Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Hrlyreállítás és bontás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, helyreállításhoz és bontáshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Hrlyreállítás és bontás

Szakértőre van szüksége a Hrlyreállítás és bontás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Hrlyreállítás és bontás

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio-n keressen bontás szakértőt?
Bontás szolgáltatásokat keres? A bontás szakértő hatékonyan elbontja mind a belső, mind a külső épületeket, vagy például eltávolítja a cserepeket az ingatlanából. Nagy tapasztalata van a bontási eszközökkel kapcsolatban, emiatt pedig minden bontást biztonságosan és az előírásoknak megfelelően hajt végre, így Ön folytathatja projektjét. Adja hozzá a projektjét a Wilio-hoz, és találja meg a legjobb helyi bontási cégeket. Egyszerűen magyarázza el, mit kell lebontania, mikor kell elvégezni a munkát, és meg kell-e őrizni vagy semmisíteni az anyagokat.
Ki szolgáltatja a bontáshoz szükséges eszközöket?
Egy képzett bontás szakértő biztonságosan lebontja a különféle állandó és ideiglenes épületeket. A legtöbb felújítás kezdetén bontásokat kell végrehajtani.
Melyek a bontás szolgáltatások általános típusai?
A bontás szakértők fürdőszobákat, cserepeket, fészereket és falakat is rendszeresen bontanak, szétszerelik és eltávolítják azokat. Általában bármilyen hulladékot ártalmatlanítanak, vagy újrahasznosításra gyűjtik össze azokat.
Melyek a bontási vállalatok által alkalmazott általános eszközök és technikák?
A bontás szakértő az épület méretétől és helyétől függően kiválasztja a megfelelő eszközöket és technikákat, de a leggyakrabban alkalmazott módszerek a manuális, vagy a mechanikus bontás. A dekonstrukciót vagy manuálisan végzik tengelyekkel, kalapácsokkal és csavarhúzókkal, vagy a mechanikus bontáshoz pedig kalapácsok, buldózerek és kotrók szükségesek.
Vannak olyan törvények vagy engedélyek, amelyek befolyásolhatják a bontást?
Igen. Az engedélyezési döntést olyan tényezők befolyásolják, mint a környezet, a kulturális örökség és a bontás hatása a terület megjelenésére. A bontási engedélyekre az állami törvények és a helyi önkormányzatok vonatkoznak.
Mennyibe kerül egy bontás szakértő alkalmazása?
A bontási szolgáltatások költsége általában 20.000-30.000 Ft négyzetméterenként. A bontás költsége a munka bonyolultságától, a mechanikus bontási szerszámok bérleti díjaitól, a bontáshoz szükséges időtől függ, és attól, hogy szükség van-e hulladékgyűjtésre.
Mit tartalmaz a bontási szolgáltatás?
A bontás szakértők manuálisan vagy nagyobb gépek, például kotrók és buldózerek segítségével távolítják el a belső és külső szerkezeteket, a cserepeket és a burkolatokat. Ha le kell bontania az épületét, akkor megtudhatja a részleteket, amikor bontási szolgáltatásait megrendeli a Wilio-n keresztül.

Szolgáltatások

A falak bontása
El kell távolítania a kerti falakat, a belső falakat vagy az oszlopokat? Béreljen bontási vállalkozót, hogy lebontsa őket és eltávolítsa a törmeléket. A fal méretétől és helyétől függően szakértője vagy manuálisan dolgozik, vagy olyan gépeket használ, mint például egy kotrógép. Ha speciális gépekre van szükség, a szakértő megbeszéli Önnel az ingatlanhoz való hozzáférést és a gépek bérleti költségeit, ezután pedig hozzáadja azokat az árkalkulációhoz. Ha a fal téglából vagy fából készült, értesítse a szállítót, ha az anyagokat tárolni, újrafelhasználni vagy eladni kívánja.
Fürdőszoba bontása
Felújítja a fürdőszobát? Akkor le kell bontania a jelenlegi fürdőszobáját. A fürdőszoba lebontása magában foglalja a mosogató, a kád, a zuhany, a WC, a csempék és a falak szétszerelését. A bontási szakember ezeket a tárgyakat térítés ellenében ártalmatlaníthatja, vagy bérelt raktárban tárolhatja. Bontás után a fürdőszobát felújító kézművesek újra felhasználhatják az Ön által választott szanitereket és anyagokat.
Csempék eltávolítása
Gondoskodjon professzionális cserép eltávolításról, hogy megvédje otthonát és egészségét a portól és a veszélyes törmeléktől. Ha meg akarja tartani a burkolólapokat, szállítója gondosan lehúzza őket egy kalapáccsal, vésővel és kaparóval. Ha a lapokat el lehet dobni, használjon kalapácsot. Az eltávolítás módjától függetlenül a burkolólemezek szakszerű eltávolításának minimális kárt kell okoznia az aljzatban. A bontási vállalkozó felületkezelést is kínálhat, hogy készen álljon az új burkolólapokra. Indulás előtt megtisztítja a területet, és (ha a bontási ár tartalmazza), a letört csempéket magával viszi.
A menedékház szétszerelése
Ha fém vagy fa menedéket kell lebontania, akkor valószínűleg több bontási munkára és egy kisteherautóra vagy konténerre lesz szüksége a keletkező hulladék eltávolításához. Amikor szállítója megérkezik a helyszínre, szétszereli a menedéket, az anyagokat, például fémet eltávolítja, és az újrahasználható anyagokat összeszedi. Néhány bontási vállalkozó ezt figyelembe veszi az árképzés során, ezért célszerű fényképeket és a lehető legtöbb részletet megadni arról, hogy milyen a menedéke.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt