Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Fürdőszoba felújítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fürdőszoba felújításhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Fürdőszoba felújítás

Szakértőre van szüksége a Fürdőszoba felújítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Fürdőszoba felújítás

Szolgáltatások

Mit jelent a fürdőszoba felújítása?
Tapasztalt lakástulajdonosok, vízvezeték-szerelők és építők segítséget nyújthatnak a fürdőszoba küllemének módosításaiban. Kicserélik a zuhanyfejeket, a csapokat, beépítik a zuhanykabin ajtaját, vagy akár a WC-t is. Ha azonban komplett fürdőszobai javítást keres, akkor fürdőszoba-felújítási szakemberre van szüksége. A vállalkozókkal és a fürdőszoba felújításával foglalkozó szakemberekkel való együttműködés során erre számíthat:
1. lépés: Ajánlat és tervezés
Pontos árajánlat létrehozásához a mesternek látnia kell a helyet. A költségek a fürdőszobája méretétől, a projekthez szükséges időtől (általában a teljes fürdőszoba felújításához 13-25 nap) és a szükséges anyagtól függenek. Ön felelős az összes új berendezés és kiegészítő - fürdő, WC, egységek, csempék stb. - kiválasztásáért és megrendeléséért. A felújítás megkezdése előtt ezeket meg kell vásárolnia és átadnia őket. Szállítója ajánlatot küld és tervet készít az összes érintett számára azért, hogy minden a kívánt módon haladjon.
2. lépés. A régi fürdőszoba lebontása
Az építők és a bontási szakértők eltávolítják a berendezést, és vagy félreteszik, vagy letakarják, hogy megvédjék az építési munkák során.
3. lépés: Felkészülés az új fürdőszobára
Ezután a vízvezeték-szerelő és a villanyszerelő durva telepítést végez. Ez azt jelenti, hogy a telepítés és az elektromos vezetékek anélkül kerülnek a helyükre, hogy azokat villamos áramra csatlakoztatnák. Ezután jön az asztalos, vakoló és burkoló, aki megépíti vagy előkészíti a falakat és a padlót. Ez 2-5 napot vehet igénybe, a fürdőszoba méretétől és a vakoláshoz, simításhoz és alapozáshoz szükséges szárítási időtől függően.
4. lépés: Új fürdőszobai elemek hozzáadása
Ennél a lépésnél megtapasztalhatja, hogyan elevenedik meg az új fürdőszoba. Először a burkoló rakja le a csempéket, utána a falak lefestéee következik. Miután a falak megszáradtak, be lehet költöztetni az új fürdőszobabútort. Villanyszerelője befejezi az összes áramkapcsolatot. További szakemberek vízszigeteléssel és tömítőanyagok felvitelével foglalkoznak a mosdókagylóknál, zuhanyzóknál és fürdőkádaknál. Végül üvegelemeket, például tükröket vagy zuhanyajtókat szerelnek fel.
5. lépés. Végső ellenőrzés és takarítás
Ha minden telepítve van és megszáradt, a fürdőszoba felújítója végső ellenőrzést végez. Az iparosok összeszedik és eltávolítják az összes csomagolási hulladékot. Alkalmazottja elvégezheti az alaptisztítást, de érdemes professzionális takarítási szolgáltatásokat is megrendelnie, hogy a fürdőszobája teljesen tiszta legyen.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért keresse meg fürdőszoba-felújítási szakemberét a Wilio segítségével?
Szakértőt keres, aki sok fürdőszobai felújítást végzett már? Akár a fürdőszoba kialakítását szeretné megváltoztatni, több helyet kíván létrehozni benne, akár az ingatlan eladása előtt feljavítani és fejleszteni , jó helyen jár. Keressen egy tervezőt a környékén, és adjon fürdőszobájának új megjelenést. A fürdőszoba-felújítási szakember bérlésének legjobb módja az, ha igényét közzéteszi a Wilio-n. Ez gyors és egyszerű módja annak, hogy időben és költségkeret mellett szakmai segítséget találjon.
Milyen gyakran kell felújítani a fürdőszobákat?
A legtöbb ember 11-15 évente átalakítja a fürdőszobáját. Ha még nem áll készen a teljes felújításra, akkor egy egyszerű trükkel felfrissítheti: a csempék és a fugák rendszeres tisztításával. Ez minimalizálja a penészesedést és az elszíneződést.
Melyek a fürdőszoba felújításának legfontosabb lépései?
A fürdőszoba felújítása árajánlattal és projekttervvel kezdődik. Megerősítésük után további kulcsfontosságú lépések következnek: a régi fürdőszobai felszerelés, a vízvezeték és az elektromos vezetékek eltávolítása, építési munkák, új berendezések, vízvezeték és elektromos csatlakozások telepítése, majd takarítás és ellenőrzés.
Milyen előnyökkel jár, ha szakembert vesz fel a fürdőszoba felújítására?
A fürdőszoba teljes felújításához elektromos és vízvezeték-szerelési munkákra van szükség, amelyeket csak képzett szakember végezhet. Ezenkívül, ha szakembert vesz fel, biztos lehet benne, hogy nagy tapasztalattal és legjobb eszközökkel rendelkezik. Magas szintű munkát végez.
Milyen készségek és mesterségek kapcsolódnak a fürdőszoba felújításához?
A fürdőszoba felújításával foglalkozók között vannak építők, ácsok, vakolók, burkolók, vízvezeték-szerelők és villanyszerelők. A bérelt kézművesek száma a fürdőszoba felújításának mértékétől függ.
Milyen képesítésre és végzettségre lesz szüksége a fürdőszoba-felújítómnak?
Célszerű a szerződés aláírása előtt ellenőrizni, hogy a szakemberek tagjai-e a helyi engedéllyel rendelkező építőipari szövetségeknek, és biztosítva vannak-e építési munkákhoz. Célszerű megismerni legújabb referenciáikat.
Mennyibe fog kerülni a fürdőszobám felújítása?
A Wilio részleges fürdőszoba-felújításának átlagos költsége 35-700 Ftó, de lehet nagyobb vagy kisebb is. A teljes felújítás 2000 és 8000 Ftó között mozog, de természetesen vannak olyan kivételek, ahol a költségvetés ezeket meghaladja, de ezek luxus eseteknek számítanak.
Szüksége van egy iparosnak engedélyre a fürdőszoba felújításához?
A fürdőszobák felújításakor valószínűleg fel kell deríteni, hogy az egyes szolgáltatásokhoz milyen szakengedélyek lehetnek szükségesek. Ne felejtsen el a szerződés megkötése előtt megbizonyosodni arról, hogy a mesterember rendelkezik-e megfelelő végzettséggel és biztosítással.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt