Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kerítésépítés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerítés építéséhez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Kerítésépítés

Szakértőre van szüksége a Kerítésépítés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Kerítéstípusok

Betonkerítés

A betonkerítések tartósságuk, alacsony karbantartásuk, időtlen klasszikus stílusuk és magas szintű magánszféra biztosítása miatt népszerűek.

Téglakerítés

Személyre szabhatja a téglakerítés stílusát otthonának megjelenése szerint, vagy építhet olyan kerítést, amely vizuálisan egyesíti ingatlanját a szomszédos kerítések stílusával.

Üvegkerítés

Az üvegkerítéseket általában úszómedencék és erkélyek kerítésére használják.

Drótkerítés

A drótkerítések megfizethetőségük miatt népszerűek. Dróthálóból készülnek, amelyet rendszeres időközönként fémoszlopok támasztanak alá.

Fakerítés

A téglakerítéshez hasonlóan a fából készült kerítést is otthonának megjelenéséhez igazíthatja. Megjelenésüknek köszönhetően a fából készült kerítések kiegészítik a hangulatosan elrendezett kertet.

Gyakran ismételt kérdések

Miért keressek kerítésszakértőt a Wilio-nál?
Új kerítést kell építeni, vagy meglévő kerítésedet kell megjavítani? A kerítések nemcsak a magánéletedet, a gyermekeket és a háziállatokat védik,...Mutass többet

Új kerítést kell építeni, vagy meglévő kerítésedet kell megjavítani? A kerítések nemcsak a magánéletedet, a gyermekeket és a háziállatokat védik, hanem a tulajdonodat is. Akár fémkerítést, drótkerítést, téglakerítést, betonkerítést, fa kerítést, műanyag kerítést vagy sövényt kell építened, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. A tapasztalt szakember a megfelelő anyagokat és berendezéseket használja, és a legjobb áron biztosítja a minőségi eredményt. Akár új kerítést kell építened, akár meglévő kerítésedet kell megjavítanod, a Wilio megtalálja a környék legjobb kerítésszakértőit.

Új kerítést építsek, vagy az előző kerítést javítsam meg?
Ez függ a kerítés aktuális állapotától, korától, a rendelkezésre álló anyagoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Általában több időt nyerhetsz...Mutass többet

Ez függ a kerítés aktuális állapotától, korától, a rendelkezésre álló anyagoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Általában több időt nyerhetsz a sérült alkatrészek felhasználásával vagy javításával, mint egy teljesen új kerítés építésével. De ha a tégla vagy beton kerítés instabil és megdőlt, ha a fa poros és korhadt, vagy a fém kerítés teljesen rozsdás, akkor itt az ideje egy újnak.

Miért forduljak kerítésépítési szakértőkhöz?
Ha igénybe veszed a kerítésépítési szakértő szolgáltatásait, biztos lehetsz benne, hogy a kerítés professzionális szinten épül meg. Ha egy kerítés...Mutass többet

Ha igénybe veszed a kerítésépítési szakértő szolgáltatásait, biztos lehetsz benne, hogy a kerítés professzionális szinten épül meg. Ha egy kerítés a megfelelő eszközök, berendezések vagy ismeretek nélkül épül, veszélyes lehet, vagy nem fog esztétikusan mutatni.

Mennyibe kerül egy kerítés?
A kerítés ára a választott kerítés típusától függően változik, illetve, hogy szükséges-e eltávolítani a régi kerítést, a kerítés típusától, a...Mutass többet

A kerítés ára a választott kerítés típusától függően változik, illetve, hogy szükséges-e eltávolítani a régi kerítést, a kerítés típusától, a kerítés hosszától, továbbá, hogy szükséges-e kapu és egyéb kiegészítők.

Honnan tudhatom, hogy a kerítésszállítóm rendelkezik-e megfelelő tapasztalattal?
Egy igazi kerítésépítési szakértő örömmel válaszol minden felmerülő kérdésedre, és megismertet a különféle lehetőségekkel.
Meddig fog tartani az új kerítésem?
A fa kerítések általában 10-12 évig, a tégla kerítések körülbelül 50 évig, a gabion kerítések pedig akár 100 évig is...Mutass többet

A fa kerítések általában 10-12 évig, a tégla kerítések körülbelül 50 évig, a gabion kerítések pedig akár 100 évig is eltarthatnak. Természetesen az olyan természeti jelenségek, mint az árvizek, lehulló faágak, és viharok kárt okozhatnak, ezért a kerítést meg kell javítani. A rendszeres karbantartás és gondozás meghosszabbíthatja kerítésének élettartamát.

Melyik típusú kerítés a legjobb?
A kerítés típusa az ingatlan típusától és a költségvetéstől függ, illetve, hogy mennyire nehéz a karbantartás, van-e háziállatod vagy kutyád,...Mutass többet

A kerítés típusa az ingatlan típusától és a költségvetéstől függ, illetve, hogy mennyire nehéz a karbantartás, van-e háziállatod vagy kutyád, (a szökést elkerülendő), és hogy azt a kerítést részesíted-e előnyben, amelyik átlátható vagy szeretnéd megvédeni magánélét. A legelőnyösebb lehetőségek általában a fa kerítések, de a fém kerítések általában kevesebb karbantartást igényelnek és tartósabbak.

Mennyi időbe telik a kerítés építése?
Az, hogy egy adott kerítés megépítése mennyi ideig tart, a választott anyagtól, a kerítés hosszától, a terep nehézségétől és egyéb...Mutass többet

Az, hogy egy adott kerítés megépítése mennyi ideig tart, a választott anyagtól, a kerítés hosszától, a terep nehézségétől és egyéb tényezőktől is függ. Azonban általában 3-5 napig tart, beleértve a régi kerítés eltávolítását, az új kerítés előkészítését és felszerelését. Bizonyos típusú kerítések gyorsabban elkészíthetőek, mint mások.

A kerítésnek vízszintesnek kell lennie, vagy követnie kell a terepet?
Amikor kerítést építenek egyenetlen terepen, az egyik lehetőség a föld szintjének megfigyelése. Általánosan elmondható, hogy célszerű, ha a föld lejtése...Mutass többet

Amikor kerítést építenek egyenetlen terepen, az egyik lehetőség a föld szintjének megfigyelése. Általánosan elmondható, hogy célszerű, ha a föld lejtése inkább enyhe, mint meredek.

Honnan tudom, hogy melyik kerítés a legjobb számomra?
Különböző típusú kerítések vannak, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek. Néhány kerítés magasabb szintű biztonságot nyújt, míg mások nagyobb magánéleti védelmet....Mutass többet

Különböző típusú kerítések vannak, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek. Néhány kerítés magasabb szintű biztonságot nyújt, míg mások nagyobb magánéleti védelmet. A kerítésszakértő meg tudja mondani a különböző típusú kerítések előnyeit és hátrányait.

Mit jelent a kerítés építése vagy javítása?

Hogyan javítják a kerítést?
A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a...Mutass többet

A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a helyszínen a helyzetet és ajánlatot kell adnia. De ha új kerítést kell építeni, a projekt általában az alábbiak szerint halad:

Kerítés kiválasztása
A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik kerítést válasszad, kérdezz...Mutass többet

A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik kerítést válasszad, kérdezz meg egy szakértőt, aki segít kiválasztani és megrendelni a telkedhez legmegfelelőbb kerítést. Ne feledkezz meg a szomszédairól sem. Kerítés építése előtt tájékoztatnia kell szomszédokat.

Felkészülés a kerítés építésére
A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a...Mutass többet

A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a telek határán legyen, illetve a fák és egyéb akadályok eltávolítása. A kerítés mérése után lyukakat kell ásni a sarok-, közép- és kapuoszlopokhoz.

Kerítés építése
A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés...Mutass többet

A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés vonalára, és hogy a megfelelő magasságban vannak-e. Ezután az oszlopok közé szerelik vagy téglázzák a kerítés többi részét. Végül beépítik a kaput és ellenőrzik, hogy akadálymentesen kinyílnak-e.

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik. A kerítés építésénél fontos, hogy rendelkezzen egy meghatározott típusú kerítéssel, valamint a föld méreteivel. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Galéria

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

KerítésépítésJános D.
KerítésépítésLászló D.
KerítésépítésMarkos D.
Kerítés építésPeter S.
KerítésépítésIstván K.
KerítésépítésVictor B.