Hő pumpa

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, hő pumpához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
16687 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért rendeljen hőszivattyú szerelőt a Wilio-n keresztül?

A hideg hónapok közeledtével valami hatékonyabbra lesz szüksége a hordozható fűtőegységnél. Rendeljen hőszivattyú szerelőt a Wilio-tól egy új levegő pumpa / levegő hőszivattyú telepítéséhez. Kényelmesebb és gyorsabb, mint az öntelepítés, ugyanis alkalmazhat egy szakértőt, aki gyorsan és megfelelően üzembe tudja helyezni a rendszerét. Tegye fel kérését a Wilio-ra. Ne felejtse el megadni az összes fontos részletet, például a hőszivattyú műszaki paramétereit, milyen típusú hőszivattyús szolgáltatásra van szüksége, az Ön címét, költségkeretét és a munka befejezésének preferált idejét. A tapasztalt szakemberek ezután ingyenesen kapcsolatba lépnek Önnel. Minden Wilio szakember értékelését és véleményezését megtekintheti, amelyek segítenek eldönteni, melyikük az Ön számára legmegfelelőbb. Amikor felvesz egy Wilio szakembert, az illető házhoz megy, elvégzi a szükséges munkát és Ön csak ezután fizet. Platformunk lehetővé teszi, hogy kényelmesen megtalálja a hőszivattyú telepítését vagy javítását végző szakembert, így keresse csak meg bátran a szerelőjét!

Biztosítanom kell eszközöket vagy felszerelést a levegő pumpa / levegő hőszivattyú megszerelésére vagy telepítésére?

Nem. Nem kell semmilyen eszközt vagy felszerelést biztosítania. Az Ön által felvett Wilio szerelő egy olyan hőszivattyú technikus, aki rendelkezik a szükséges képességekkel és több éves tapasztalattal, így már tudja, milyen eszközökre lesz szüksége, melyeket magával visz a munkálatokhoz. Csak magát a hőszivattyút kell beszereznie a gyártó által szállított összes alkatrésszel és szerelési tartozékkal együtt.

Mennyi ideig tart a hőszivattyú és a levegőforrás telepítése vagy a javítási szolgáltatás?

A hőszivattyúk javításakor ez függhet a szükséges javítás mértékétől - a javítás több órától akár néhány napig is eltarthat. A hőszivattyú rendszeres karbantartása egész napos művelet lehet, mivel ez bonyolult folyamat. Ha hőszivattyújának stabil betonplatformra van szüksége, számoljon egy újabb munkanappal.

A Wilio szerelő segíthet nekem a levegő pumpa / levegő hőszivattyú telepítésében és javításában is?

Igen! Ha megpróbálja maga telepíteni vagy javítani a hőszivattyút, és egyszerre több munkát kellene elvégeznie, de nem tud velük lépést tartani, bátran vegyen fel segítőt. Mesterembereket találhat több száz különböző feladathoz, még nem mindennapi munkákhoz is, például csövek tisztításához, szigeteléshez és készülékek javításához. Csak posztolja kérését az összes speciális igény megjelölésével együtt, hogy a szakember segíthessen Önnek. A platform összekapcsolja Önt a megfelelő Wilio szerelőkkel, a félreértések elkerülésével.

A hőszivattyú hatékony?

Igen, ha a hőszivattyú kellően magas CoP (teljesítménytényező) névleges értékkel rendelkezik. A tesztek eredményei alapján, a hőszivattyúk több hőenergiát termelnek, mint az áramfogyasztás. A CoP 3 besorolású hőszivattyú képes 1 kilowatt energiát 3 kilowatt hővé alakítani - ez 300% -kal energiatakarékosabb. Ez az értékelés azt jelenti, hogy ezek a hőszivattyúk az elektromos kályhához vagy kazánhoz képest jelentősen csökkentik a ház fűtésének üzemeltetési költségeit.

Hagyjam egész nap bekapcsolva a hőszivattyút?

Javasoljuk, hogy a hőszivattyút csak akkor aktiválja és hagyja bekapcsolva, amikor szükséges. Ha nincs otthon, akkor költésges és hatástalan a hőszivattyú üzemben hagyása. A hőszivattyú használatának ajánlott módja az időzítőt úgy állítani, hogy fél órával hazaérkezés előtt és fél órával a reggeli ébredés előtt aktiválja a hőszivattyút.

Fűtheti-e egyetlen hőszivattyú az egész házamat?

Erre nem lehet egyszerűen "igen" vagy "nem" választ adni. Számos tényezőt figyelembe kell vennie, például a fűtendő alapterületet, a ház elrendezését és a hőszivattyú hatékonyságának értékelését. A pozíció is számíthat, ugyanis a levegőforrással rendelkező hőszivattyú nagyban függ a külső hőmérséklettől és a Nap helyzetétől, amely közvetlen sugárzással bármely helyiségben hőt termel.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a levegő pumpás / levegő-rendszerű hőszivattyúk telepítésével és javításával kapcsolatos szolgáltatások?

A hőszivattyú telepítési szolgáltatás tartalmazza a hőszivattyú beállításához és üzembe helyezéséhez szükséges lépéseket. Javítás esetén először a hőszivattyú alapos ellenőrzését kell elvégezni a probléma forrásának azonosítása érdekében, majd a megfelelő javításokat végre kell hajtani. A telepítési szolgáltatások magukban foglalhatják a kültéri egység konzolra szerelését, lyukak vágását a falakban a csövek és vezetékek számára, radiátorok felszerelését és végül a kábelek csatlakoztatását.

Kültéri egységek telepítése

A levegő pumpa / levegő-rendszerű hőszivattyú fő egységének a házon kívüli legmelegebb helyen kell lennie, amely általában a Nap felé néz. Szakembere találhat megfelelő helyet, amennyiben azt Ön nem határozta meg előre. Ha nem található olyan stabil platform, amelyre emelt acél konzolokat lehetne elhelyezni, néhány hőszivattyú-szakember tud technikai alapot készíteni, azonban ez további költségekkel járhat. A stabil emelvény elkészítése után a hóhatár fölött rögzíti a konzolt, majd ráerősíti a kültéri egységet.

Nyílások létrehozása a csövekhez: radiátorok felszerelése

Bérelt vízvezeték szerelője lyukakat vág a falba a levegőforrású hőszivattyú mellett, hogy illeszkedjen a vezetékekhez és csövekhez. A hőszivattyú beépítésének következő lépése a radiátorok telepítése az otthonába. Itt a kijelölt területeken lévő radiátorok tartóit fel kell csavarni, majd a radiátorokat a konzolokhoz kell rögzíteni.

Csövek és vezetékek rögzítése

A hőszivattyú-technikus először kikapcsolja az otthoni áramellátást. Megfelelő hosszúságú és szélességű vezetékeket mér fel és vág, majd rögzíti azokat a radiátorokhoz, megszakítókhoz, kezelőpanelekhez és a kültéri egységhez. A csöveket szintén leméri, kivágja és felszereli. A csöveket ezután csatlakoztatja a radiátorokhoz és a megfelelő fűtési rendszerekhez.

Hőszivattyú tesztelése

A telepítés befejezése után a telepítő teszteli a rendszert. Ellenőrzi, hogy a feszültség és a hőteljesítmény a kívánt szinten van-e. Ha a rendszer meghibásodik, vagy a hőteljesítmény és a feszültség nem a megfelelő szinten van, a hőszivattyú-szakember kikapcsolja a rendszert és az áramellátást. Ellenőrzi a telepítési problémákat, majd elvégzi a szükséges javításokat. A szakember addig dolgozik, amíg a hőszivattyú rendszer tökéletesen nem működik.

Hőszivattyú javítás

Levegő pumpa / levegő rendszerű hőszivattyú szervizelésekor a hőszivattyú technikusa diagnosztikai vizsgálatokat hajt végre. Alapos ellenőrzést végez annak megállapítására, hogy a rendszer miért nem működik megfelelően, vagy egyáltalán miért nem működik. Miután kiderült a probléma oka, elvégzi a szükséges javításokat.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.