Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Gipszkarton, gipszkartonozás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, gipszkartonozáshoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gipszkarton, gipszkartonozás

Szakértőre van szüksége a Gipszkarton, gipszkartonozás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

A gipszkarton sokféle felhasználást kínál különböző válaszfalak, függőfalak, fülkék, mennyezetek felépítésében, a helyiségek felosztásában vagy a padlások rekonstrukciójában. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Care sunt tipurile comune de gips-carton?

Gips-carton alb

Gips-cartonul alb este varianta cea mai ieftină și cea mai frecvent utilizată. Se utilizează pentru placarea pereților despărțitori și a tavanelor și a altor structuri fără protecție la incendiu. Gips-cartonul alb este utilizat la interior cu o umiditate relativă mai mică de 65% la o temperatură de 20 ° C. Prin urmare, nu este adecvat pentru utilizare în locuri în care ar putea intra în contact cu apa sau umezeala.

Gips-carton verde

Gips-carton verde este impregnat împotriva umezelii. Este proiectat pentru utilizare în medii umede, în băi, dușuri, bucătării etc. Este mai greu, are o capacitate de încărcare mai mare și este mai scump decât gips-cartonul alb. Plăcile de gips impregnat sunt utilizate în zone cu umiditate de până la 75% sau 85% pentru mai mult de 10 ore sau cu umiditate 100% pentru mai puțin de 2 ore.

Gips-carton roșu

Ghipsul roșu are un finisaj ridicat de protecție împotriva incendiilor. Plăcile de gips-carton ignifug sunt utilizate în zone uscate, cu o umiditate relativă constantă mai mică de 65% la o temperatură de 20 ° C, cu rezistența necesară la foc a clădirii sau ca protecție a structurilor din oțel împotriva focului. Are rezistență crescută a miezului și, prin urmare, poate rezista la temperaturi ridicate. Este, de asemenea, potrivit ca izolație fonică.

Gips-carton albastru

Gips-carton albastru este special realizat ca izolare fonică. Placa acustică de gips are o densitate a miezului ajustată special, care constă dintr-o structură cristalină de gips modificată cu proprietăți specifice de amortizare. Prin urmare, este potrivit pentru izolarea fonică a exteriorului, a pereților dintre apartamente dintr-un bloc sau a blocului de apartamente și în apartament între camere individuale.

Mit lehet gipszkartonból építeni?

Száraz gipszkarton padló
A gipszrostlemezekből készült úszó padlók merev, összeszerelt padlólemezből állnak, amelyet az alépítménytől egy száraz alátét közbenső réteg választ el, vagy polisztirol vagy ásványi szigeteléssel. A kis tömeg és a száraz építési folyamat miatt a gipszkarton padlók alkalmasak például a padlások rekonstrukciójára. Ez a fajta padló hatékony hangszigetelésként és a padló lépcsőszigeteléseként működik, és padlófűtésre alkalmas.
Gipszkarton falak és válaszfalak
A gipszkarton rendszerek alkalmasak belső válaszfalak telepítésére, falburkolatokra és hangszigetelt falak építésére. A válaszfalak felépítése elsősorban a belső terek egyedi helyiségekre történő felosztását, a szükséges telepítések irányítását, valamint az akusztikus gipszkarton használatakor szolgálja a belső tér akusztikai kényelmének javítását.
Felfüggesztett gipszkarton falak
A függesztett falak széles körű felhasználási területtel rendelkeznek, a meglévő felületek esztétikai javításától, a hőszigetelési tulajdonságok értékének növelésétől és a falak hangszigetelésétől kezdve a köztes tér kialakításáig a rekonstrukciók során történő installációk vezetésére, pl. előre gyártott házakban.
Párás nedves környezet
Az impregnált gipszkarton előregyártott házak fürdőszobájának rekonstrukciójára vagy egy nem megfelelő házmag cseréjére alkalmas. A gipszkarton szerkezet nem terheli jobban a teherhordó szerkezetet, mint az eredeti házmag. Ezenkívül az új fürdőszoba falát nagyon gyorsan megépítik, ha betartják a megfelelő telepítési eljárásokat.
A tetőtér lakóhelye
A gipszkarton lehetővé teszi az épület további szigetelését, és egyben új terek létrehozását a kényelmes és vonzó élet érdekében a beépített terület növelése nélkül. A gipszkarton, a minőségi szigetelésnek és a tetőablakoknak köszönhetően, nagyon hangulatos és funkcionális lakóteret hozhat létre a tetőtérben.
Mennyezetek
A gipszkarton mennyezetek alkalmasak a mennyezetek gyors és tiszta burkolására. Használatukkal javítani lehet a helyiség hangtulajdonságait, hőszigetelés esetén pedig a mennyezetszerkezet hőtulajdonságait is.
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes gipszkarton szakembert keresni a Wilio-nál?
Felújítod a tetőteret, vagy új gipszkarton mennyezettel frissíted fel a szobád kinézetét? Gipszkarton válaszfalakkal szeretnéd felosztani a szobát? Javítanád a hangszigetelt fal az akusztikáját a lakásban? Vagy belülről szeretnéd szigetelni a ház külső falát? Segítünk megtalálni azt a gipszkartonos szakembert, aki képes kivitelezni a munkát. Gipszkarton szakembereink az új belső válaszfalaktól a gipszkarton mennyezetig mindent képesek kezelni. Takaríts meg időt és pénzt az ajánlatok összehasonlításával és a legjobb minősítésű szakértők kiválasztásával. A Wilio segít megtalálni a gipszkarton szakértőt válaszfalak, függőfalak, fülkék, mennyezetek építéséhez, helyiségek felosztásához vagy a tetőtér felújításához. Jó minőségű, elfogadható áron, és amikor szükséged van rá.
Mi a gipszkarton?
A gipszkarton két, préselt gipszanyag panelből áll, amely két kemény papír közé van szorítva. Nagyon praktikus építőanyag, amelyet úgynevezett száraz építésnél használnak. Gyakran alkalmazzák mennyezetekhez, nem teherhordó falakhoz és egyéb belső átalakításokhoz. A gipszkarton könnyű, könnyen kezelhető és olcsóbb, mint más anyagok. A gipszkartonokat különböző vastagságban és hosszúságban gyártják, különböző összetételű gipszmaggal. Ez a változatosság lehetővé teszi, hogy mindig kiválaszthassad a megfelelő méretű és minőségű gipszkartonokat egy adott épületszerkezethez.
Mire használják a gipszkartont?
A gipszkarton a száraz építés elengedhetetlen eleme. Különféle válaszfalak, függőfalak, fülkék, mennyezetek építésénél, helyiségek felosztásánál vagy a padlások rekonstrukciójánál használják. Általában nem használják teherhordó falakhoz, ezért elsősorban acélszerkezeti profilokra szerelik fel. A gipszkartonra azonban vannak speciális teherhordó alkalmazások is.
Mi szükséges a gipszkarton használatához?
• építési profilok • csavarok és tartozékok a száraz építéshez • szigetelés • hézagolók száraz építéshez • csempézés • szilikonok és tömítőanyagok • vízszigetelés • festékek és tapéták
Melyek a gipszkarton előnyei és hátrányai?
A gipszkarton népszerű az épület- és belsőépítészeti elemek megvalósításában, köszönhetően annak, hogy időt és költséget takarítasz meg az építkezésnél vagy a felújításnál. Jó hőszigetelő, hangszigetel, gőz számára át nem eresztő és szagtalan. A gipszkarton könnyen feldolgozható és kis súlyú, ezért kis statikus terhelést jelent az épületre. Szállítása nem nehéz, lehetővé teszi a gyors összeszerelést és a száraz folyamatot, ezért nincs szükség vízre az építkezésen. Mivel egyszerű moduláris rendszerről van szó, egyszerre megoldható az olyan elosztórendszerek telepítése, mint az áram, a víz stb. A gipszkartonból készült belső válaszfalak szinte tökéletesen egyenesek, de további felületkezelést tesz lehetővé különféle bevonatokkal, tapétákkal, csempékkel vagy vakolatokkal. • nagyon egyszerű vele dolgozni • könnyen telepíthető,
Hogyan kell dolgozni a gipszkartonnal?
A gipszkartonnal történő munkavégzéshez letörő kés vagy farokfűrész szükséges. A gipszkarton előre elkészített acélszerkezetre van felszerelve. A táblák közötti csatlakozásokat tömítőanyaggal és megerősítő szalaggal kell lezárni. A csatlakozások gondos lezárása és csiszolása után a táblákat véglegesen be kell állítani. Lehetőség van vékony réteg gipsz felhordására is a gipszkartonon.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

GipszkartonozásJános D.
GipszkartonozásJózsef N.
GipszkartonozásErvin A.
GipszkartonozásJános D.
GipszkartonozásMarkos D.
GipszkartonozásPeter S.