Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Hőszivattyú, hőszivattyús fűtés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Hőszivattyú, hőszivattyús fűtés

Szakértőre van szüksége a Hőszivattyú, hőszivattyús fűtés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók22 217 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Levente S.

Egyéni vállalkozó
Dabas
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

22 éves épületgépész technikus vagyok. Édesapám generálkivitelező cégénél dolgozom már 4 éve. Emellett szeretnék vállalni kisebb vagy közepes volumenű munkákat!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gábor P.

vállalat
Budapest
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Az építőiparban nagy tapasztalattal rendelkezem, fő profilom az épületgépészeti feladatok kiszolgálása, úgy mint víz, fűtés, klíma és légtechnikai rendszerek kiépítése, karbantartása, felújítása. Forduljon hozzám bizalommal, ha Önnek a minőség és megbízhatóság a legfontosabb!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Arnold T.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Kedves megrendelő! Víz-és fűtésrendszerek korszerűsítést vállalom elsősorban Budapesten és Pest megyében. Tíz éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött precíz és esztétikus munkavégzésre törekszem. Vállalkozásom legfontosabb célkitűzése, hogy a megrendelő az elvégzett munkával évek múlva is elégedett legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

András K.

vállalat
Sülysáp
4,8
Szobafestő, festő

Igazi EZERMESTER. 40 éves munka amit az építőiparba töltöttem, most szeretnék saját magam úra lenni.Amivel foglalkozom :kőműves munka, festés, hűté- fűtés, burkólás, hegesztés stb. Munkám után mondjon bárki kritikát.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Krisztián I.

vállalat
Budapest
4,5
Kazán szerelése és javítása

Profi, gyors, megbízható épületgépész ( víz-gáz-fűtés-klíma)Több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Fűtéskorszerűsítés,kazáncsere,fürdőszobafelújítás,klíma,hőszívattyú teljes körü kivitelezés garanciával.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4
Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Gyakran ismételt kérdések
Miért rendeljen hőszivattyú szerelőt a Wilio-n keresztül?
A hideg hónapok közeledtével valami hatékonyabbra lesz szüksége a hordozható fűtőegységnél. Rendeljen hőszivattyú szerelőt a Wilio-tól egy új levegő pumpa / levegő hőszivattyú telepítéséhez. Kényelmesebb és gyorsabb, mint az öntelepítés, ugyanis alkalmazhat egy szakértőt, aki gyorsan és megfelelően üzembe tudja helyezni a rendszerét. Tegye fel kérését a Wilio-ra. Ne felejtse el megadni az összes fontos részletet, például a hőszivattyú műszaki paramétereit, milyen típusú hőszivattyús szolgáltatásra van szüksége, az Ön címét, költségkeretét és a munka befejezésének preferált idejét. A tapasztalt szakemberek ezután ingyenesen kapcsolatba lépnek Önnel. Minden Wilio szakember értékelését és véleményezését megtekintheti, amelyek segítenek eldönteni, melyikük az Ön számára legmegfelelőbb. Amikor felvesz egy Wilio szakembert, az illető házhoz megy, elvégzi a szükséges munkát és Ön csak ezután fizet. Platformunk lehetővé teszi, hogy kényelmesen megtalálja a hőszivattyú telepítését vagy javítását végző szakembert, így keresse csak meg bátran a szerelőjét!
Biztosítanom kell eszközöket vagy felszerelést a levegő pumpa / levegő hőszivattyú megszerelésére vagy telepítésére?
Nem. Nem kell semmilyen eszközt vagy felszerelést biztosítania. Az Ön által felvett Wilio szerelő egy olyan hőszivattyú technikus, aki rendelkezik a szükséges képességekkel és több éves tapasztalattal, így már tudja, milyen eszközökre lesz szüksége, melyeket magával visz a munkálatokhoz. Csak magát a hőszivattyút kell beszereznie a gyártó által szállított összes alkatrésszel és szerelési tartozékokkal együtt.
Mennyi ideig tart a hőszivattyú és a levegőforrás telepítése vagy a javítási szolgáltatás?
A hőszivattyúk javításakor ez függhet a szükséges javítás mértékétől - a javítás több órától akár néhány napig is eltarthat. A hőszivattyú rendszeres karbantartása egész napos művelet lehet, mivel ez bonyolult folyamat. Ha hőszivattyújának stabil betonplatformra van szüksége, számoljon egy újabb munkanappal.
A Wilio szerelő segíthet nekem a levegő pumpa / levegő hőszivattyú telepítésében és javításában is?
Igen! Ha megpróbálja maga telepíteni vagy javítani a hőszivattyút, és egyszerre több munkát kellene elvégeznie, de nem tud velük lépést tartani, bátran vegyen fel segítőt. Mesterembereket találhat több száz különböző feladathoz, még nem mindennapi munkákhoz is, például csövek tisztításához, szigeteléshez és készülékek javításához. Csak posztolja kérését az összes speciális igény megjelölésével együtt, hogy a szakember segíthessen Önnek. A platform összekapcsolja Önt a megfelelő Wilio szerelőkkel, a félreértések elkerülése érdekében.
A hőszivattyú hatékony?
Igen, ha a hőszivattyú kellően magas CoP (teljesítménytényező) névleges értékkel rendelkezik. A tesztek eredményei alapján, a hőszivattyúk több hőenergiát termelnek, mint az áramfogyasztás. A CoP 3 besorolású hőszivattyú képes 1 kilowatt energiát 3 kilowatt hővé alakítani - ez 300% -kal energiatakarékosabb. Ez az értékelés azt jelenti, hogy ezek a hőszivattyúk az elektromos kályhához vagy kazánhoz képest jelentősen csökkentik a ház fűtésének üzemeltetési költségeit.
Hagyjam egész nap bekapcsolva a hőszivattyút?
Javasoljuk, hogy a hőszivattyút csak akkor aktiválja és hagyja bekapcsolva, amikor szükséges. Ha nincs otthon, akkor költséges és hatástalan a hőszivattyú üzemben hagyása. A hőszivattyú használatának ajánlott módja az időzítőt úgy állítani, hogy fél órával hazaérkezés előtt és fél órával a reggeli ébredés előtt aktiválja a hőszivattyút.
Fűtheti-e egyetlen hőszivattyú az egész házamat?
Erre nem lehet egyszerűen "igen" vagy "nem" választ adni. Számos tényezőt figyelembe kell vennie, például a fűtendő alapterületet, a ház elrendezését és a hőszivattyú hatékonyságának értékelését. A pozíció is számíthat, ugyanis a levegőforrással rendelkező hőszivattyú nagyban függ a külső hőmérséklettől és a Nap helyzetétől, amely közvetlen sugárzással bármely helyiségben hőt termel.
Szolgáltatások
Mit tartalmaz a víz-levegő rendszerű hőszivattyúk telepítésével és javításával kapcsolatos szolgáltatás?
A hőszivattyú telepítési szolgáltatás magába foglalja a hőszivattyú beállításához és üzembe helyezéséhez szükséges lépéseket. Javítás esetén először a hőszivattyú alapos ellenőrzését kell elvégezni a probléma forrásának azonosítása érdekében, majd a szükséges javításokat végre kell hajtani. A telepítési szolgáltatások magukba foglalhatják a kültéri egység konzolra szerelését, lyukak vágását a falakban a csövek és vezetékek számára, a radiátorok felszerelését és végül a kábelek csatlakoztatását.
Kültéri egységek telepítése
A levegő-víz rendszerű hőszivattyú fő egységének a házon kívüli legmelegebb helyen kell lennie, amely általában a Nap felé néz. Szakembere kijelölheti a megfelelő helyet, amennyiben azt Ön nem határozta meg előre. Ha nem található olyan stabil platform, amelyre emelt acél konzolokat lehetne elhelyezni, akkor néhány szakember tud technikai alapot készíteni, azonban ez további költségekkel járhat. A stabil emelvény elkészítése után a hóhatár fölött rögzíti a konzolt, majd ráerősíti a kültéri egységet.
Csőnyílások vágása és a radiátorok felszerelése
Felbérelt szerelője lyukakat vág a falba a levegőforrású hőszivattyú mellett, hogy illeszkedjen a vezetékekhez és csövekhez. A hőszivattyú beépítésének következő lépése a radiátorok telepítése az otthonába. Itt a kijelölt területeken lévő radiátorok tartóit fel kell csavarni, majd a radiátorokat a konzolokhoz kell rögzíteni.
Csövek és vezetékek rögzítése
A hőszivattyú berendezés-szerelő először kikapcsolja az otthoni áramellátást. Megfelelő hosszúságú és szélességű vezetékeket mér le és vág, majd rögzíti azokat a radiátorokhoz, megszakítókhoz, kezelőpanelekhez és a kültéri egységhez. A csöveket szintén leméri, kivágja és felszereli, majd csatlakoztatja a radiátorokhoz és a fűtési rendszerhez.
Hőszivattyú tesztelése
A telepítés befejezése után a szakember teszteli a rendszert. Ellenőrzi, hogy a kívánt szinten van-e a feszültség és a hőteljesítmény. Ha a rendszer meghibásodik, vagy a hőteljesítmény és a feszültség nem a megfelelő szinten van, a hőszivattyú berendezés-szerelő kikapcsolja a rendszert és az áramellátást. Ellenőrzi a telepítési problémákat, majd elvégzi a szükséges javításokat. A szakember addig dolgozik, amíg a hőszivattyú rendszer tökéletesen nem működik.
Hőszivattyú javítása
A levegő-víz rendszerű hőszivattyú szervizelésekor a hőszivattyú berendezés-szerelője diagnosztikai vizsgálatokat hajt végre. Alapos ellenőrzést végez annak megállapítására, hogy a rendszer miért nem működik megfelelően, vagy miért nem működik egyáltalán. Miután kiderült a probléma oka, elvégzi a szükséges javításokat.