Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kerítésépítés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerítés építéséhez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Kerítésépítés

Szakértőre van szüksége a Kerítésépítés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Tipuri de garduri

Gard din beton

Gardurile din beton sunt populare pentru durabilitatea lor, întreținerea redusă, stilul clasic și nivelul ridicat de intimitate pe care îl oferă.

Gard de cărămidă

Puteți adapta stilul gardului din cărămidă la aspectul casei dvs. sau puteți construi un gard care să vă delimiteze vizual proprietatea de vecini.

Sticlă

Împrejmuirile din sticlă sunt utilizate în mod obișnuit pentru a îngrădi piscine și balcoane.

Gard de plasă

Gardurile din plasă sunt populare pentru accesibilitatea lor. Sunt realizate din plasă de sârmă care este susținută din loc in loc de stâlpi metalici.

Gard de lemn

La fel ca un gard din cărămidă, puteți adapta un gard din lemn la aspectul casei dvs. Datorită aspectului lor, gardurile din lemn completează senzația plăcută a unei grădini confortabile.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért keressek kerítésszakértőt a Wilio-nál?
Új kerítést kell építeni, vagy meglévő kerítésedet kell megjavítani? A kerítések nemcsak a magánéletedet, a gyermekeket és a háziállatokat védik, hanem a tulajdonodat is. Akár fémkerítést, drótkerítést, téglakerítést, betonkerítést, fa kerítést, műanyag kerítést vagy sövényt kell építened, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. A tapasztalt szakember a megfelelő anyagokat és berendezéseket használja, és a legjobb áron biztosítja a minőségi eredményt. Akár új kerítést kell építened, akár meglévő kerítésedet kell megjavítanod, a Wilio megtalálja a környék legjobb kerítésszakértőit.
Új kerítést építsek, vagy az előző kerítést javítsam meg?
Ez függ a kerítés aktuális állapotától, korától, a rendelkezésre álló anyagoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Általában több időt nyerhetsz a sérült alkatrészek felhasználásával vagy javításával, mint egy teljesen új kerítés építésével. De ha a tégla vagy beton kerítés instabil és megdőlt, ha a fa poros és korhadt, vagy a fém kerítés teljesen rozsdás, akkor itt az ideje egy újnak.
Miért forduljak kerítésépítési szakértőkhöz?
Ha igénybe veszed a kerítésépítési szakértő szolgáltatásait, biztos lehetsz benne, hogy a kerítés professzionális szinten épül meg. Ha egy kerítés a megfelelő eszközök, berendezések vagy ismeretek nélkül épül, veszélyes lehet, vagy nem fog esztétikusan mutatni.
Mennyibe kerül egy kerítés?
A kerítés ára a választott kerítés típusától függően változik, illetve, hogy szükséges-e eltávolítani a régi kerítést, a kerítés típusától, a kerítés hosszától, továbbá, hogy szükséges-e kapu és egyéb kiegészítők.
Honnan tudhatom, hogy a kerítésszállítóm rendelkezik-e megfelelő tapasztalattal?
Egy igazi kerítésépítési szakértő örömmel válaszol minden felmerülő kérdésedre, és megismertet a különféle lehetőségekkel.
Meddig fog tartani az új kerítésem?
A fa kerítések általában 10-12 évig, a tégla kerítések körülbelül 50 évig, a gabion kerítések pedig akár 100 évig is eltarthatnak. Természetesen az olyan természeti jelenségek, mint az árvizek, lehulló faágak, és viharok kárt okozhatnak, ezért a kerítést meg kell javítani. A rendszeres karbantartás és gondozás meghosszabbíthatja kerítésének élettartamát.
Melyik típusú kerítés a legjobb?
A kerítés típusa az ingatlan típusától és a költségvetéstől függ, illetve, hogy mennyire nehéz a karbantartás, van-e háziállatod vagy kutyád, (a szökést elkerülendő), és hogy azt a kerítést részesíted-e előnyben, amelyik átlátható vagy szeretnéd megvédeni magánélét. A legelőnyösebb lehetőségek általában a fa kerítések, de a fém kerítések általában kevesebb karbantartást igényelnek és tartósabbak.
Mennyi időbe telik a kerítés építése?
Az, hogy egy adott kerítés megépítése mennyi ideig tart, a választott anyagtól, a kerítés hosszától, a terep nehézségétől és egyéb tényezőktől is függ. Azonban általában 3-5 napig tart, beleértve a régi kerítés eltávolítását, az új kerítés előkészítését és felszerelését. Bizonyos típusú kerítések gyorsabban elkészíthetőek, mint mások.
A kerítésnek vízszintesnek kell lennie, vagy követnie kell a terepet?
Amikor kerítést építenek egyenetlen terepen, az egyik lehetőség a föld szintjének megfigyelése. Általánosan elmondható, hogy célszerű, ha a föld lejtése inkább enyhe, mint meredek.
Honnan tudom, hogy melyik kerítés a legjobb számomra?
Különböző típusú kerítések vannak, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek. Néhány kerítés magasabb szintű biztonságot nyújt, míg mások nagyobb magánéleti védelmet. A kerítésszakértő meg tudja mondani a különböző típusú kerítések előnyeit és hátrányait.
Mit jelent a kerítés építése vagy javítása?

Hogyan javítják a kerítést?
A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a helyszínen a helyzetet és ajánlatot kell adnia. De ha új kerítést kell építeni, a projekt általában az alábbiak szerint halad:
Kerítés kiválasztása
A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik kerítést válasszad, kérdezz meg egy szakértőt, aki segít kiválasztani és megrendelni a telkedhez legmegfelelőbb kerítést. Ne feledkezz meg a szomszédairól sem. Kerítés építése előtt tájékoztatnia kell szomszédokat.
Felkészülés a kerítés építésére
A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a telek határán legyen, illetve a fák és egyéb akadályok eltávolítása. A kerítés mérése után lyukakat kell ásni a sarok-, közép- és kapuoszlopokhoz.
Kerítés építése
A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés vonalára, és hogy a megfelelő magasságban vannak-e. Ezután az oszlopok közé szerelik vagy téglázzák a kerítés többi részét. Végül beépítik a kaput és ellenőrzik, hogy akadálymentesen kinyílnak-e.
Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik. A kerítés építésénél fontos, hogy rendelkezzen egy meghatározott típusú kerítéssel, valamint a föld méreteivel. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

KerítésépítésJános D.
KerítésépítésLászló D.
KerítésépítésMarkos D.
Kerítés építésPeter S.
KerítésépítésIstván K.
KerítésépítésVictor B.