Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kárpittisztítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kárpittisztításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Kárpittisztítás

Szakértőre van szüksége a Kárpittisztítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Kárpittisztítás a baktériumok és vírusok 99,99%-ának elpusztításához

1. lépés: Először fújja le az anyagot a vírusellenes tisztítószerekkel
Mielőtt forró vízzel kezelné a matracot vagy kárpitot, szakembereink tisztítószerrel előkezelik azokat. Az ilyen oldatok pH-értéke semleges, ami biztonságos kezelést nyújt bármilyen nedvesen tisztítható felületnek. A kárpitozott bútorokból és szőnyegekből teljesen eltávolítják a szennyeződést, a főzési szagokat, a háziállatok szagát és a füstöt is.

2. lépés: Tisztítószer felvitele a baktériumok eltávolítására - Speciális kezelési technikával rendelkező kárpittisztítóink felviszik a tisztítószert a bútorokra vagy matracokra a mélytisztítás érdekében, eltávolítva ezzel a baktériumok és vírusok akár 99,99%-át. Ez lehetővé teszi az antivirális tisztítószer alapos behatolását a felületekbe és a baktériumok eltávolítását.

3. lépés: Forró víz alkalmazása az alapos fertőtlenítés és a gyors száradás érdekében

A tisztítószer, mely hatóideje 15 perc, eltávolítja a baktériumok és vírusok 99,99% -át, beleértve az olyan vírusokat is, mint a koronavírus, az MRSA és a Hepatitis B. Szakembereink ezután forró vízzel és extrakcióval tisztítják a bútorokat.

A matracok és kanapék mélytisztítása a környékén. A kanapék és matracok professzionális tisztítása forró vízzel.

Ritkán veszik észre az emberek, hogy a kanapéjuk és a matracuk is valamilyen karbantartást igényel. Idővel jelentős mennyiségű port is felhalmoznak, és mikroszkopikus élőlények támadhatják meg őket, melyek közül a leggyakoribbak az atkák. A matrac / kanapé tisztításához forró vizet használhatunk, ami nagyon hatékony, mert kifejezetten jól kezeli a felhalmozódott szennyeződéseket és a makacs foltokat. Ne feledje azonban, hogy egyes foltok valóban károsítják a szövetet, és nem távolíthatók el teljesen. A forró vizes tisztítás hátránya, hogy a matracoknak kissé hosszabb ideig kell száradni.

Hogyan működik a forró vizes kárpittisztítás

A szakember azonosítja a foltot és a legmegfelelőbb tisztítószert alkalmazza rajta. Különféle tisztítószereket hoz magával, amelyeket a makacs foltok eltávolítására használnak, úgy, mint kávé, zsíros ételek, vér, tinta, zsírkréta, hányás, és még sok más. Ne feledje azonban, hogy vannak olyan foltok, amelyek tartósan károsítják a szövetet és nem távolíthatók el teljesen, például hajfesték vagy víznyomok. Fontos, hogy ne próbálja meg maga eltüntetni a foltot, mert ezek még mélyebben beivódhatnak a szövetbe, lehetetlenné téve eltávolításukat.

Kárpittisztítás forró vízzel

A kárpitok tisztításának eddigi leghatékonyabb módszere. Így működik: A szövet első előkezelése után egy korszerű professzionális géppel forró vizet juttatnak a rost mélyére. Ez hatékonyan eltávolítja a felgyülemlett szennyeződéseket és port. A fúvóka szívófejjel rendelkezik, mely eltávolítja a szövet nedvességének 95% -át (az esetleges enyhébb szennyeződésekkel együtt). Ez tökéletesen tiszta és friss kárpitot biztosít Önnek, amely néhány órán belül megszárad a levegőn.

Mindig alkalmazza a kárpit száraz tisztításának legmegfelelőbb módszerét. A szakember gondosan megvizsgálja otthonában a kárpitot, hogy meghatározza a tisztítás legjobb módját. Itt láthatja azokat a módszereket, amelyeket a leggyakrabban használt anyagok tisztítására használunk.

Száraz oldószeres tisztítás

Az ilyen típusú bútorok tisztításához használt tisztítószer nem tartalmaz és egyáltalán nem igényel vizet. Kifejezetten úgy tervezték, hogy mikroszkopikus szinten megkösse a szennyeződéseket és semmilyen módon ne károsítsa a szövetet. Megfelelő felhordás után a tisztítószert porszívóval eltávolítják, amely a kezelt kárpiról is hatékonyan eltávolítja a maradék szennyeződést.

Száraz habtisztítás

Az előkezelés után alacsony páratartalmú tisztítószert visznek fel a szövetre. Forgó kefével bedörzsölik az anyagba, ami nem károsítja a szövetet. Végül a habot felporszívózzák, mely után kárpitja makulátlan és friss lesz.

A bőr kanapé tisztítása

A bőrkanapékat és bőrfoteleket professzionális tisztítószerekkel tisztítják, amelyeket gondosan pamutszövetekkel visznek fel, majd törölnek le. Szakembereink hatékonyan megtisztítják az anilinből, védett és nubuk bőrből készült kanapékat. Azonban, ha a bőr elszíneződött, a kár jó eséllyel maradandó és a bőr kanapétisztítók nem tudják eltávolítani. MEGJEGYZÉS: A szakértők minden tisztító oldatot gondosan választanak ki, hogy megfeleljenek a bútorok tulajdonságainak, megújítsák azok színét és megakadályozzák az elszíneződést.

Professzionális kárpit- és matractisztítás

Szintetikus és vegyes

Nyomatékosan ajánljuk a forró vizes fertőtlenítést (más néven gőztisztítás) a legtöbb bútor esetében, ahol nedves tisztítás alkalmazható. Ide tartoznak a kanapék, a fotelek, az étkezőszékek és egyebek. A matracok tisztítására is ezt a technikát alkalmazzuk.

Finom/természetes szál és bőr

Természetesen vannak olyan kivételek, amelyeket nem lehet nedvesen tisztítani. Ilyen esetben számos más alternatívát is felajánlhatunk. Professzionális bőrtisztító szolgáltatásunk például teljes mértékben képes megtisztítani bőr és velúr kanapéját. Miután a szakember megérkezett otthonába, pontosan meghatározza az anyagok legmegfelelőbb tisztítási módját. Szakembereink kiváló minősítéssel rendelkeznek

Gyakran ismételt kérdések

A szakember vegyszereket használ a tisztításhoz?

Igen, a szolgáltatók által használt tisztítószerek teljesen biztonságosak családja és háziállatai számára. Ha azonban érzékeny bizonyos vegyi anyagokra, kérjük, előzetesen értesítsen bennünket, hogy megfelelő alternatívát nyújthassunk Önnek.

Mennyibe kerül a kárpit megtisztítása?

Egy fotel takarításának költsége általában 2000-4000 forint, dupla kanapé esetén a szolgáltatás díja 3000-6000 forint. A matrac tisztítása körülbelül 4000 forintba kerülhet. A leggyakoribb ármeghatározási tényezők a bútorok típusa, a textíliák és a tisztítás módja.

Mennyi ideig tart, amíg a kárpit/matrac megszárad?

A legtöbb típusú kárpit 4–8 óra alatt szárad meg teljesen. A matrac száradása azonban ennél egy kicsit tovább tart - körülbelül 12–24 órát vesz igénybe. Természetesen sok múlik a helyiség hőmérsékletén és a levegő áramlásán is. Kérésre a kanapétisztító szakember egy szárítót helyez el a megtisztított tárgy közelében, hogy felgyorsítsa a száradási folyamatot.

Hogyan tudhatom meg, melyik tisztítási módszer alkalmazandó bútoraim esetén?

Ne aggódjon, ha nem tudja, melyik tisztítási módszer megfelelő az Ön bútorai számára. Mi kiválasztjuk a legmegfelelőbb technikát azok megtisztítására. Néhány terméken azonban informatív címke található, különféle kódokkal: S: csak oldószerek, víz nélkül. A termék vegyileg tisztítható; X: csak porszívózás vagy száraz tisztítás. Ne használjon vizet. A terméken nem lehet mélytisztítást végezni; W: Használhat vizet. A termék gőzzel tisztítható; WS: gyengéd vagy száraz habtisztítás. Száraz kezelés javasolt.

Mi a helyzet a parkolással?

A szolgáltatásért felszámított ár nem tartalmazza a parkolási díjakat, ezért kérjük, győződjön meg arról, hogy szakemberének van-e parkolóhelye legfeljebb 20 méterre az épülettől, ugyanis nehéz felszerelést visz magával.

Mi van akkor, ha a kárpit megsérül a tisztítás során?

Nagyon kicsi az esély arra, hogy ilyesmi történjen. Baleset esetén azonban ne feledje, hogy a szolgáltatás 100% -ban biztosított, és teljes kártérítést kap érte.

Hogyan működik a gőztisztítás a kárpiton?

A gőztisztítás, amint a neve is elárulja, nyomás alatt álló vízzel hozza létre azt a gőzt, amellyel a textil felületeket kezelik. A nyomás alatt álló víz elég erős ahhoz, hogy eltávolítsa a szövetről a port és a szennyeződések nagy részét, ugyanakkor elég gyengéd ahhoz, hogy ne tegyen kárt a szövetben. Fontos tudni, hogy kárpitozott bútorait meg lehet-e tisztítani gőzzel. Ha bizonytalan, hívhatja ügyfélszolgálatunkat, ahol örömmel segítenek Önnek.