Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Házfelújítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, házfelújításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

40267 szakember

72166 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

226 512 alkalmazásletöltés

Házfelújítás

Szakértőre van szüksége a Házfelújítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

40267 szakember

72166 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

226 512 alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Hogyan működnek az ingatlanfelújítási szolgáltatások?

A ház felújításánál számíthatnak azokra a szakértőkre, akiknek van tapasztalatuk és teljes mértékben elkötelezettek munkájuk mellett.

Eszközök és felszerelések: A felújítás szakértői csoportja elhozza az összes szükséges eszközt és felszerelést a felújításhoz. A különféle méretű létráktól kezdve a kézi- és elektromos szerszámok széles választékáig a szakértők felkészültek az ingatlan felújítási munkálataira.

Anyagbeszerzés: Az anyagokat bízza szakértőkre! A felújítandó ingatlan előzetes megtekíntése után pontosan tudni fogják, hogy mi szükséges a projekt kivitelezésére, legyen szó konyha felújításról vagy másról. Mindent megrendelnek, és közvetlenül az újjáépítés helyére viszik.

Átláthatóság: Az előzetes megtekíntés után, felvesszük Önnel a kapcsolatot és elküldjük Önnek a projekt végleges árajánlatát. A végső ajánlat részletes információkat tartalmaz az összes költségről, beleértve a felhasznált anyag költségeit is.

Milyen típusú projektek azok, amelyekben segíthetünk?

Azonnal körbenézhet, és kigondolhatja, mit és hogyan szeretne felújítani, mert ebben mindenképpen tudunk segíteni. Íme néhány példa az inspirációra, miben segíthetünk: padlócsere (fa vagy laminált), hajópadló, új csempézés, festési és lakkozási munkák, elektromos munkák (vezetékek, világítás), konyha vagy fürdőszoba felújítása, új vakolat.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan mondhatom le a megrendelt házfelújítást?

Ha már nincs szüksége szolgáltatásainkra, és törölni szeretné őket, kövesse az alábbi lépéseket: Kezdje azzal, hogy bejelentkezik Wilio-fiókjába, és rákattint a Saját projektek elemre. Kattintson a törölni kívánt projektre, és válassza az Opciók menü Projekt törlése parancsát. Ennyit kell csak tennie.

Szeretném felújítani a házamat, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Tudnak ebben segíteni nekem?

Igen, adjon hozzá projektet a Wilión, és írja le egyszerűen a felújítás tárgyát. A felújítási szakértők megkeresik Önt az értékelésekkel. Konzultáljon kérdéseiről egy választott szakértővel, akár Wilión keresztül, akár egyeztessen vele személyesen, ideális esetben a helyszínen.

Beszerezhető-e a felújításhoz szükséges anyag a Wilión keresztül?

Igen, állítsa be úgy a projekt megadásánál, így a projekt iránt érdeklődők tudni fogják, hogy nemcsak a munkával, hanem a szükséges anyagok beszerzésével is megbízná őket. A másik lehetőség az, hogy az összes anyagot maga szerzi be, és csak munkadíjat fizet majd a Wilio felújítási szakértőinek, anyagköltséget nem.

Mennyi ideig tart az felújítás?

Ez számos tényezőtől függ, például az ingatlan méretétől és a kívánt munka típusától. A helyszíni felmérés után tudunk csak megközelítő időt megadni.

A Wilio szakemberei ki is takarítják az ingatlant a felújítás befejezése után?

Ez külön beállítató, a munka befejezése után. Ha speciális vagy mélytisztítás érdekli, akkor ezt jelezze érdeklődésében, és a Wilio szakemberei küldenek erre is árajánlatot.

Kiket fed led a Wilio?

Wilión megtalálhatja a legjobb szakértőket egész Magyarországon.

Mikor elérhető a Wilio szolgáltatás?

A Wilio platform a nap 24 órájában elérhető. Bármikor megadhat egy kérést, vagy kapcsolatba léphet a vállalkozókkal. A Wilio ügyfélszolgálata 09:00 és 17:00 óra között áll rendelkezésre.

Mi a helyzet a felújítás alatt összegyűlt építőipari hulladékkal?

Ha szeretné, hogy egy Wilio szállító gondoskodjon az építési hulladék elszállításáról is, akkor ezt jelezze érdeklődésében, vagy adjon hozzá egy új megbízást a Wilio segítségével.