Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Kerékcsere

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerékcseréhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Kerékcsere

Szakértőre van szüksége a Kerékcsere kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Kerékcsere ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Kerékcsere

Szolgáltatások

Gumiabroncs szerelés
Ez a szolgáltatás általában magában foglalja a régi vagy kopott gumiabroncsok eltávolítását, majd az újak felszerelését, amelyek megfelelnek a jármű gyártmányának és modelljének, valamint a meglévő felninek. A szervíz során egy szakember beállítja Önnek az abroncsokat, ellenőrzi azok egyensúlyát és a mintázat mélységét. Ha az autó üreges vagy erősen sérült gumiabroncsokkal van felszerelve, akkor a balesetveszély elkerülése érdekében a legjobb megoldás az azonnali csere.
Gumiabroncs javítás
A hibák gyakoriak, ezek azonban jelentősen befolyásolják Ön és más közlekedők biztonságát. A gumiabroncs-szakember felméri az állapotukat és elvégzi a szükséges javításokat a kár vagy probléma súlyosságától függően. A kisebb lyukakat általában könnyű kijavítani. Az oldalfal vagy a kerék belsejének sérülése azonban a gumiabroncs teljes cseréjét igényelheti.
Futómű-beállítás
A kerékbeállítás a jármű gumiabroncsainak a gyártói előírásokhoz való igazítása, az egyenetlen kormányzási problémák elkerülése érdekében. Ezek a szolgáltatások elengedhetetlenek a megfelelő karbantartáshoz, és évente legalább egyszer, a kerekek minden egyes cseréjekor el kell végezni őket. Ezeket gyakran kiegészítik kerékegyensúly-ellenőrzések is, a megfelelő működés érdekében.
Kerék felújítás
A Wilio kerékfelújítási szolgáltatásai esztétikai javításokat és felújítási eljárásokat tartalmaznak, hogy a gumiabroncsok teljesen új megjelenést és minőséget kapjanak, például egy autószalonban. A kerekek jelenlegi állapotától függően a szakember porfelszíni felújítást, gyémántmegmunkálást vagy javítást végezhet a SMART (kis és közepes méretű javítási technológia) módszerrel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért rendeljen gumiabroncs-szolgáltatást a Wilio-val?
A Wilio megkönnyíti a megbízható gumiszervíz megtalálását a közelben, függetlenül attól, hogy problémája van, vagy hosszú vezetés előtt gyorsan cserélnie kell a kerekeket. Tájékoztassa szakembereinket a gumiabroncsok jelenlegi állapotáról, és a lehető leghamarabb segítségére lesznek. Ha az út közepén jár, vagy ha nem hagyhatja el otthonát vagy irodáját, szakembereink házhoz mennek. Az üres vagy defektes gumiabroncsokkal történő vezetés veszélyes, mivel a gumiabroncs bármikor elszakadhat. Kérjen szakembert, hogy alaposan vizsgálja meg a gumiabroncsokat, hogy elkerülje járműve irányításának elvesztését vagy az életveszélyes helyzeteket. A Wilio szakemberei segítenek a szükséges javításokban és karbantartásokban, valamint biztosítják Ön és járműve biztonságát. Kezdje azzal, hogy megrendelését közzéteszi platformunkon információkkal milyen konkrét szolgáltatást keres. Perceken belül ajánlatokat kap a közeli szakemberektől, akiktől igénybe veheti ezt a szolgáltatást. Nézze meg őket, és válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg a szakember megérkezik a kijelölt helyre. Nincs több drága vontatás és hosszú várakozási sor a gumiabroncs-szolgáltatásokban, a szolgáltatás közvetlenül Önhöz érkezik!
Milyen gyakran kell ellenőrizni a gumiabroncsokat?
A gumiabroncsok karbantartási intervallumai általában attól függnek, hogy milyen gyakran használja az autót. A befolyásoló tényezők közé tartozik a vezetett terep, az egyes menetek átlagos hossza és az útviszonyok. Az aranyszabály az, hogy évente egyszer ellenőrizze a gumiabroncsokat. A légnyomás ellenőrzését havonta legalább egyszer el kell végezni, és biztonsági okokból ajánlott a tíz évnél idősebb gumiabroncsokat kicserélni.
Melyek a leggyakoribb gumiabroncs problémák?
A leggyakoribb gumiabroncs problémák a gumiabroncsok kopásával kapcsolatosak. A régi gumiabroncsok elveszítik a mintázat mélységét és vékonyodnak, ami jelentősen befolyásolja a jármű vezetését és kezelését. Az autó elveszíti a súrlódást az úton, ami csúszást okozhat. Egyéb gyakori problémákat, például hibákat és szakadásokat külső hatások okoznak. Ha hasonló sérülés következik be, a gumiabroncsot meg kell javítani, hogy megakadályozzuk a kerék további károsodását és romlását.
Mennyi ideig tart általában a kerekek és gumik javítása?
Az alapvető karbantartási eljárások, például a kerekek ellenőrzése, rögzítése, szintezése és kiegyensúlyozása a szakember felszereltségétől függően 30 perc és 2 óra közötti időt vesz igénybe. Az igényesebb módosítások, például a kerék felújítása, a kerék állapotától függően hosszabb időt vehet igénybe, néhány órától több napig.
Hogyan találhatok professzionális gumiszervizt a környékemen?
A Wilio-nál csak olyan gumiabroncs-szakembereket talál, akikben megbízhat. Perceken belül, miután megrendelését a platformon közzétette, kapcsolatba lépünk szakképzett emberekkel, akik képesek lesznek segíteni. Az Ön által kiválasztott időpontban, és helyre érkeznek, hogy megoldják problémáit, így visszaülhet az autó volánja mögé, anélkül, hogy aggódna a biztonsága miatt.
Mi a kerék és abroncs szolgáltatás?
Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a jármű gumiabroncsainak általános állapotának javítását vagy a karbantartási munkát. Az egyszerű levegő- és futófelületi nyomásellenőrzés szintén alapfelszereltség, különösen, ha a kerekek jelenlegi állapota beállítást igényel. Ezek az eljárások segítenek abban, hogy a gumiabroncsok ne repedjenek el utazás közben, és ne veszélyeztessék Ön vagy más közlekedők biztonságát. A Wilio-n a következő szolgáltatásokat is megtalálja.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt