Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kerti házak, nyaralók

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerti házakhoz, nyaralókhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Kerti házak, nyaralók

Szakértőre van szüksége a Kerti házak, nyaralók kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Hogyan működik a kerti házak építése a Wilio segítségével?

Kertház-telepítési szolgáltatásunk azoknak szól, akiknek sok tárgyuk van a kertben, és nincs hol tárolniuk őket. Egy kis fantáziával hangulatos teázóvá vagy hobbijai űzésének terévé válhat. Kiváló kerti elem, amely hagyományos megjelenést kölcsönöz a kertnek. Felépítése általában így zajlik: A szolgáltatás azzal kezdődik, hogy megtisztítják a területet, amelyre az új kerti ház kerül. Ha van régi fészer, földmunkásaink lebonthatják és eltávolíthatják, de annak előbb üresnek kell lennie. Szükséges lehet a nem kívánt növényzet eltávolítása is. A csarnok számára kijelölt területet tömörítik és az alaplapot lefektetik, az Ön által választott kerti ház típusától függően. Ha már van megfelelő alapja, a földmunkák szakértői felbecsülik annak állapotát, és az ellenőrzés során megmondják, hogy használatra alkalmas-e. Az utolsó lépés az új faanyag beépítése. A technikusok kertházat húznak fel, majd rögzítik az alaplapra, és máris kész! Ha azt szeretné, hogy kerti háza festve, pácolva vagy olajozva legyen, mi ebben is tudunk segíteni.

Kerti házak javításai, amelyekben segíthetünk: Ha a jelenlegi menedékházban, pavilonban vagy kerti házban kicserélésre váró korhadt vagy sérült elemek vannak, illetve betört az ablak vagy szivárog a tető, akkor nem kell az egész házat kicserélnie - helyette megjavíthatja. Itt egy rövid lista a kertház-javításokról, amelyeket elvégezhetünk: tetőjavítás, régi korhadt deszkák/alkatrészek cseréje, törött ablakok vagy korhadt ablakkeretek javítása. Felújíthatjuk régi házát, de lecsiszolhatjuk vagy kifesthetjük régi fészerét is, hogy helyreállítsuk újszerű megjelenését. Új vagy meglévő házához függőkosarakat vagy más díszítő elemeket is rögzíthetünk.

Gyakran ismételt kérdések

Módosítanom kell a tervezett megvalósítás dátumát. Hogyan tehetem meg?

Egyeztesse a szolgáltatás dátumát és időpontját közvetlenül a kiválasztott szolgáltatóval. Egyszerűen írjon a szolgáltatónak, és erősítse meg velük az új dátumot.

Miből készül a kerti ház alapzata?

Általában minden épületnek alapra van szüksége. Öntött betonból vagy betontömbökből készül az alapzat, amelyből betonlap vagy alapszalagok jönnek létre. Mindez a választott kerti ház típusától és a kert talajának puhaságától függ. A konzultáció során megbeszélheti a lehetőségeket egy Wilio szakértővel.

Minden évben gondoznom kell a kerti házat?

Igen, ha puhafából készül, rendszeres karbantartást igényel. Ez hosszú időre jó állapotban tartja a fát, és megakadályozza annak rothadását. A műanyag házak minimális karbantartást igényelnek. Ezeket a szolgáltatásokat a Wilión keresztül is megrendelheti.

Mennyibe kerül egy fészer építése?

A kerti házak felépítésének ára leginkább a projekt méretétől függ - mekkora és milyen típusú anyagból készül a ház. A házról készült fotók vagy a hely bejárása után részletes árajánlatot adunk Önnek.

Kezelik a faház anyagát?

A gyártók az összeszerelés előtt általában tartósítószerekkel kezelik a fát, tehát igen. Egy idő után azonban új rétegre lesz szükség.