott magasságban. Szolgáltatásaink közé tartozik a pázsit rendszeres vágása, legfeljebb hosszának 1/3 méretére, a gyomok és a fűmaradványok eltávolítása, a gyepszélek kezelése. A szerves fű maradványait talajtakaróként vagy komposztként használhatod. Ha a gyep igényli, akkor igényelheted a gyep vertikalizálását is, illetve szellősebbé tételét és metszését is, hogy az elhalt részek eltávolításra kerüljenek. Kerti hulladékgyűjtési szolgáltatást is nyújtunk, amelyből komposzt jön létre. Alternatív megoldásként létrehozhatunk Neked egy komposztáló létesítményt is.

Eldobható fűnyírás

Találni valakit, aki segít Neked az egyszeri fűnyírásban, bonyolultabb, mint találni valakit a rendszeres - időszakos vágáshoz, és az ilyen típusú vágás nagyon gyakran drágább is. Segítünk találni valakit, aki minőségi szolgáltatásokat nyújt neked elfogadható áron. Ha nincs időd, rendeljed meg a fenti munkákat a Wilio-n keresztül.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.