Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kertészkedés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kertészkedéshez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Kertészkedés

Szakértőre van szüksége a Kertészkedés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Miért olyan különleges egy egész éves ültetési terv? Miért legyen kertje egész évben változatlan, mikor egy jól átgondolt tervezésnek köszönhetően évszakonként színek és textúrák széles választéka válthatná egymást? A Wilio kertészei olyan kiültetést terveznek Önnek, amelyben évszakonként különböző színek és növények kerülnek előtérbe. A speciális, egész évre szóló ültetési tervnek köszönhetően nem szükséges évszakonként újabb növényeket telepítenie, hisz olyan kiültetési tervet készítünk, melyben kertje egész évben üde és színpompás lesz. Választhatja, hogy kertje az évszakok során azonos élményt nyújtson vagy akár azt is, hogy az azokat követve folytonosan változzon. Függetlenül a választott megoldástól, a tervezés megkezdése előtt közösen leülünk és átbeszéljük a lehetséges megoldásokat. A teljes kerti élmény érdekében a gyep szakszerű karbantartását is vállaljuk.

Mit takar a kerttervezés és telepítés a növények ültetésén kívül? Ültetni nem csak a kertben lehet. Számos egyéb megoldást kínálunk udvarok, teraszok és erkélyek feldíszítésére, mérettől függetlenül. Segítünk virágágyások építésében vagy konténerekben termesztett fák kiültetésében. Készítünk egyedi ablakládákat, tetőkerti és terasz ágyásokat is. Vállaljuk teraszok, erkélyek, házhomlokzatok, irodák vagy kávézók ültetési terveit. Végrehajtjuk kis és nagy méretű kertek tervezését és telepítését. Nincs projekt, ami túl nagy vagy akár túl kicsit lenne. Forduljon hozzánk bizalommal, még ha csak néhány növény, cserje vagy fa ültetéséhez is szeretne tanácsot kérni. Megjegyzés: Kerti munkálataink a Wilio egyik legnépszerűbb szolgáltatása. Ajánlataink kidolgozásakor mindenkire gondoltunk, hiszen zöld felületekre és kerti színfoltokra minden ingatlannak szüksége van. Egyszerre ajánljuk háztulajdonosoknak, bérlőknek, bérbeadóknak vagy akár kereskedelmi helyiségeknek is.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom módosítani a Wilio megbízásomat? 

Jelentkezzen be Wilio fiókjába, majd kattintson a Saját Projektek elnevezésű menüpontra. Kattintson a szerkeszteni kívánt projektre, majd az Opciók menüpont alatt a Projekt szerkesztése parancsra. Végezze el a kívánt változtatást és már kész is. Telefonon is elér minket, ahol ügyfélszolgálatunk barátságos munkatársai örömmel elvégzik Önnek a kívánt változtatásokat.

Nem szeretném az egész kertet beültetni, csak néhány virág ültetésében és a kert fenntartásában van szükségem segítségre. Erre is van lehetőségem?

Természeretesen, a Wilio kertészei meglévő gyep vagy virágágy fenntartásában is rendelkezésére állnak.

A növények kiültetését is megoldják? 

Igen, kérés esetén a Wilio kertészei beszerzik a növényeket, eljuttatják a helyszínre és elültetik a kertben. Megrendeléskor csak jelölje meg ezt a lehetőséget, majd adja meg kertészeinknek az ültetni kívánt növények és egyéb elemek pontos listáját.

Mennyibe kerül egy kert betelepítése?

Minden ültetési projektünk egyedi, változatos növények és alapanyagok felhasználásával. Árajánlatunk kiküldését a legtöbb esetben már fotók alapján is elvégezzük, ha megosztja velünk milyen típusú és méretű növényekre vágyik. Nagyobb tervezési és telepítési projektek esetében viszont csak személyes helyszíni kiszállás és ellenőrzés után tudunk pontos becslést adni.

Mikor érdemes a virágokat elültetni?

Ez a virág típusától függ, ám ügyfeleinknek legtöbbször azt javasoljuk, hogy tavasszal végezzék el a kert tervezését és a kiültetést, hogy a nyár beköszöntével már teljes pompájában élvezhessék kertjüket. Néhány virágfaj télen fog virágozni, és a hideg hónapokban is díszítik a kertet.

Sövényt tudnak ültetni?

Igen, kérés esetén sövényt is ültetünk.

Szobanövények ültetését is vállalják?

Igen, kertészeink beltéri dekorációkat is készítenek. További információért a beltéri ültetési szolgáltatással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

Függőkosarak készítését vállalják?

Igen, gyakran kapunk megrendelést függőkosarak készítésére. Remek megoldás kisebb kertek esetében, de elhelyezhetők istállók oldalára, kerítésekre vagy egyéb kerti elemekre is.