Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Házfelújítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, házfelújításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Házfelújítás

Szakértőre van szüksége a Házfelújítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.
HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Hogyan működnek az ingatlanfelújítási szolgáltatások? A ház felújításánál számíthatnak azokra a szakértőkre, akiknek van tapasztalatuk és teljes mértékben elkötelezettek munkájuk mellett.

Eszközök és felszerelések: A felújítás szakértői csoportja elhozza az összes szükséges eszközt és felszerelést a felújításhoz. A különféle méretű létráktól kezdve a kézi- és elektromos szerszámok széles választékáig a szakértők felkészültek az ingatlan felújítási munkálataira.

Anyagbeszerzés: Az anyagokat bízza szakértőkre! A felújítandó ingatlan előzetes megtekíntése után pontosan tudni fogják, hogy mi szükséges a projekt kivitelezésére, legyen szó konyha felújításról vagy másról. Mindent megrendelnek, és közvetlenül az újjáépítés helyére viszik.

Átláthatóság: Az előzetes megtekíntés után, felvesszük Önnel a kapcsolatot és elküldjük Önnek a projekt végleges árajánlatát. A végső ajánlat részletes információkat tartalmaz az összes költségről, beleértve a felhasznált anyag költségeit is.

Milyen típusú projektek azok, amelyekben segíthetünk? Azonnal körbenézhet, és kigondolhatja, mit és hogyan szeretne felújítani, mert ebben mindenképpen tudunk segíteni. Íme néhány példa az inspirációra, miben segíthetünk: padlócsere (fa vagy laminált), hajópadló, új csempézés, festési és lakkozási munkák, elektromos munkák (vezetékek, világítás), konyha vagy fürdőszoba felújítása, új vakolat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Hogyan mondhatom le a megrendelt lakásfelújítást? V: Ha már nincs szüksége szolgáltatásainkra, és törölni szeretné őket, kövesse az alábbi lépéseket: Kezdje azzal, hogy bejelentkezik Wilio-fiókjába, és rákattint a Saját projektek elemre. Kattintson a törölni kívánt projektre, és válassza az Opciók menü Projekt törlése parancsát. Ennyit kell csak tennie.

Kérdés: Szeretném felújítani a házamat, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Tudnak ebben segíteni nekem? Válasz: Igen, írja be a projektet a Wilio-ra, és írja le egyszerűen azt, amit felújítana. Az újjáépítési szakértők megkeresik Önt az értékelésekkel. Konzultáljon kérdéseiről egy választott szakértővel, akár Wilio-n keresztül, akár egyeztessen vele személyesen, ideális esetben a helyszínen.

Kérdés: Beszerezhető-e a felújításhoz szükséges anyag a Wilio-n keresztül? Válasz: Igen, állítsa be úgy, amikor benyújtja a projektjét a Wilio-ban, és akik a projekt iránt érdeklődnek, tudni fogják, hogy nemcsak a munkával, hanem a szükséges anyagok beszerzésével is megbzná őket. A másik lehetőség az, hogy az összes anyagot maga szerzi be, és csak munkadjat fizet majd a Wilio felújítási szakértőinek, anyagköltséget nem.

Kérdés: Mennyi ideig tart az felújítás? Válasz: Ez számos tényezőtől függ, például az ingatlan méretétől és a kívánt munka típusától. A helyszíni felmérés után tudunk csak megközelítő időt megadni.

Kérdés: A Wilio szakemberei ki is takarítják az ingatlant a felújítás befejezése után? Válasz: Ez külön beállítató, a munka befejezése után. Ha különleges vagy mélytisztítás érdekli, akkor ezt jelezze érdeklődésében, és a Wilio szakemberei küldenek erre is árajánlatot.

Kérdés: Kiket fed led a Wilio? Válasz: Wilio-n megtalálhatja a legjobb szakértőket egész Magyarországon.

K: Mikor elérhető a Wilio szolgáltatás? Válasz: A Wilio platform a nap 24 órájában elérhető. Bármikor megadhat egy kérést, vagy kapcsolatba léphet a vállalkozókkal. A Wilio ügyfélszolgálata 09:00 és 17:00 óra között áll rendelkezésre.

Kérdés: Mi a helyzet a felújítás alatt összegyült építőipari hulladékkal? Válasz: Ha szeretné, hogy egy Wilio szállító gondoskodjon az építési hulladék elszállításáról is, akkor ezt jelezze érdeklődésében, vagy írjon be új kérdést a Wilio számára.