Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kerttervezés, tájépítész
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kerttervezés, tájépítész

Szakértőre van szüksége a Kerttervezés, tájépítész kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók7 442 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

István A.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Dugulás elhárítás 10 éve. WC, mosdó, konyhai lefolyók, fürdőszoba. A csöveket magasnyomású mosóval is átmossuk. Szükség esetén a lefolyók és csaptelepek cseréje is.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

István K.

Egyéni vállalkozó
Bicske
4,8
Kőműves munkák

Kertészeti munkákat, famunkákat az ácsszerkezettől a bútorokig, és kőműves munkákat vállalunk. Három főből álló brigádunk tagjai az építő ipar különböző területein jártasak, ezért komplett felújítási munkákat is vállalunk. Jól összeszokott csapat, gyors és pontos munkavégzés. A munkánkat gyakran segitik külsős szakemberek, például építő mérnök, így elkerülhető, hogy ne csak egy-egy szakterületen legyen minden hibamentes, hanem a teljes munka egyben is kifogástalan legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Levente N.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,5
Fűnyírás

Természet és növénybarát hobbi kertész, több éves tapasztalattal fűnyírás, sövénnyírás, bozótírtás és favágás és tereprendezés területén. Széles géppark, flexibilitás, igényes munka.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ferenc T.

vállalat
Budapest
4,3
Villanyszerelés

Cégünk 10 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt sikerel ötvözte a profeszionális és inonovatív megoldásokat a régi jól bevált módszerekkel.Munkáinkkat mindíg a minőség és a precizitás jellemzi, csapatunkaz pedig a megbízhatóság. Előszeretettel vállalunk General kivitelezési munkálatokat,de kifejezetten célirányos munkálatokat is gyorsan eltudunk végezni,megemlíteném itt pl.lakásfestés,villanyszerelés stb. Amenyiben felkeltettük érdeklődését,keressen bizalommal Bennünket.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes egy tájépítész szolgáltatásait igénybe venni a Wilio-n keresztül?
Ha helyi kerttervezőket keresel, akik segítenének kerted szépítésében, a Wilio-n igazi szakembereket találsz. Weboldalunkon könnyen megtalálod azt a tájépítészt/tervezőt, aki személyes stílusodnak és ízlésednek megfelelően tervezheti meg kertedet. A Wilio ház, apartman, kert és átfogó kertészeti szolgáltatások, a kertépítészet és a tervezés mellett egyéb szolgáltatásokat is kínál. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a díszkertek és veteményesek tanácsadását, tervezését, kivitelezését és teljes, egész éves karbantartását. Nem kell többé olyan cégeket keresned, amelyek kertterveket készítenek számodra. A Wilio mindig készen áll segíteni. Nem számít, hogy előkert, vagy csak egy kis udvar kialakítása, elegendő kerttervezőnk van, akik lelkesen látnak neki a kerti munkák megvalósításának és a külső terek módosításának. Ellenőrizheted a profiljukat, vethetsz egy pillantást portfóliójukra, és alkalmazhatsz valakit, aki a legjobban megvalósíthatja álmaid kertjét. Amikor kérést adsz le a Wilio-n, tájékoztass minket kérésed részleteiről, például a szolgáltatások összetételéről, vagy a munka végrehajtásának ütemtervéről. Ezután megteremtjük a kapcsolatot közötted és a környék kerttervezői között, akik együtt fognak veled működni álmaid kertjének megépítésében.
Miért vegyek fel tájépítészt?
Egy tájépítész alkalmazása egyáltalán nem sznobizmus, hanem a racionális döntés. Ha a házad külsejével szeretnél foglalkozni, először fordulj tájépítészhez. Találnod kell egy erre a tevékenységre képesített szakembert. Garantáljuk, hogy a kerttervezőnek van tapasztalata és megfelelő technikai háttere is. Mindezzel időt, pénzt és még egy esetleges csalódást is megspórolhatsz. A kerttervezés egy összetett és igényes folyamat, amely kreatív és technikai készségeket, illetve szakértelmet igényel. Ez magában foglalja az építési technikák, a kertészet, a tereprendezés és az anyagi költségek ismeretét.
Mennyi időbe telik, amíg egy kerttervező megtervezi a kertemet?
Hogy a kert megtervezése és kialakítása mennyi ideig tart, az a kert méretétől és a tervezés bonyolultságától függ. Ha csak egyszerű kerti projektről van szó egy kiskert számára, akkor a terv 1-2 hét alatt elkészíthető. Ha a kerted nagyobb, szebb és egyéb tereprendezési elemeket tartalmaz, akkor a tervezés hosszabb időt vesz igénybe.
Miért érdemes egy tájépítészt Wilio-n keresztül bérleni és nem egy céget megkeresni?
Külső tájépítész felvétele a Wilio-n keresztül gyorsabb és praktikusabb. A cégektől eltérően, amelyeknek általában napok vagy hetek múltán adnak választ, a Wilio tájépítészei azonnal kapcsolatba lépnek veled. Csak néhány kattintás, és azonnal kapcsolatba léphetsz velük. Mondhatnád, hogy egy tájépítész rengeteg pénzbe kerülne, de ennek épp az ellenkezője igaz. Sokszor egy tájépítész alkalmazásával épphogy rengeteg pénzt takaríthatsz meg, és emellett szakmai szolgáltatásait is igénybe veheted.
Mi van akkor, ha csak a kertem egy részét akarom felújítani?
Ha a kerted csak egy részét szeretnéd javítani vagy felújítani, ez nem jelent problémát. Segítünk megtalálni a kerttervezés szakértőjét, aki funkcionális és esztétikailag a legideálisabb kompozíciós megoldást tervezi meg kertedhez. Legyen szó a gyep csökkentéséről, terasz építéséről vagy a cserepek átalakításáról, a tervező felméri szükséges munkát, hogy a vállalkozó gyorsan és hatékonyan végezhesse el azt.
Melyik a legjobb időszak az évben a kerttervezésre?
Kertedet az év bármely szakában megterveztetheted. Kerttervezőink minden évszakban dolgoznak. Ideális azonban a tervezést a téli hónapokban elkezdeni, amikor a kertben való munkavégzés lehetőségei korlátozottak. A kerttervező javasolhatja a kertedre vonatkozó projekt megvalósításának legjobb időszakát, azaz a növények, virágok, díszfák és növények ültetését.
Segíthet a tájépítész a belsőépítészet területén végzett munkában?
Ha segítségre van szükséged egy konyha, nappali vagy hálószoba kialakításában, vannak belsőépítészeink is, akik segítenek a belső terek rekonstrukciójában, az ideális falszínek kiválasztásában és az innovatív tárolási megoldások tervezésében. Az igényeidnek megfelelő átalakítások elvégzése során segítünk egy funkcionális, szép és kényelmes otthon kialakításában a család minden tagja számára.
Milyen egyéb kertészeti szolgáltatásokat foglalhatok a Wilio-n keresztül?
Miután kertedet megtervezték és megépítették, szakértőket vehetsz fel a kert fenntartásához. Képzett szakemberekkel rendelkezünk, akik minden kertészeti munkában segítséget nyújthatnak - a fű és díszpázsitok kaszálásától kezdve a növények elültetéséig. Foglalhatsz gondozási szolgáltatásokat is - műtrágyázás, levegőztetés, gyomirtás, gyephelyreállítás és gyepöntözés.
Szolgáltatások
Mit tartalmaz a kerttervezési szolgáltatás?
A kerttervezési szolgáltatások sokféle teendőt magukba foglalhatnak, hogy Ön életre kelthesse álmai kertjét. Amikor a kerttervezést a Wilio segítségével intézi, időt takaríthat meg, minimalizálhatja a stresszt, és elérheti a kívánt eredményt. Akár egy új kert megtervezéséről, akár kültere korszerűsítéséről legyen szó, tájépítészeink az Ön rendelkezésére állnak. Mire számíthat, amikor kerttervezőket bíz meg a Wilio révén?
Első konzultáció és helyszíni vizsgálat
Kertprojektje egy tájépítésszel történő konzultációval kezdődik, ahol megoszthatja elképzeléseit a jövőbeni álomkertről. Olyan tervezőket keres, akik segítenek egy olyan kültér kialakításában, ahol a madarak, a pillangók, és a méhek is boldogan élhetnek? Vagy modern kerttervezést szeretne, amely a legjobban illik otthonához? Itt vagyunk az Ön számára! Mivel minden kert és ház egyedi projekt, a tájépítész megvizsgálja a feltételeket, és optimális megoldást javasol a kert befejezésére vagy egy teljes projekt megvalósítására.
Tervezés
A konzultációt követően a szakember az összes kapott információt felhasználja a kert részletes tervének elkészítéséhez. Elképzeli, hogy hova helyezi majd el az adott tájelemeket (mint például út, gyep és teraszok), valamint vizualizálja a javasolt anyagokat, színvilágokat (a levelek és virágok színét), a kerti tó jellemzőit és a világítási rendszert. A jövőbeli kert megtervezése először 3D vizualizációval történik, és magában foglalja a növények és virágágyások, a fák elrendezésének, a faágak formálásának, a tujáknak és más díszfáknak az elhelyezését is, természetesen az Ön személyes preferenciáitól és a kertje körülményeinek leginkább megfelelő fajoktól függően. A terv más szempontokat és kerti elemeket is tartalmazhat, amelyek megfelelnek ötleteinek és ízlésének.
A projekt monitorizálása
A kertépítés megkezdése után a kerttervező felügyeli a projekt teljes megvalósítását. Ezen belül a teljes megvalósítást rendszeresen figyelemmel kíséri, hogy biztosítsa a kertépítészet és a környező természet összhangját. Minden burkolat a terveknek és magas követelményeknek megfelelően lesz megvalósítva, összehangolva a házzal és a környezettel. Váratlan problémák esetén a tájtervezőnek gyors és hatékony megoldásokat kell kínálnia. Ha tartósan meg akarja őrizni kertje megjelenését és minőségét, kérje meg a szakembert, hogy készítsen Önnek kertkarbantartási tervet. A karbantartást maga végezheti el, vagy referenciaként átadhatja a kertésznek.