Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Fűtési rendszer

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, fűtéshez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

1 517 szakember

4 041 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Fűtési rendszer

Szakértőre van szüksége a Fűtési rendszer kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

1 517 szakember

4 041 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Szolgáltatók

27 658 poskytovateľov vo vašom okolí

Levente S.

Egyéni vállalkozó
Dabas
5,0

Vízvezeték szerelő, vízszerelés

22 éves épületgépész technikus vagyok. Édesapám generálkivitelező cégénél dolgozom már 4 éve. Emellett szeretnék vállalni kisebb vagy közepes volumenű munkákat!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Arnold T.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9

Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Kedves megrendelő! Víz-és fűtésrendszerek korszerűsítést vállalom elsősorban Budapesten és Pest megyében. Tíz éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött precíz és esztétikus munkavégzésre törekszem. Vállalkozásom legfontosabb célkitűzése, hogy a megrendelő az elvégzett munkával évek múlva is elégedett legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

András K.

vállalat
Sülysáp
4,8

Szobafestő, festő

Igazi EZERMESTER. 40 éves munka amit az építőiparba töltöttem, most szeretnék saját magam úra lenni.Amivel foglalkozom :kőműves munka, festés, hűté- fűtés, burkólás, hegesztés stb. Munkám után mondjon bárki kritikát.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Krisztián I.

vállalat
Budapest
4,5

Kazán szerelése és javítása

Profi, gyors, megbízható épületgépész ( víz-gáz-fűtés-klíma)Több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Fűtéskorszerűsítés,kazáncsere,fürdőszobafelújítás,klíma,hőszívattyú teljes körü kivitelezés garanciával.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4

Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
Mutass többet
Hasznos információ

Amit tudnia kell

A megfelelő fűtési és gázszakértő kiválasztása

Néhány kulcsfontosságú kérdést figyelembe kell venni a megfelelő fűtési szakértő vagy gázos kiválasztásakor. Ebben a cikkben lépésről lépésre bemutatjuk őket.

Válasszon valakit, akinek sokéves tapasztalata van

Először válasszon egy olyan fűtési szakembert, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik az Ön munkája elvégzésében. Például, ha kazán meghibásodásról van szó, menjen el valakihez, aki rendelkezik tapasztalattal a kazánok javításában - és nem csak gázszerelő. Mert még ha valaki gázmérnök is, lehet, hogy valójában fogalma sincs a kazánok javításáról. Erre szolgál a Wilio vélemények és visszajelzések részlege. Ha a Wilio révén megfelelő tapasztalattal rendelkező szakértőt talál, kérje meg őket, hogy nézzék meg a munkájáról készült fotókat, és - ha sok munka lesz - próbáljon meg beszélni egy vagy két korábbi ügyfelükkel. Ez lehetővé teszi, hogy lássa a szokásos munkafolyamatukat.

Ha az elvégzendő munka a gázzal van összefüggésben, ellenőrizze, hogy a szakembernek van-e engedélye a gázzal, a telepítéssel és az elosztással kapcsolatosan

Ha fűtési munkája gázzal jár, akkor a rajta dolgozó gázüzemeltetőnek törvényes nyilvántartásba kell venni, mint gázzal, szereléssel és elosztással, kazánokkal, tűzhelyekkel, kandallókkal és minden más gázkészülékkel foglalkozó szakembert. Így könnyen ellenőrizheti, hogy egy adott fűtéstechnikus vagy gáztechnikus akkreditálva van-e erre a munkára. Minden fűtésmérnöknek és gázmérnöknek magánál kell lennie gázengedéllyel ellátott személyi igazolvánnyal. Amikor megérkezik a gázüzem, kérje meg, hogy igazolja, képes erre a munkára.

Kérjen részletes ajánlatot minden egyes szakembertől, akit fontolgat felbérelni

Vigyázzon az olyan szakértővel, aki csak telefonon nyújt Önnek árajánlatot - valószínűleg nem tudja megbecsülni a pontos árat anélkül, hogy személyesen látná a helyzetet. Ezért azt javasoljuk, hogy válasszon valakit, aki terepszemlére megy, lehetőleg ingyen, hogy lássa, szükség van-e kisebb javításra vagy inkább egy komolyabb problémáról van szó, amelyet meg kell oldani. Természetesen telefonon elmagyarázhatja neki, de ebben az esetben ellenőrzésre van szükség ahhoz, hogy a szerelő helyesen értékelje a helyzetet.

Válasszon egy önálló vállalkozót, aki megtekintés után részletes írásbeli ajánlatot ad Önnek a munkával járó összes költségről. Mindent fedezniük kell a munkától, az anyagtól kezdve az egyéb kiadásokig, például a fűtési öblítési díjig. Az ajánlatból azt is egyértelművé kell tenni, hogy az ügyfél várhatóan fizet-e bármilyen anyagot előre - például egy új kazánt vagy egy radiátor készletet. András fűtés- és gázmérnök kiváló visszajelzést kapott Wiliótól. Kifejti, hogy a háztulajdonosnak soha nem szabad olyan önálló vállalkozót választania, aki teljes fizetést igényel a munka elvégzése előtt. "Megállapítottam, hogy nagyon sokan megpróbálnak fizetni nekem, mielőtt ezt a munkát elvégezném! Soha ne tegye ezt - mindig várja meg, amíg a feladat befejeződik, és tudja, hogy elégedett a munkával."

Kérjen ingyenes árajánlatot

Segítünk találkozni a környéken lévő fűtési és gázipari szakemberekkel, és ma valódi ajánlatokat kap. Kérjen meg minden gázost, hogy magyarázza el, mit tervez tenni. Ahogy András rámutat, egy igazán jó fűtésmérnök segít a háztulajdonosnak megérteni, hogy miről is van szó: „Amikor dolgozom, megpróbálom elmagyarázni az ügyfélnek, hogy miért történik, miért döntöttem úgy, hogy így csinálom, és hogy a gép művek áttekintést kaptak a jövőről. Például sokan nem tudják, hogyan kell feltölteni a kazánokat, majd fizetnek egy szakértőnek néhány tucat korszakot, hogy jöjjön és minden alkalommal feltöltse a kazánt. Tehát olyan önálló vállalkozót választanék, aki hajlandó elmagyarázni a dolgokat, és megmutatja, hogyan válogassa össze azokat a kicsi és biztonságos dolgokat, amelyeket saját maga is megtehet."

Kérdezzen a szakmai képesítésről és az akkreditációról

Ha egy önálló vállalkozó rendelkezik vízvezeték- és fűtési végzettséggel, vagy megfelelő képesítéssel rendelkezik, minden bizonnyal jó mutató, hogy komolyan veszi munkáját. Mivel azonban a fűtési projektek gyakran váratlan problémamegoldással és munkahelyi tanulással járnak, több éves tapasztalat legalább ennyire érvényes lehet. Érdemes azt is megkérdezni, hogy az önálló vállalkozó tagja-e szakmai szövetségnek.

A munka megkezdése előtt beszélje meg a szükséges anyagokat a szakemberrel

Ha kiegészítők és felszerelések vásárlása a feladat, akkor előfordulhat, hogy kísértésbe esik, hogy Ön is megvásárolja őket: Sok háztulajdonos azért megy erre az útra, mert úgy gondolja, hogy online megvásárolhatja a szükséges termékeket. András fűtésmérnök: „Az online vásárolt olcsóbb dolgok - radiátorcsapok és szelepek és egyéb dolgok - gyakran jóval rosszabb minőségűek. Például valaki sok szelepet vásárolt az internetről, én pedig nyolc-kilenc radiátorra szereltem fel őket. Amikor mindegyiket felszereltem, azt tapasztaltam, hogy a hő szivárog, mert a csapok mérete nem megfelelő, még ha csak milliméterrel is. Aznap éjjel estig voltam, mert minden csapot el kellett távolítani, és mindegyiket újra össze kellett szerelnem PTFE tömítőszalaggal a burkoláshoz, különben nem kellett őket felszerelni."