Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kád és zuhany javítása

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kád és zuhany javításához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Kád és zuhany javítása

Szakértőre van szüksége a Kád és zuhany javítása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Mi segíthet a sérült kádon, WC-n, mosdókagylón vagy zuhanyzón? A válasz: a szerelvényjavítási szolgáltatásunk! Hagyja, hogy fürdőszobáját a Wilio felújítási szakértőinek tapasztalt kezei újjávarázsolják! A véletlenszerű károsodások, valamint az általános kopás befolyásolhatják a szerelvények állapotát. A kád vagy a WC megkopott felülete, illetve a zuhanyzó vagy a mosdó repedései rossz benyomást keltenek, különösen, ha olyan üzleti célú helyiségben találjuk őket, mint például egy szállodai szoba. A legrosszabb esetben ezek a károk vízszivárgást is okoznak, ami veszélyes lehet otthona vagy üzlete számára. Jó hír azonban, hogy az ilyen típusú hibák nem helyrehozhatatlanok!

A Wilio olyan szakemberekkel dolgozik, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a szerelvények és a fürdőszobai felületek javításában és helyreállításában. Eltüntetik a repedéseket, aminek köszönhetően a kerámia termékek ismét újszerűnek tűnnek! Mosdókagylója, WC-je és zuhanytálcája teljesen megújulhat szakembereink ügyességének és kiváló munkájának köszönhetően. Néhány pozitívum a szolgáltatással kapcsolatban:

  • Korszerű szoftver a tökéletes színárnyalat érdekében: Az egyedi színegyeztetési szoftver használata minden ilyen típusú javítás kritikus része. Biztosítja, hogy a szakember pontosan ugyanazt az árnyalatot használja, mint ami az eredeti felszín színe. A szoftver kiküszöböli az emberi tévedés kockázatát és a rizikós találgatásokat.
  • Ez egy olyan szolgáltatás, amellyel időt és pénzt takarít meg. Függetlenül attól, hogy az otthoni fürdőszobai szerelvény felületét kell megjavítani, vagy a vállalkozása kopott mosdókagylóját vagy kádját kell újjávarázsolni, a helyreállíttatás mindig kevesebb költséggel jár, mintha újat vásárolna és építettne be. Vegye figyelembe, hogy ha a szerelvény szerkezete ép, és csak kisebb hibák, kopások találhatók rajta, akkor a felület javítása nem ütközik akadályokba, sőt egyenesen ajánlott! Nálunk nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem időt és erőfeszítést is! A fürdőszobai szerelvények ugyanis tökéletesen rendbehozhatók néhány óra alatt.

A fürdőszobai elemek felszínének javítását a Wilión keresztül egyszerűen megoldhatja! Itt van egy rövid lista azokról a hibákról, amelyeket a képzett Wilio szakemberek megjavíthatnak otthonában vagy üzletében: repedt vagy törött kád restaurálásra, repedt mosdókagylók javítása, a kádban, a mosdókagylóban vagy zuhanykabinokban lévő karcolások eltüntetése, a fürdőszobai szaniterek felületének javítása.

A sérült fürdőszobai elemek felületének javítása hozzá nem értő személyek általi kockázattal jár. Meglehet, hogy a piacon fellelhető számos javító szettel a felületek saját kezű helyreállításának ötlete meglehetősen csábítónak tűnik az Ön számára, ha azonban tökéletes eredményre vágyik sérülés és javítási nyom nélkül, akkor inkább konzultáljon a Wilio tapasztalt felület-helyreállítási szakembereivel. Ezek a hozzáértő szakik tapasztalattal rendelkeznek a különböző típusú felületekkel és anyagokkal, anyagvegyületekkel, és tisztában van azzal, hogy a polimer alapú gyanta vagy kerámia töltőanyag hogyan viselkedik a folyamatok során. Ha saját maga végzi el a munkát, könnyen lehet, hogy inkább ront a helyzeten, és a felület már nem lesz javítható. Tehát, ha szeretné meghosszabbítani a fürdőszobai szerelvényeinek élettartamát és élvezni a tökéletes felületet, akkor inkább hívjon egy tapasztalt fürdőszoba felújító szakembert a Wilión keresztül!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a fürdőszobai elemek felszínének javítása?

Ez valójában a kijavítandó kár típusától és az elvégzett munka mennyiségétől függ. Egy tipikus otthoni javítás 2–4 órát, amíg egy nagyobb kereskedelmi területen végzett 4–8 órát vehet igénybe.

Ki tud jönni a szakember elvégezni a munkát a megrendelés napján?

Ez attól függ, hogy a feladattal megbízott szakembernek belefér-e az idejébe. A kiszállás pontos időpontját közvetlenül a kiválasztott szakival egyeztetheti.

Az üzletemben elvégzendő munkálatokra is kereshetek szakembert a Wilión ?

Abszolút! Azok a szakemberek, akikkel együtt dolgozunk, elég képzettek ahhoz, hogy képesek legyenek kielégíteni mind a háztartásokban, mind a kisebb-nagyobb kereskedelmi ingatlanokban fellépő igényeket. Egyszerűen csak nyissa meg Wilio weboldalát vagy alkalmazását, és rövid leírással tudassa velünk, hogy mire van szüksége!

Mennyi ideig kell várnom, mielőtt elkezdhetem használni a fürdőt, a mosdót vagy a zuhanyzót?

Javasoljuk, hogy legalább egy napot várjon a javítások után, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden anyag megfelelően megszilárdult.

Hol érhetőek el a Wilio szolgáltatásai?

A Wilio szolgáltatásai Magyarország egész területén és számos más országban is elérhetőek.