Kerítés építése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerítés építéséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
16564 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért keressen kerítésszakértőt a Wilio-nál?

Új kerítést kell építeni, vagy meglévő kerítést meg kell javítani? A kerítések nemcsak a magánéletét, a gyermekeket és a háziállatokat védik, hanem a tulajdonát is. Akár fémkerítést, drótkerítést, téglakerítést, betonkerítést, fa kerítést, műanyag kerítést vagy sövényt kell építenie, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. Tapasztalt szakember a megfelelő anyagokat és berendezéseket használja, és a legjobb áron biztosítja a minőségi eredményt. Akár új kerítést kell építenie, akár meglévő kerítését meg kell javítania, a Wilio megtalálja a környék legjobb kerítésszakértőit.

Építsek új kerítést, vagy javítsak meglévő kerítést?

Ez függ a kerítés aktuális állapotától, mennyi idős, a rendelkezésre álló anyagoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Általában több időt nyerhet a sérült alkatrészek felépítésével vagy javításával, mielőtt új kerítést építene. De ha a tégla vagy beton kerítés instabil és megdől, ha a fa poros és korhadt, vagy a fém kerítés teljesen rozsdás, akkor itt az ideje egy újnak.

Miért forduljak kerítésépítési szakértőkhöz?

Ha igénybe veszi a kerítésépítési szakértő szolgáltatásait, biztos lehet benne, hogy a kerítés professzionális szinten épül meg. Megpróbálva a kerítést megfelelő eszközök, berendezések vagy ismeretek nélkül építeni rosszul épített kerítéshez vezethet, ami veszélyes lehet, vagy nem fog esztétikusan mutatni.

Mennyibe kerül a kerítés?

A kerítés ára a választott kerítés típusától függően változik, szükséges-e eltávolítani a régi kerítést, a kerítés típusától, a kerítés hosszától, szükséges-e kapu és egyéb kiegészítők.

Honnan tudhatom, hogy a kerítésszállítóm rendelkezik-e megfelelő tapasztalattal?

Egy igazi kerítésépítési szakértő örömmel válaszol minden felmerülő kérdésre, és megismerteti Önt a különféle kerítési lehetőségekkel.

Meddig fog tartani az új kerítésem?

A fa kerítések általában 10-12 évig, a tégla kerítések körülbelül 50 évig, a gabion kerítések pedig akár 100 évig is eltarthatnak. Természetesen az olyan természeti jelenségek, mint az árvizek, lehulló faágak, áradások és viharok kárt okozhatnak, ezért a kerítést meg kell javítani. A rendszeres karbantartás és gondozás meghosszabbíthatja kerítésének élettartamát.

Melyik típusú kerítés a legjobb?

A kerítés típusa a legalkalmasabb az Ön ingatlanához a költségvetésétől függ, mennyire nehéz a karbantartás, van-e háziállata vagy kutyája, hogy elkerülje a szökést, és hogy az olyan kerítést részesíti-e előnyben, amelyik átlátható vagy szeretné megvédeni magánéletét. A legelőnyösebb lehetőségek általában a fa kerítések, de a fém kerítések karbantarása nem igényel sok energiát és tartósabbak is.

Mennyi időbe telik a kerítés építése?

Az, hogy egy adott kerítés megépítése mennyi ideig tart, a választott anyagtól, a kerítés hosszától, a terep nehézségétől és egyéb tényezőktől is függ. Azonban általában 3-5 napig tart, beleértve a régi kerítés eltávolítását, az új kerítés előkészítését és felszerelését. Bizonyos típusú kerítések gyorsabban települnek, mint mások.

A kerítésnek vízszintesnek kell lennie, vagy követnie kell a terepet?

Amikor kerítést építenek egyenetlen terepen, az egyik lehetőség a föld terepének figyelemmel kísérése. Ezzel a módszerrel célszerű, ha a föld lejtése inkább enyhe, mint meredek legyen.

Honnan tudom, hogy melyik kerítés a legjobb számomra?

Különböző típusú kerítések vannak, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek. Néhány kerítés magasabb szintű biztonságot nyújt, míg mások nagyobb adatvédelmet. A kerítésszakértő meg tudja mondani a különböző típusú kerítések előnyeit és hátrányait

Mit jelent a kerítés építése vagy javítása?

Hogyan javítják a kerítést?

A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a helyszínen a helyzetet és ajánlatot kell adnia. De ha új kerítést kell építenie, a projekt általában az alábbiak szerint halad:

Kerítés kiválasztása

A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem biztos benne, hogy melyik kerítést válassza, kérdezzen meg egy szakértőt, aki segít kiválasztani és megrendelni a földjéhez legmegfelelőbb kerítést. Ne feledkezzen meg a szomszédairól. Kerítés építése előtt tájékoztatnia kell szomszédait.

Felkészülés a kerítés építésére

A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a telek határán legyen, a fák és egyéb akadályok eltávolítása. A kerítés mérése után lyukakat kell ásni a sarok-, közép- és kapuoszlopokhoz.

Kerítés építése

A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés vonalára, és hogy a megfelelő magasságban vannak-e. Ezután az oszlopok közé szereli vagy téglázza a kerítés többi részét. Végül beépítik a kaput és ellenőrzik, hogy zökkenőmentesen kinyílnak-e.

Kerítések típusai

Beton kerítés

A betonkerítések tartósságuk, alacsony karbantartásuk, időtlen klasszikus stílusuk és hosszú élettartamuk miatt népszerűek.

Tégla kerítés

A tégla kerítés stílusát otthonának megjelenéséhez igazíthatja, vagy építhet olyan kerítést, amely vizuálisan egyesíti ingatlanját a szomszédaival.

Üveg

Az üvegkerítéseket általában úszómedencék és erkélyek kerítésére használják.

Hálós kerítés

A hálós kerítések megfizethetőségük miatt népszerűek. Dróthálóból készülnek, amelyet rendszeres időközönként fémoszlopok támasztanak alá.

Fa kerítés

A tégla kerítéshez hasonlóan a fából készült kerítést is otthonának megjelenéséhez igazíthatja. Megjelenésüknek köszönhetően a fából készült kerítések kiegészítik a hangulatos kert kellemes érzését.

Tanácsok és tippek

01.
A jó üzembe helyezés az alap

A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik. A kerítés építésénél fontos, hogy rendelkezzen egy meghatározott típusú kerítéssel, valamint a föld méreteivel. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

02.
Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

03.
Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.