Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Kertészmérnök

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kertészmérnököt, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Kertészmérnök

Szakértőre van szüksége a Kertészmérnök kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Kertészmérnök

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes egy tájépítész szolgáltatásait bérelni a Wilio-n?
Ha helyi kerttervezőket keres, akik segítenének kertje szépítésében, a Wilio-n igazi szakembereket talál. Weboldalunkon könnyen megtalálja azt a tájépítészt/tervezőt, aki személyes stílusának és ízlésének megfelelően tervezheti meg kertjét. A Wilio a ház, az apartman, a kert és az átfogó kertészeti szolgáltatások, a kertépítészet és a tervezés mellett egyéb szolgáltatásokat is kínál. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a díszkertek és zöldségek tanácsadását, tervezését, kivitelezését és teljes egész éves karbantartását. Nem kell többé olyan cégeket keresnie, amelyek kertterveket készítenek az Ön számára. A Wilio mindig készen áll segíteni. Nem számít, hogy előkert vagy csak egy kis udvar kialakítása, elegendő kerttervezőnk van, akik lelkesek a kerti munkák megvalósításáért és a külső terek módosításáért. Ellenőrizheti a profiljukat, vethet egy pillantást portfóliójukra, és alkalmazhat valakit, aki a legjobban megvalósíthatja álmai kertjét. Amikor kérést ad le a Wilio-n, tájékoztasson minket kérésének részleteiről, például a szolgáltatások összetételéről, a munka végrehajtásának ütemtervéről. Ezután felveszik a kapcsolatot a környék kerttervezőivel, akik Önnel fognak együttműködni álmai kertjének megépítésében.
Miért vegyek fel tájépítészt?
A tájépítész megrendelése nem sznobizmus, hanem a racionális döntés. Ha a háza külsejével szeretne foglalkozni, először forduljon tájépítészhez. Találnia kell egy erre a tevékenységre képesített szakembert. Garantáljuk, hogy a kerttervezőnek van tapasztalata és megfelelő technikai háttere is. Mindez időt, pénzt és még csalódást is megspórolhat Önnek. A kerttervezés egy összetett és igényes folyamat, amely kreatív és technikai készségeket illetve szakértelmet igényel. Ez magában foglalja az építési technikák, a kertészet, a tereprendezés és az anyagi költségek ismeretét.
Mennyi időbe telik, amíg egy kerttervező megtervezi a kertemet?
Hogy a kert megtervezése és kialakítása mennyi ideig tart, az a kert méretétől és a tervezés bonyolultságától függ. Ha csak egyszerű kerti projektről van szó egy kiskert számára, akkor a terv 1-2 hét alatt elkészíthető. Ha a kertje nagyobb, szebb és egyéb tereprendezési elemeket tartalmaz, akkor a tervezés hosszabb időt vesz igénybe.
Miért érdemes egy tájépítészt Wilio-n keresztül bérleni és nem céget?
Külső tájépítész felvétele a Wilio útján gyorsabb és praktikusabb. A cégektől eltérően, amelyeknek általában napok vagy hetek múltán adnak választ, a Wilio tájépítészei azonnal kapcsolatba lépnek Önnel. Csak néhány kattintás, és azonnal kapcsolatba léphet velük. Mondhatná, hogy egy tájépítész sok pénzbe kerülne, de ennek az ellenkezője igaz. Itt egy tájépítész alkalmazásával viszont rengeteg pénzt takaríthat meg, és emellett szakmai szolgáltatásokat is igénybe vehet.
Mi van akkor, ha csak a kertem egy részét akarom felújítani?
Ha kertjének egy részét szeretné javítani vagy felújítani, ez nem jelent problémát. Segítünk megtalálni a kerttervezés szakértőjét, aki funkcionális és esztétikailag a legideálisabb kompozíciós megoldást tervezi meg kertjéhez. Legyen szó a gyep csökkentéséről, terasz építéséről vagy a cserepek átalakításáról, a tervező felméri szükséges munkát, hogy a vállalkozó gyorsan és hatékonyan végezhesse el azt.
Melyik a legjobb időszak az évben kerttervezésre?
Kertjét az év bármely szakában megtervezheti. Kerttervezőink minden évszakban dolgoznak. Ideális azonban a téli hónapokban, amikor a kertben való munkavégzés lehetőségei korlátozottak. Ugyanakkor a kerttervező javasolhatja a kertjére vonatkozó projekt megvalósításának legjobb időszakát, azaz a növények, virágok, díszfák és növények ültetését.
A tájépítész segíthet a belsőépítészet területén végzett munkában?
Ha segítségre van szüksége egy konyha, nappali vagy hálószoba kialakításában, vannak belsőépítészeink is, akik segítenek a belső terek rekonstrukciójában, az ideális falszínek kiválasztásában és az innovatív tárolási megoldások tervezésében. Az Ön igényeinek megfelelő belsőépítészettel foglalkozunk, és segítünk egy funkcionális, szép és kényelmes otthon kialakításában a család minden tagja számára.
Milyen egyéb kertészeti szolgáltatásokat foglalhatok a Wilio-n keresztül?
Miután kertjét megtervezték és megépítették, szakértőket vehet fel a kert fenntartásához. Képzett szakemberekkel rendelkezünk, akik minden kertészeti munkában segítséget nyújthatnak - a fű és díszpázsitok kaszálásától kezdve a zöld növények elültetéséig. Foglalhat füves gondozási szolgáltatást is - műtrágyázás, levegőztetés, gyomirtás, gyephelyreállítás és gyepöntözés.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a kerttervezési szolgáltatások?
A kerttervezési szolgáltatások sokféle feladatot tartalmaznak, hogy életre hívják álmai kertjét. Amikor a kerttervezést a Wilio segítségével foglalja le, időt takaríthat meg, minimalizálhatja a stresszt és elérheti a kívánt eredményt. Akár új kertet kell tervezéséről, akár a kültér korszerűsítéséről legyen szó, tájépítészeink az Ön rendelkezésére állnak. Mire számíthat, amikor kerttervezőket vesz fel a Wilio révén:
Első konzultáció és helyszíni vizsgálat
Kertprojektje egy tájépítész-konzultációval kezdődik, hogy megtudja elképzeléseit a jövőbeni álomkertről. Tervezőket keres, akik segítenek egy olyan kültér kialakításában, ahol a madarak, a pillangók és a méhek is boldogan élhetnek? Vagy olyan modern kerttervezést keres, amely a legjobban megfelel otthonának? Itt vagyunk az Ön számára. Mivel minden kert és ház eredeti projekt, a tájépítész megvizsgálja ezeket és optimális megoldást javasol a kert befejezéséhez, vagy a teljes térre vonatkozó megoldást.
Tervezés
Konzultációt követően a kerttervező az összes megadott információt felhasználja a részletes kertterv elkészítéséhez. Elképzeli, hogy hova helyezi majd el a bizonyos tájelemeket, például utakat, gyepeket és teraszokat, valamint a javasolt anyagokat, színvilágokat (a levelek és virágok színe), a víz jellemzőit és a világítási rendszereket. 3D vizualizációval tervezi meg először a jövőbeli kertet. A terv magában foglalja a növények és virágágyások, a fa elrendezésének, a faágak formálásának, a fa ágainak, a tujának és más díszfáknak az elhelyezését is, az Ön személyes preferenciáitól és a kertje körülményeinek leginkább megfelelő fajoktól függően. A terv más szempontokat és kerti elemeket is tartalmaz, amelyek megfelelnek ötleteinek és ízlésének.
Projekt-monitorizálás
A kertépítés megkezdése után a kerttervező felügyeli a projekt teljes megvalósítását. A teljes megvalósítási folyamatot rendszeresen figyelemmel kísérjük, hogy biztosítsuk a kertépítészet és a környező természet összhangját. Minden burkolt felület és külső funkcióik a terveknek megfelelően lesznek megvalósítva és meg fognak felelni a magas követelményeknek. A burkolt területeket össze kell hangolni a házzal és a környezettel. Váratlan problémák esetén a tájtervezőnek gyors és hatékony megoldásokat kell kínálnia. Ha tartósan meg akarja őrizni kertje megjelenését és minőségét, kérje meg kerttervezőjét, hogy készítsen kertkarbantartási tervet. A karbantartást maga végezheti el, vagy referenciaként átadhatja a kertésznek.
BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt