Kőműves munkák, kőművesek

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kőműves munkákhoz, kőműveseket, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
15737 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes kőműves szakembert keresni a Wilio-nál?

Képzett kőművest keres? Függetlenül attól, hogy házat kell falazni, néhány szobát hozzáadni a házhoz, másik emeletet építeni, a magot kicserélni, vagy a lakás elrendezését megváltoztatni, segítünk megtalálni azt a kőműves szakembert, aki képes segíteni Önnek. Kőműveseink a garázsépítéstől kezdve, a tetőtér rekonstrukcióján át, a télikert hozzáadásáig, a ház építéséig, a semmiből mindent képesek elvégezni. Takarítson meg időt és pénzt az ajánlatok összehasonlításával és a legjobb minősítésű mester emberek kiválasztásával az Ön körzetében. A Wilio segít megtalálni azokat a kőműves szakembereket, akik mindent megépítenek az Ön számára, az alapoktól, a teherhordó falaktól és oszlopoktól kezdve a kéményig vagy a kandallóig. Jó minőségű, elfogadható áron, és amikor szüksége van rá.

Mik a falazási munkák?

A kőművesmunka magában foglalja az összes szerkezet felépítését az anyagok habarcs segítségével történő összekapcsolásával. A habarcs a cement egy olyan formája, amely száradás után összetartja a téglák, beton, kő, márvány és más anyagok szerkezetét. A falazási munkákhoz mesterséges anyagokat használnak, de olyanokat is, amelyek a természetben természetesen is előfordulnak.

Hogyan lehet kőműves szakembert találni a környékemen?

A kőműves szakember megtalálásának legjobb módja az, ha a Wilion keres. Kérését elküldjük a szükséges képesítéssel rendelkező szakértőknek, és Ön számos ajánlat közül választhat olyan kőművesek közül, akik tudják, hogyan kell elvégezni a munkát, amikor arra szükség van. Ezután össze hasonlíthatja az ajánlatokat, elolvashatja az ügyfelek véleményét és megtekintheti a kész falazati munkák fényképeit és kiválaszthatja a projekt legmegfelelőbb szakértőjét.

Magam is meg tudom csinálni a falazatot?

Sok falazási munka bonyolultabb, mint amilyennek tűnhet. Lakberendezéssel a kertben is lehet díszfalat építeni, amely nem teherhordó. De amikor támfalak, alapok építésére van szükség, vagy szükséges, hogy a mester építészeti tervek és rajzok szerint tudjon építkezni, akkor inkább hagyja ezt a szakemberekre. Biztos lehet benne, hogy minden falazási munkát jól végeznek, és hogy az építés biztonságos és tartós lesz.

Készüljek-e saját anyaggal a falazat munkáihoz, vagy a kőműves hozza a sajátját?

A téglákat és egyéb építőanyagokat Önnek kell megvennie vagy Önnek kell megrendelnie miután a kőművessel egyeztetett. Mindig győződjön meg arról, hogy elegendő mennyiségű anyag van-e a rendelésben. A falazási munkák árajánlatának megerősítése előtt a legjobb megállapodni abban, hogy milyen anyagokat kell megvásárolni.

Mennyi ideig tart a falazási munka?

A falazat hossza függ a munka típusától, a szükséges előkészítő munka mennyiségétől és attól, hogy hány métert kell falazni. Kisebb falazási munkákat szakképzett kőműves elvégezhet néhány óra alatt, míg a nagyobb projektek, például a házépítés több hétig is eltarthat.

Melyik típusú anyag a legjobb a falazási munkákhoz?

A kérdésre adott válasz nagyban függ az adott projekttől, a falazandó szerkezet stílusától, igényeitől és helyétől. Célszerű különböző anyagokat figyelembe venni. Például, ha a szerkezetet a szabadban helyezik el, akkor tartós és időjárásálló anyagot kell használni. Másrészt, ami a belsőépítészeti elemeket illeti, a végtermék megjelenése fontosabb lesz, mint a tartóssága.

Meddig tart a fal rakása?

Ez függ az elvégzendő falazási munkák típusától, a szükséges előkészítő munkák mennyiségétől és attól, hogy hány métert kell téglázni. Átlagosan egy kőműves naponta 280-500 téglát rakhat. Kisebb munkát néhány óra alatt el lehet végezni, míg a nagyobb projektek, például a házépítés több hétig is eltarthat.

Milyen típusú anyagokat használnak általában a falazatoknál?

Tégla

A tégla a legnépszerűbb falazóanyag manapság.

Minőségi és tartós anyag, amely az ingatlan teljes élettartama alatt jól és stílusosan mutat majd. A téglák többféle stílusban kaphatók, a hagyományos vörösektől a modern textúrákig és színekig. Általában agyagból, homokból, vízből és néha mészből vagy hamuból készülnek. A különböző típusú téglák különböző összetevőket tartalmazhatnak, amelyeket összekevernek, majd öntenek. A téglákat formázás után kiégetik.

Hézagolt tégla

A hézagolt téglák sima, sima felületű téglák, más néven burkolatok, amelyeket vakolat nélkül szabad kitenni.

A téglákat futófelületbe, nyakkendőbe, keresztbe vagy félkeresztbe rögzítik. Az ilyen típusú falazási munkáknál a hangsúly az egyenletes felületek kialakításán van. A falazat hézagjait először lekaparják, majd egyenletesen feltöltik közönséges vagy cementhabarccsal. Az felületeket az homlokzatig lehet kitölteni. Megkeményedés után vízálló réteggel vonják be, hogy a nedvesség ne hatoljon be a falazatba.

Gázbeton

A szénsavas beton azért népszerű, mert blokkok formájában, valamint falak és mennyezetek építésére szolgáló komplett rendszerek formájában is kapható.

A szénsavas beton könnyű építőanyag, amely töltőanyagból (homok vagy pernye), kötőanyagból (mész és cement), vízből és gáznemű adalékanyagból készül. A falazatban való alkalmazását megkönnyíti az a tény, hogy blokkok formájában, valamint falak és mennyezetek építésére szolgáló komplett rendszerek formájában is elérhető. Mivel könnyű, használata költségeket takarít meg a teherhordó szerkezetek méretezésénél, valamint a szállításnál. A szénsavbeton tömbök nagyobbak, mint a téglák. A teherhordó és kerületi falakon használtak egymással reteszelő nyelvekkel és hornyokkal rendelkeznek, ennek köszönhetően a habarcsot a falazatban csak vízszintes kötésekben használják. Ehhez sokkal kevesebb habarcskötés és falazási munka szükséges. Nem gyúlékony, szabályozza a belső páratartalmat és fagyálló.

Kő falazat

A falazási munkáknál kétféle követ használnak.

A soros falazat tehát megmunkált kőtömbök, amelyek többféle formában és mintában megtalálhatók, és kőbányakő, más néven durva kő, amelyet "törmelék falazatként" raknak le. Az eredmény kevésbé tiszta megjelenés és a falakon nincs szabályos minta. Ehelyett a kő fal hitelesebb megjelenést nyújt, amely remekül tud mutatni.

Beton tömbök

A betontömbök különféle méretben és formában kaphatók, univerzális építőanyaggá téve őket.

A betont a téglához hasonlóan fektetik. Mivel a betontömbök sokkal nagyobbak, mint a téglák, ezek a falazási munkák sokkal rövidebbek. A betontömbök ezért nagyon népszerű építőanyagok. Ezenkívül általában olcsóbbak, mint a téglák, és tűzállóak is. Gyakran használják, különösen az alapítványok számára.

Tanácsok és tippek

01.
A jó üzembe helyezés az alap

Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

02.
Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

03.
Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Milyen típusú falazatokat rendelhetek?

Tégla és betontömbök falazása

Kő- vagy téglafalak, támfalak, oszlopok, dekoratív vagy funkcionális szerkezetek építése

Kémények építése és javítása

Sérült falak javítása, sérült vagy omladozó téglák és falazatok cseréje

Kőfalak építése habarccsal vagy anélkül

Beton öntése: oszlopok, alapok, betétek

Cementjavítás

Falak vakolása és simítása

Beton, tömb vagy kő alapok vízszigetelése

Természetes vagy műkő burkolat telepítése

Betonozás

Dekoratív kő és építészeti részletek, például ablakpárkányok, kiugró ablakok stb

Kőből készült járdák, teraszok, kandallók, lépcsők, betonlépcsők és járdák kiöntése

Betonból, kavicsból, cserépből vagy kőből készült bekötőutak

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.