Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Kerítések és kapuk

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerítésekhez és kapukhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Kerítések és kapuk

Szakértőre van szüksége a Kerítések és kapuk kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Kerítések és kapuk

Mit jelent a kerítés építése vagy javítása?

Hogyan javítják a kerítést?
A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a helyszínen a helyzetet és ajánlatot kell adnia. De ha új kerítést kell építenie, a projekt általában az alábbiak szerint halad:
Kerítés kiválasztása
A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem biztos benne, hogy melyik kerítést válassza, kérdezzen meg egy szakértőt, aki segít kiválasztani és megrendelni a földjéhez legmegfelelőbb kerítést. Ne feledkezzen meg a szomszédairól. Kerítés építése előtt tájékoztatnia kell szomszédait.
Felkészülés a kerítés építésére
A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a telek határán legyen, a fák és egyéb akadályok eltávolítása. A kerítés mérése után lyukakat kell ásni a sarok-, közép- és kapuoszlopokhoz.
Kerítés építése
A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés vonalára, és hogy a megfelelő magasságban vannak-e. Ezután az oszlopok közé szereli vagy téglázza a kerítés többi részét. Végül beépítik a kaput és ellenőrzik, hogy zökkenőmentesen kinyílnak-e.

Care sunt tipurile comune de porți?

Porți automate sau electrice

Expertul nostru vă va ajuta cu instalarea și configurarea controlului porții, astfel încât să o puteți deschide folosind telecomanda. De asemenea, aceștia vor recomanda cel mai potrivit tip de poartă, fie batantă, fie culisantă.

Porți batante

Poarta batantă este situată pe balama și este închisă cu un zăvor. Expertul nostru în porți vă va recomanda un stil care să se potrivească gardului și proprietății dvs.

Porți glisante

Porțile glisante sunt ideale pentru proprietăți cu spațiu limitat pe laturile porții sau pentru căile de acces în care o poartă batantă nu este potrivită. Porțile glisante necesită întreținere regulată.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért keressen kerítés- és kapusszakértőt a Wilio-nál?
Új kerítést kell építeni, vagy meglévő kerítést meg kell javítani? A kerítések nemcsak a magánéletét, a gyermekeket és a háziállatokat védik, hanem a tulajdonát is. Akár fémkerítést, drótkerítést, téglakerítést, betonkerítést, fa kerítést, műanyag kerítést vagy sövényt kell építenie, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. Tapasztalt szakember a megfelelő anyagokat és berendezéseket használja, és a legjobb áron biztosítja a minőségi eredményt. Akár új kerítést kell építenie, akár meglévő kerítését meg kell javítania, a Wilio megtalálja a környék legjobb kerítésszakértőit.
Építsek új kerítést, vagy javítsameg a meglévőt?
Ez függ a kerítés aktuális állapotától, mennyi idős, a rendelkezésre álló anyagoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Általában több időt nyerhet a sérült alkatrészek felépítésével vagy javításával, mielőtt új kerítést építene. De ha a tégla vagy beton kerítés instabil és megdől, ha a fa poros és korhadt, vagy a fém kerítés teljesen rozsdás, akkor itt az ideje egy újnak.
Hol szokták használni a kapukat?
A kapukat leggyakrabban a föld bejáratánál, a műúton, a kocsibeálló előtt, a kertben lévő kerítésen, a kert bejáratánál vagy az állattartóban helyezik el.
Miért kellene a kerítések és kapuk építésében szakértőkhöz fordulnom?
Ha a kerítések és kapuk építésében szakértő szolgáltatásait veszi igénybe, biztos lehet benne, hogy a kerítéseket professzionális szinten építik meg. A kerítés vagy a kapu megépítésének megkísérlése a megfelelő eszközök, felszerelések vagy ismeretek nélkül rosszul épített kerítéshez vezethet, ami veszélyes lehet, vagy nem fog esztétikusan mutatni.
Manuális vagy automatikus kapu?
Kapu-szakértőnk segít kiválasztani a legmegfelelőbb kaput amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Bár az automatikus kapuk valamivel drágábbak, gyakran főként a házak és az autóbeálló közelében lévő felhajtókon használják őket, mert a kapu kinyitásához és bezárásához nem kell kiszállni az autóból.
Mennyibe kerül egy kapu beépítése vagy javítása?
A kapu megépítésének költsége attól függ, hogy teljesen új építésről vagy javításról van-e szó, milyen típusú kapuról van szó, a kapu milyen anyagból készül, a kapu méretétől és helyétől.
Melyik típusú kerítés a legjobb?
A kerítés típusa a legalkalmasabb az Ön ingatlanához a költségvetésétől függ, mennyire nehéz a karbantartás, van-e háziállata vagy kutyája, hogy elkerülje a szökést, és hogy azt a kerítést részesíti-e előnyben, amelyik átlátható vagy szeretné megvédeni magánélét. A legelőnyösebb lehetőségek általában a fa kerítések, de a fém kerítések általában kevesebb karbantartást igényelnek és tartósabbak.
Biztosítanom kell a szakembert felszereléssel, anyagokkal vagy alkatrészekkel a kapu felszereléséhez?
A szakember általában saját szerszámait és felszerelését hozza magával, de az Ön által biztosított vagy fizetett anyagokat és alkatrészeket is használhatja. Tanácsot adhat a kapu és egyéb szükséges anyagok kiválasztásában és megrendelésében.
Mennyi időbe telik a kerítés építése?
Az, hogy egy adott kerítés megépítése mennyi ideig tart, a választott anyagtól, a kerítés hosszától, a terep nehézségétől és egyéb tényezőktől is függ. Azonban általában 3-5 napig tart, beleértve a régi kerítés eltávolítását, az új kerítés előkészítését és felszerelését. Bizonyos típusú kerítések gyorsabban épülnek mint mások.
Mennyi ideig tart általában egy kapu megépítése?
A telepítés hossza függ a kapu típusától, legyen az kézi vagy automatikus kapu, és a méretétől. A kapu telepítése általában 1-5 órát vesz igénybe.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

Kerítések és kapuLászló D.
Kerítések és kapuPeter S.
Kerítések és kapuMarkos D.
Kerítések és kapuPeter S.
Kerítések és kapuCsaba M.
Kerítések és kapuRobi T.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt