Kerítés építése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerítés építéséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
16556 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért keressen kerítésszakértőt a Wilio-nál?

Új kerítést kell építeni, vagy meglévő kerítést meg kell javítani? A kerítések nemcsak a magánéletét, a gyermekeket és a háziállatokat védik, hanem a tulajdonát is. Akár fémkerítést, drótkerítést, téglakerítést, betonkerítést, fa kerítést, műanyag kerítést vagy sövényt kell építenie, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. Tapasztalt szakember a megfelelő anyagokat és berendezéseket használja, és a legjobb áron biztosítja a minőségi eredményt. Akár új kerítést kell építenie, akár meglévő kerítését meg kell javítania, a Wilio megtalálja a környék legjobb kerítésszakértőit.

Építsek új kerítést, vagy javítsak meglévő kerítést?

Ez függ a kerítés aktuális állapotától, mennyi idős, a rendelkezésre álló anyagoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Általában több időt nyerhet a sérült alkatrészek felépítésével vagy javításával, mielőtt új kerítést építene. De ha a tégla vagy beton kerítés instabil és megdől, ha a fa poros és korhadt, vagy a fém kerítés teljesen rozsdás, akkor itt az ideje egy újnak.

Miért forduljak kerítésépítési szakértőkhöz?

Ha igénybe veszi a kerítésépítési szakértő szolgáltatásait, biztos lehet benne, hogy a kerítés professzionális szinten épül meg. Megpróbálva a kerítést megfelelő eszközök, berendezések vagy ismeretek nélkül építeni rosszul épített kerítéshez vezethet, ami veszélyes lehet, vagy nem fog esztétikusan mutatni.

Mennyibe kerül a kerítés?

A kerítés ára a választott kerítés típusától függően változik, szükséges-e eltávolítani a régi kerítést, a kerítés típusától, a kerítés hosszától, szükséges-e kapu és egyéb kiegészítők.

Honnan tudhatom, hogy a kerítésszállítóm rendelkezik-e megfelelő tapasztalattal?

Egy igazi kerítésépítési szakértő örömmel válaszol minden felmerülő kérdésre, és megismerteti Önt a különféle kerítési lehetőségekkel.

Meddig fog tartani az új kerítésem?

A fa kerítések általában 10-12 évig, a tégla kerítések körülbelül 50 évig, a gabion kerítések pedig akár 100 évig is eltarthatnak. Természetesen az olyan természeti jelenségek, mint az árvizek, lehulló faágak, áradások és viharok kárt okozhatnak, ezért a kerítést meg kell javítani. A rendszeres karbantartás és gondozás meghosszabbíthatja kerítésének élettartamát.

Melyik típusú kerítés a legjobb?

A kerítés típusa a legalkalmasabb az Ön ingatlanához a költségvetésétől függ, mennyire nehéz a karbantartás, van-e háziállata vagy kutyája, hogy elkerülje a szökést, és hogy az olyan kerítést részesíti-e előnyben, amelyik átlátható vagy szeretné megvédeni magánéletét. A legelőnyösebb lehetőségek általában a fa kerítések, de a fém kerítések karbantarása nem igényel sok energiát és tartósabbak is.

Mennyi időbe telik a kerítés építése?

Az, hogy egy adott kerítés megépítése mennyi ideig tart, a választott anyagtól, a kerítés hosszától, a terep nehézségétől és egyéb tényezőktől is függ. Azonban általában 3-5 napig tart, beleértve a régi kerítés eltávolítását, az új kerítés előkészítését és felszerelését. Bizonyos típusú kerítések gyorsabban települnek, mint mások.

A kerítésnek vízszintesnek kell lennie, vagy követnie kell a terepet?

Amikor kerítést építenek egyenetlen terepen, az egyik lehetőség a föld terepének figyelemmel kísérése. Ezzel a módszerrel célszerű, ha a föld lejtése inkább enyhe, mint meredek legyen.

Honnan tudom, hogy melyik kerítés a legjobb számomra?

Különböző típusú kerítések vannak, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek. Néhány kerítés magasabb szintű biztonságot nyújt, míg mások nagyobb adatvédelmet. A kerítésszakértő meg tudja mondani a különböző típusú kerítések előnyeit és hátrányait

Mit jelent a kerítés építése vagy javítása?

Hogyan javítják a kerítést?

A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a helyszínen a helyzetet és ajánlatot kell adnia. De ha új kerítést kell építenie, a projekt általában az alábbiak szerint halad:

Kerítés kiválasztása

A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem biztos benne, hogy melyik kerítést válassza, kérdezzen meg egy szakértőt, aki segít kiválasztani és megrendelni a földjéhez legmegfelelőbb kerítést. Ne feledkezzen meg a szomszédairól. Kerítés építése előtt tájékoztatnia kell szomszédait.

Felkészülés a kerítés építésére

A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a telek határán legyen, a fák és egyéb akadályok eltávolítása. A kerítés mérése után lyukakat kell ásni a sarok-, közép- és kapuoszlopokhoz.

Kerítés építése

A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés vonalára, és hogy a megfelelő magasságban vannak-e. Ezután az oszlopok közé szereli vagy téglázza a kerítés többi részét. Végül beépítik a kaput és ellenőrzik, hogy zökkenőmentesen kinyílnak-e.

Tipuri de garduri

Gard din beton

Gardurile din beton sunt populare pentru durabilitatea lor, întreținerea redusă, stilul clasic și nivelul ridicat de intimitate pe care îl oferă.

Gard de cărămidă

Puteți adapta stilul gardului din cărămidă la aspectul casei dvs. sau puteți construi un gard care să vă delimiteze vizual proprietatea de vecini.

Sticlă

Împrejmuirile din sticlă sunt utilizate în mod obișnuit pentru a îngrădi piscine și balcoane.

Gard de plasă

Gardurile din plasă sunt populare pentru accesibilitatea lor. Sunt realizate din plasă de sârmă care este susținută din loc in loc de stâlpi metalici.

Gard de lemn

La fel ca un gard din cărămidă, puteți adapta un gard din lemn la aspectul casei dvs. Datorită aspectului lor, gardurile din lemn completează senzația plăcută a unei grădini confortabile.

Sugestii și sfaturi

01.
A jó üzembe helyezés az alap

A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik. A kerítés építésénél fontos, hogy rendelkezzen egy meghatározott típusú kerítéssel, valamint a föld méreteivel. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

02.
Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

03.
Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.