Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kerítés, kapu

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerítésekhez és kapukhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása
8 161 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kerítés, kapu

Szakértőre van szüksége a Kerítés, kapu kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
8 161 szakember
4 319 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Szolgáltatók26 079 szolgáltató a környéken
profile image

Tamás Gábor B.

Egyéni vállalkozó
Budapest
5,0
Szobafestő, festő

Üdvözlöm, sikerült már szakembert találnia? A csapatommal mi tudnánk vállalni a munkát, állapotfelméréssel és árajánlattal! Berényi Tamás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
Mutass többet
Mit jelent a kerítés építése vagy javítása?
Hogyan javítják a kerítést?
A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a helyszínen a helyzetet és ajánlatot kell adnia. De ha új kerítést kell építeni, a projekt általában az alábbiak szerint halad:
Kerítés kiválasztása
A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik kerítést válasszad, kérdezz meg egy szakértőt, aki segít kiválasztani és megrendelni a telkedhez legmegfelelőbb kerítést. Ne feledkezz meg a szomszédairól sem. Kerítés építése előtt tájékoztatnia kell szomszédokat.
Felkészülés a kerítés építésére
A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a telek határán legyen, illetve a fák és egyéb akadályok eltávolítása. A kerítés mérése után lyukakat kell ásni a sarok-, közép- és kapuoszlopokhoz.
Kerítés építése
A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés vonalára, és hogy a megfelelő magasságban vannak-e. Ezután az oszlopok közé szerelik vagy téglázzák a kerítés többi részét. Végül beépítik a kaput és ellenőrzik, hogy akadálymentesen kinyílnak-e.
Milyen típusú kapuk vannak?

Automata vagy elektromos kapuk

 

Szakértőink segítenek a kapu vezérlésének telepítésében és beállításában, hogy a távvezérlő segítségével tudja használni. Tanácsokkal lássák el Önt a legmegfelelőbb kaputípus kiválasztásában, legyen az kétszárnyú vagy tolókapu.

Kétszárnyú kapuk

 

A kétszárnyú kapu zsanérral kapcsolódik, és retesszel van lezárva. Szakértőink olyan stílust javasolnak, amely illik az Ön kerítéséhez és ingatlanához.

Tolókapuk

A tolókapuk ideálisak a korlátozott helyű ingatlanokhoz, vagy olyan bejáratokhoz, ahol a kétszárnyú kapu nem megfelelő. A tolókapuk rendszeres karbantartást igényelnek.

Gyakran ismételt kérdések
Miért keress kerítés- és kapusszakértőt a Wilio-nál?
Új kerítést kell építeni, vagy meglévő kerítésedet kell megjavítani? A kerítések nemcsak a magánéletedet, a gyermekeket és a háziállatokat védik, hanem a tulajdonodat is. Akár fémkerítést, drótkerítést, téglakerítést, betonkerítést, fa kerítést, műanyag kerítést vagy sövényt kell építened, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. A tapasztalt szakember a megfelelő anyagokat és berendezéseket használja, és a legjobb áron biztosítja a minőségi eredményt. Akár új kerítést kell építened, akár meglévő kerítésedet kell megjavítanod, a Wilio megtalálja a környék legjobb kerítésszakértőit.
Új kerítést építessek, vagy a meglévőt javítassam meg?
Ez függ a kerítés aktuális állapotától, korától, a rendelkezésre álló anyagoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Általában több időt nyerhetsz a sérült alkatrészek felhasználásával vagy javításával, mint egy teljesen új kerítés építésével. De ha a tégla vagy beton kerítés instabil és megdőlt, ha a fa poros és korhadt, vagy a fém kerítés teljesen rozsdás, akkor itt az ideje egy újnak.
Hol szokták használni a kapukat?
A kapukat leggyakrabban a telek bejáratánál, a műúton, a kocsibeálló előtt, a kertben lévő kerítésen, a kert bejáratánál vagy az állattartóban helyezik el.
Miért kellene a kerítések és kapuk építésében szakértőkhöz fordulnom?
Ha a kerítések és kapuk építésében szakértő szolgáltatásait veszed igénybe, biztos lehetsz benne, hogy a kerítéseket professzionális szinten építik meg. A kerítés vagy a kapu megépítésének megkísérlése a megfelelő eszközök, felszerelések vagy ismeretek nélkül rosszul épített kerítéshez vezethet, ami veszélyes lehet, vagy nem fog esztétikusan mutatni.
Manuális vagy automatikus kapu?
Kapu-szakértőnk segít kiválasztani a legmegfelelőbb kaput, amely megfelel az igényeidnek és költségvetésednek. Bár az automatikus kapuk valamivel drágábbak, gyakran főként a házak és az autóbeálló közelében lévő felhajtókon használják őket, mert a kapu kinyitásához és bezárásához nem kell kiszállni az autóból.
Mennyibe kerül egy kapu beépítése vagy javítása?
A kapu megépítésének költsége attól függ, hogy teljesen új építésről vagy javításról van-e szó, milyen típusú kapuról van szó, a kapu milyen anyagból készül, illetve a kapu méretétől és helyétől.
Melyik típusú kerítés a legjobb?
A kerítés típusa az ingatlan típusától és a költségvetéstől függ, illetve, hogy mennyire nehéz a karbantartás, van-e háziállatod vagy kutyád, (a szökést elkerülendő), és hogy azt a kerítést részesíted-e előnyben, amelyik átlátható vagy szeretnéd megvédeni magánélét. A legelőnyösebb lehetőségek általában a fa kerítések, de a fém kerítések általában kevesebb karbantartást igényelnek és tartósabbak.
Biztosítanom kell a szakember számára felszerelést, anyagokat vagy alkatrészeket a kapu felszereléséhez?
A szakember általában saját szerszámait és felszerelését hozza magával, de az általad biztosított vagy fizetett anyagokat és alkatrészeket is használhatja. Tanácsot adhat a kapu és egyéb szükséges anyagok kiválasztásában és megrendelésében.
Mennyi időbe telik a kerítés építése?
Az, hogy egy adott kerítés megépítése mennyi ideig tart, a választott anyagtól, a kerítés hosszától, a terep nehézségétől és egyéb tényezőktől is függ. Azonban általában 3-5 napig tart, beleértve a régi kerítés eltávolítását, az új kerítés előkészítését és felszerelését. Bizonyos típusú kerítések gyorsabban épülnek mint mások.
Mennyi ideig tart általában egy kapu megépítése?
A telepítés hossza függ a kapu típusától, legyen az kézi vagy automatikus kapu, és a méretétől. A kapu telepítése általában 1-5 órát vesz igénybe.
GalériaSzolgáltatóink kivitelezésének bemutatása
Kerítés, kapu
László D.
Kerítés, kapu
Peter S.
Kerítés, kapu
Markos D.
Kerítés, kapu
Peter S.
Kerítés, kapu
Csaba M.
Kerítés, kapu
Robi T.