Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Házimozi rendszer beüzemelése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, házimozi rendszer beüzemeléséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Házimozi rendszer beüzemelése

Szakértőre van szüksége a Házimozi rendszer beüzemelése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Házimozi rendszer beüzemelése

Gyakran Ismételt Kérdések

Béreljen megbízható házimozi szakértőt a Wilio révén
Olyan korban élünk, amikor már mindenkinek lehetősége van saját mozit létrehozni otthonában. A hihetetlenül tiszta képet és a teljes térhatású hangot kínáló Ultra HD technológiának köszönhetően igazán nagy élményben lehet részünk, amikor filmeket vagy zenés műsorokat nézünk otthonunkban. A házimozi rendszerek az utóbbi években egyre népszerűbbek. Az ilyen tökéletes és izgalmas élményre gyorsan terjed az igény. Bár a házimozit elég könnyű megvásárolni, a csatlakoztatás és a felállítás meglehetősen nehéz. Jól kell ismernie az elektrotechnikát, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy minden a felhasználói kézikönyv (utasítások) szerint van-e csatlakoztatva. A szükséges beállításoktól függően előfordulhat, hogy újra kell telepítenie, vagy újra be kell állítania a vezetékeket, hogy a kábelek oda kerüljenek, ahol szükség van rájuk. Hogyan lehet elkerülni a vezetékekből adódó problémákat? A vezeték nélküli hátsó hangszórókkal és vezeték nélküli mélynyomóval rendelkező házimozik emiatt egyre népszerűbbek és könnyen elérhetőek. A házimozi rendszer felállítása veszélyekkel járhat és idegőrlő feladatnak bizonyulhat. Akkor miért vállalná a kockázatot? A házimozi-telepítéssel foglalkozó szakemberek rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és szakértelemmel az új rendszer első és megfelelő felállításának biztosításához. Spóroljon meg egy csalódást és béreljen ma - rendeljen házimozi-szakértőt! annak érdekében, hogy az új rendszer már első alkalommal megfelelően kerüljön felállításra. Spóroljon meg egy csalódást és béreljen ma - rendeljen házimozi-szakértőt! annak érdekében, hogy az új rendszer már első alkalommal megfelelően kerüljön felállításra. Spóroljon meg egy csalódást és béreljen ma - rendeljen házimozi-szakértőt!
Milyen előnyökkel jár a házimozi telepítése?
Otthoni házimozi telepítésekor, a filmeket úgy nézheti meg, ahogyan mindig is szerette volna - nagy képernyős tévékészülékkel térhatású hangzás mellett, családja meghitt körében, a nyilvános mozi okozta költségek és kellemetlenségek nélkül.
Mi kell egy házimozi rendszerhez?
A tisztességes házimozi nagyfelbontású televízióval (HDTV) indul - lényegesen nagyobb felbontású TV-sugárzási formátummal, mint amit a hagyományos formátumok megengednek -, vagy kivetítővel és 5.1-es surround hangrendszerrel (5 hangszóró + mélynyomó) vagy korszerű 7.1 hangrendszerrel (7 vagy több hangszóró) , hangsáv + mélynyomó), amelyek lehetővé teszik egy nagy mozi hangulatának megteremtését. Élményeit fokozhatja kényelmes elektromos összecsukható ülésekkel, amiken pohártartó is van.
Hogyan működik a házimozi beállítása?
Házimozi technikusa ellenőrzi a médiatermét, és tanácsot ad Önnek a helyiség és az akusztika lehető legjobb kihasználására. Telepíti a TV-t vagy projektort, beállítja a hangsávot és a hangszórókat, összekapcsolja őket egymással, és megmutatja, hogyan kell irányítani őket.
Miért érdemes szakembert felvenni házimozi felállítására?
A házimozi felállítása megterhelő lehet, ha általában nem használja az összes technológiát. A szakember biztosítja az eszközök gyorsabb csatlakozását, elrejti az esztétikai kábeleket, és biztosítja a teljes berendezés zökkenőmentes integrációját és működését.
Mennyi ideig tart általában a házimozi telepítése?
A házimozi telepítése több órát (3 vagy több) is igénybe vehet, a rendszer bonyolultságától és a rendelkezésre álló helytől függően.
Mennyibe kerül a házimozi felállítása?
A házimozi telepítése és felállítása kb. 50 €, TV vevő felszerelése a falra kb. 30 €, házimozi alkatrészek csatlakoztatása és beállítása az ügyfélnél - 25 €.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a házimozi installáció?
Házimozija lehet egyszerű vagy bonyolult, attól függően, hogy melyik készletet választja. Legyen szó egy nagyképernyős TV-ről surround hangszórókkal, vagy egy teljesen automatizált médiatermi felállításról. Minden csak a megfelelő hangulatteremtésről szól, hogy autentikus filmnézési élményben lehessen része anélkül, hogy el kellene hagynia otthona kényelmét.
A projektor felszerelése
A házimozi képernyő (projektor) méretének kiválasztásánál vegye figyelembe annak a helyiségnek a helyét, amelyben azt elhelyezni készül. A jó akusztika ellenére egy kis képernyő nem biztosítja a kívánt hatást. A legtöbb projektor a mennyezetre van szerelve azért, hogy ne legyenek zavaróak és igazi házimozi élményt nyújtsanak. Választhat olyan képernyőt is, amely elrejthető, ha nincs használatban, vagy akár üres falat is használhat a médiatermében. A kivetítő tökéletes választás nagy terek és sok ember számára. Az optimális követéshez azonban blokkolnia kell a természetes fényt.
TV telepítés
Választhat nagyfelbontású televíziót (HDTV) házimozijába a könnyebb felállítás, vagy a megvilágítás és a hely korlátoltsága miatt. A technikus a falra szereli a tévét, hogy maximalizálja a szabad helyet a szobában, a felhelyezéshez pedig nincs szüksége szekrényre vagy polcra. Általában a meglévő tápfeszültség-pontokat használja, de figyelmeztet, ha további elektronikai munkára van szükség az összes alkatrész betáplálásához, vagy ha másik antennapontot kell felszerelni. Amikor a tévét a falra helyezi, a szakember figyelembe veszi a természetes fény és a tükröződés forrásait, és tanácsot ad az ideális elhelyezésről, hogy a legtöbbet hozza ki a házimozi élményből. Végül elrejti az összes kábelt a falba történő alagút vágásával, melyet befalaz (falhoz rögzített műanyag szalag használatával, megvilágított gipszkarton TV-falat készítve),
Hangszóró és hangtelepítés
Stratégiai konfigurációval érheti el a házimozi élményt, vagyis úgy, hogy a hangsávokat, hangszórókat és erősítőket kényelmesen elhelyezi a médiateremben a teljes térhatás elérése érdekében. Először egy középső hangszóró felszerelése szükséges (a TV fölé vagy alá, hogy a hang természetesen a kép irányából érkezzen), majd további hangszórókat és erősítőket kell telepíteni a lehető legjobb hangzás biztosítása érdekében. Audiovizuális szakértője áttekinti a szoba akusztikáját és az ülések elhelyezkedését annak biztosítása érdekében, hogy minden néző optimális akusztikai élményben részesüljön filmnézés vagy zenehallgatás során.
Intelligens házimozi
A házimozi automatizálás magában foglalja az összes technológia zökkenőmentes integrálását a médiaszobában, hogy a filmnézést a lehető legegyszerűbbé tegye. Az integrált automatizálás azt jelenti, hogy a ház összes technológiáját egyetlen vezérlővel irányíthatja.Gyakori funkció például a multimédia-vezérlés összehangolása a média helyiségben. A rendszer integrálhatja a műholdas TV-t és a Netflixet is az intelligens otthoni rendszerbe. A tökéletes házimozi-beállítás azt jelenti, hogy a projektor működtetéséhez csak egy vezérlőre van szükség, amely a streaming lehetőségek széles választékát kínálja, vagy egyidejűleg kommunikál az árnyékolással, hőmérsékleti beállításokkal vagy helyiségvilágítással a megfelelő légkör megteremtése érdekében. A TV házimozi technikusa megmutatja, hogyan működik ez az egész intelligens ökoszisztéma, így kedvenc filmjeit azonnal streamelheti.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt