Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kőművesmunkák, kőművesek

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kőműveseket, kőművesmunkákhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Kőművesmunkák, kőművesek

Szakértőre van szüksége a Kőművesmunkák, kőművesek kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Ce tipuri de materiale sunt utilizate în mod obișnuit în lucrările de zidărie?

Cărămidă

Este un material de calitate și durabil, care va arăta bine și elegant pe tot parcursul vieții proprietății. Cărămizile vin într-o varietate de stiluri, de la roșii tradiționale la texturi și culori moderne. Sunt de obicei făcute din lut, nisip, apă și uneori var sau cenușă. Diferite tipuri de cărămizi pot conține ingrediente diferite care sunt amestecate și apoi modelate. Când cărămizile sunt modelate, acestea sunt arse.

Cărămizi îmbinate

Cărămizile sunt plasate liniar, încrucișat sau semi-încrucișat. În acest tip de lucrări de zidărie, accentul este pus pe crearea de îmbinări uniforme. Îmbinările de zidărie sunt mai întâi curățate și apoi umplute uniform cu mortar obișnuit sau cu ciment. După întărire, acestea sunt acoperite cu un strat impermeabil, astfel încât umezeala să nu pătrundă în zidărie.

Beton celular

Betonul gazos este un material de construcție ușor, care este fabricat dintr-un material de umplutură (nisip sau cenușă), un liant (var și ciment), apă și un aditiv gazos. Utilizarea sa în zidărie este facilitată de faptul că este disponibilă sub formă de blocuri, precum și sub formă de sisteme complete pentru construirea pereților și tavanelor. Deoarece este ușor, utilizarea sa economisește costuri atât la dimensionarea structurilor portante, cât și la transport. Blocurile de beton gazos sunt mai mari decât cărămizile. Cele utilizate pe pereții portanți și perimetrali au limbi și caneluri care se interconectează, datorită cărora mortarul este utilizat în zidărie numai la îmbinările orizontale. Acest lucru necesită mult mai puține îmbinări de mortar și lucrări de zidărie. Este neinflamabil, reglează umiditatea din interior și este rezistent la îngheț.

Lucrări cu piatră naturală

Blocurile prelucrate de piatră pot fi găsite în mai multe forme și modele. Piatra de carieră, cunoscută și sub numele de piatră aspră, poate fi folosită la placat. Rezultatul va fi un model neregulat, care oferă un aspect autentic și poate arăta foarte bine.

Blocuri de beton

Betonul este așezat similar cărămizii. Deoarece blocurile de beton sunt mult mai mari decât cărămizile, aceste lucrări de zidărie durează mai puțin. Blocurile de beton sunt, prin urmare, un material de construcție foarte popular. În plus, acestea sunt de obicei mai accesibile decât cărămizile și sunt, de asemenea, rezistente la foc.

Ce tipuri de zidărie pot comanda?

Sfaturi pentru zidărie

Zidărie de cărămizi și blocuri de beton Construcție de ziduri de piatră sau cărămidă, ziduri de susținere, coloane, structuri decorative sau funcționale Construcția și repararea coșurilor de fum Reparații ale pereților deteriorați și înlocuirea cărămizilor și zidăriilor deteriorate sau sfărâmate Construcția zidurilor de piatră cu sau fără mortar, stâlpi de beton, fundații Reparații de ciment Tencuirea și gletuirea pereților Hidroizolarea fundațiilor din beton, blocuri sau piatră Instalarea placării din piatră naturală sau artificială Beton Instalarea și reconstrucția pietrei decorative și a detaliilor arhitecturale Instalarea de pasarele de piatră, terase, scări Turnarea scărilor și pasarelelor de beton Căi de acces din beton, pietriș, gresie sau piatră

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes kőműves szakembert keresni a Wilio-nál?
Képzett kőművest keresel? Függetlenül attól, hogy házat kell falazni, néhány szobát hozzáadni a házhoz, másik emeletet építeni, vagy a lakás elrendezését megváltoztatni, segítünk megtalálni azt a kőműves szakembert, aki képes segíteni neked. Kőműveseink a garázsépítéstől kezdve, a tetőtér rekonstrukcióján át, a télikert hozzáadásáig, a ház építéséig, a semmiből mindent képesek elvégezni. Takaríts meg időt és pénzt, az ajánlatok összehasonlításával és a legjobb minősítésű mesteremberek kiválasztásával a környékeden. A Wilio segít megtalálni azokat a kőműves szakembereket, akik mindent megépítenek a számodra, az alapoktól, a teherhordó falaktól és oszlopoktól kezdve a kéményig vagy a kandallóig. Jó minőségű, elfogadható áron, és amikor szükséged van rá.
Mik a falazási munkák?
A kőművesmunka magában foglalja az összes szerkezet felépítését az anyagok habarcs segítségével történő összekapcsolásával. A habarcs a cement egy olyan formája, amely száradás után összetartja a téglák, beton, kő, márvány és más anyagok szerkezetét. A falazási munkákhoz mesterséges anyagokat használnak, de olyanokat is, amelyek a természetben is előfordulnak.
Hogyan lehet kőműves szakembert találni a környékemen?
A kőműves szakember megtalálásának legjobb módja az, ha a Wilion keresel. Kérésedet elküldjük a szükséges képesítéssel rendelkező szakértőknek, és számos olyan kőműves ajánlata közül választhatsz, akik tudják, hogyan kell elvégezni a munkát, amikor arra szükséged van. Ezután összehasonlíthatod az ajánlatokat, elolvashatod az ügyfelek véleményét és megtekintheted a kész falazati munkák fényképeit majd kiválaszthatod a projekt legmegfelelőbb szakértőjét.
Magam is meg tudom csinálni a falazatot?
Sok falazási munka bonyolultabb, mint amilyennek tűnhet. Lakberendezéssel a kertben is lehet díszfalat építeni, legtöbbször olyat, amely nem teherhordó. Ám amikor támfalak, alapok építésére van szükség, vagy szükséges, hogy a mester építészeti tervek és rajzok szerint tudjon építkezni, akkor inkább hagyjad ezt a szakemberekre. Biztos lehetsz benne, hogy minden falazási munkát jól végeznek, és hogy az építés biztonságos és tartós lesz.
Készüljek-e saját anyaggal a falazat munkáihoz, vagy a kőműves hozza a sajátját?
A téglákat és egyéb építőanyagokat neked kell megvenned vagy neked kell megrendelned miután a kőművessel egyeztettél. Mindig győződj meg arról, hogy elegendő mennyiségű anyag van-e a rendelésben. A falazási munkák árajánlatának megerősítése előtt a legjobb megállapodni abban, hogy milyen anyagokat kell megvásárolni.
Mennyi ideig tart a falazási munka?
A falazat hossza függ a munka típusától, a szükséges előkészítő munka mennyiségétől és attól, hogy hány métert kell falazni. Kisebb falazási munkákat szakképzett kőműves elvégezhet néhány óra alatt, míg a nagyobb projektek, például a házépítés több hétig is eltarthat.
Melyik típusú anyag a legjobb a falazási munkákhoz?
A kérdésre adott válasz nagyban függ az adott projekttől, a falazandó szerkezet stílusától, igényeitől és helyétől. Célszerű különböző anyagokat figyelembe venni. Például, ha a szerkezetet a szabadban helyezik el, akkor tartós és időjárásálló anyagot kell használni. Másrészt, ami a belsőépítészeti elemeket illeti, a végtermék megjelenése fontosabb lesz, mint a tartóssága.
Meddig tart egy fal elkészítése?
Ez függ az elvégzendő falazási munkák típusától, a szükséges előkészítő munkák mennyiségétől és attól, hogy hány métert kell téglázni. Átlagosan egy kőműves naponta 280-500 téglát rakhat. Kisebb munkát néhány óra alatt el lehet végezni, míg a nagyobb projektek, például a házépítés több hétig is eltarthat.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

Kőművesmunkák, kőművesekJános D.
Kőművesmunkák, kőművesekMarkos D.
Kőművesmunkák, kőművesekPeter S.
Kőművesmunkák, kőművesekBalint D.
Kőművesmunkák, kőművesekPeter S.
Kőművesmunkák, kőművesekTimur S.