Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Kerékpár javítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerékpár javításához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Kerékpár javítás

Szakértőre van szüksége a Kerékpár javítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Kerékpár javítás

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a kerékpáros szolgáltatások?
A Wilio megkönnyíti a kerékpár szervizelését. Most már nem kell a környékén lévő kerékpárüzletbe mennie, vagy javítót keresnie az Arany oldalakon. Csak adjon le egy egyszerű kérést a Wilio-val, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot a környékén elérhető kerékpárszerelőkkel. Segítenek egy új kerékpár összeszerelésében, egy használt kerékpár javításában, vagy a megvásárolt kerékpár közvetlen házhoz szállításában. A kerékpárszerviz mellett találunk szerelőt a motorkerékpárok számára is. Mondja el, mire van szüksége, mi pedig a többiről gondoskodunk! Foglaljon velünk kerékpáros szolgáltatást:
Új kerékpár összeszerelése
A kerékpár összeszerelése az egyes alkatrészek kicsomagolásával és kibontásával kezdődik. A Wilio kerékpárjavító először ellenőrzi a szállítmány teljességét és állapotát. A kerékpár általában 95% -ban összeszerelt, ilyenkor az ügyfélnek csak a pedálokat, a kormányt és az első kereket kell felszerelnie. A második változat a kerékpár már felszerelt pedálokkal és kormánnyal. Ha szükséges, a szerelő felfújja a kerekeket az Ön számára. Az utolsó lépés egy tesztvezetést jelent. A szerelő ellenőrzi a fékeket és az erőátviteli rendszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kerékpár készen áll-e a biztonságos használatra.
Kerékpár javítás
A Wilio segítségével könnyedén megjavíthatja kerékpárját anélkül, hogy műhelybe kellene vinnie. Nem számít, hogy hegyi, túrázó, közúti vagy elektromos kerékpárról van-e szó. Segítünk megtalálni a környéken egy szakképzett szerelőt, aki megjavítja kerékpárját, és javaslatot tesz a megfelelő karbantartásra.
Kerékpárszállítás
Ha új kerékpárokat vásárolt a helyi boltban, akkor nem kell megvárnia a kiszállítás várható időpontját. Beszállítóink ugyanazon a napon átvehetik és eljuttathatják Önhöz. A szállítás helyéről és idejéről meg kell állapodnia velük. Foglalja le kerékpárszállítását a Wilio-n keresztül - problémamentes lesz!

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljon kerékpár-karbantartó szerelőt a Wilio-n keresztül?
Egy kerékpár-karbantartó szerelő lefoglalása a Wilio-n keresztül egyszerű. Biztonságosabb, mintha Ön próbálná megjavítani a kerékpárt! Akár a szezon utáni alapvető karbantartást kell elvégeznie, akár meghibásodást kell javítania a kerékpáron, a Wilio könnyedén segít Önnek. Gyors javítás, stressz-és kockázatmentes. Csak adjon le kérést a Wilio weboldalán vagy az alkalmazásunkban a Kerékpárjavítás kategóriában, és ajánlatokat fog kapni a környékén jártas Wilio kerékpárjavítóktól. Válassza ki azt, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, illetve az Ön közelében van. Akár egy újonnan vásárolt kerékpárt is felvehetünk az üzletből, de bárhol és bármikor átadhatjuk. A Wilio tisztában van azzal, mennyire fontos Önnek a kerékpár. Legyen szó új vagy évek óta használt és népszerű kerékpárról, szerelőink maximálisan odafigyelnek rá.
Mennyi ideig tart egy kerékpár szervizelése / javítása?
Az elvégzett munkától függ. A kerékpár egyszerű javítása és szervizelése rövidebb ideig tart (1-2 óra), a teljes (nagy) szerviz hosszabb (kb. 1-2 nap). A Wilio kerékpárjavítók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szervizmunkákat a lehető leghamarabb elvégezzék. Kiemelt prioritásunk az Ön biztonsága.
Szétszedheti a biciklimet a Wilio szerelője?
Igen! Ha kerékpárral utazik, vagy el akarja szállítani (elküldeni) valahova, csomagolás előtt szétszerelhetjük. Hagyja a munkát szerelőinkre, akik szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek- az összeszereléstől és a szétszerelésen át a kerékpárok javításáig és karbantartásáig. Csak sorolja fel a szükséges szolgáltatást a Wilio weboldalon, és a Wilio javítóműhelye megteszi az Ön számára.
Melyek a leggyakoribb problémák a kerékpárokkal?
A kerékpárok elhasználódnak. A leggyakoribb kerékpáros problémák közé tartozik a kerék felfúvódása, a nyikorgó és kopott fékek, a törött vázak, laza csavarok. Saját biztonsága érdekében, valamint az esetleges kockázatok és balesetek elkerülése érdekében rendszeresen ellenőrizze és javíttassa kerékpárját képzett kerékpárszerelővel.
Mit tartalmaz általában a szokásos kerékpár-karbantartás?
A rendszeres karbantartás meghosszabbítja kerékpárjának élettartamát és kiváló állapotban tartja. A szokásos karbantartás magában foglalja a kerékpár mosását, a fékek beállítását és kenését, a fékbetétek cseréjét, a bowden és más kábelek cseréjét, a kerekek beállítását és felfújását, a lánc kenését és tisztítását, az összes csapágy és fogaskerék kenését, a csavarok meghúzását. A szakértő karbantartási tervet készít és hajt végre az Ön számára professzionális kerékpártechnikusok által. A biciklije olyan lesz, mint új korában!
Saját eszközöket és felszereléseket kell biztosítanom?
Megteheti, ha szeretné. Ha kéznél vannak a szükséges eszközök, kölcsönadhatja azokat Wilio kerékpárjavítójának. A Wilio szerelői azonban többnyire szakemberek, saját eszközökkel és egyéb technikai eszközökkel rendelkeznek a kerékpárok szervizeléséhez és javításához.
Melyek a legnépszerűbb kerékpármárkák?
A piac legnépszerűbb kerékpármárkái: Specialized, Trek, Giant, Kellys, CTM, KTM, Merida, Cube, Author, Decathlon, Scott. Foglaljon Wilio kerékpárszolgáltatást márkától függetlenül, bárhol és bármikor megjavíthatjuk őket.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt