Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kőművesmunkák, kőművesek

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kőműveseket, kőművesmunkákhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Kőművesmunkák, kőművesek

Szakértőre van szüksége a Kőművesmunkák, kőművesek kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Milyen típusú anyagokat használnak a kőművesmunka során?

 Tégla

Minőségi és tartós anyag, amely az ingatlan teljes élettartama alatt jól és stílusosan fog kinézni. A téglák többféle stílusban kaphatók, a hagyományos vörösektől a modern textúrákig és színekig. Általában agyagból, homokból, vízből és néha mészből vagy hamuból készülnek. A különböző típusú téglák különböző összetevőket tartalmazhatnak, amelyeket összekevernek, ezután formázzák meg a téglát, végül pedig kiégetik.

Habarcshézagok

A téglákat falidom kötésekkel rögzítik, keresztbe, félkeresztbe stb. Az ilyen típusú falazási munkáknál a hangsúly az egyenletes hézagok kialakításán van. A falazat hézagjait először lekaparják, majd egyenletesen megtöltik közönséges vagy cementhabarccsal. A hézagokat az anyag széléig lehet kitölteni. Megkeményedés után vízálló réteggel vonják be, hogy a nedvesség ne hatoljon be a falazatba.

Pórusbeton

A pórusbeton könnyű építőanyag, amely töltőanyagból (homok vagy pernye), kötőanyagból (mész és cement), vízből és gáznemű adalékanyagból készül. A falazatban való alkalmazását megkönnyíti, hogy blokkok formájában, valamint falak és mennyezetek építésére szolgáló komplett rendszerek formájában is elérhető. Mivel könnyű, használata költségeket takarít meg a teherhordó szerkezetek méretezése, valamint a szállítás során. A pórusbeton tömbök nagyobbak, mint a téglák. A teherhordó és homlokzati falakon használják, a habarcsot a falazatban csak vízszintes kötésekben alkalmazzák.
Ehhez sokkal kevesebb habarcskötés és falazási munka szükséges. Nem gyúlékony, szabályozza a belső páratartalmat és fagyálló.

Kőfalazat

A kőtömbökből álló sorfal többféle formában és mintában jelenhet meg. Terméskövet, vagyis fejtett követ is felhasználhat a falhoz. Az eredmény kevésbé tiszta megjelenés és szabálytalan minták. A kőfal rakásakor a mesterek a téglafalhoz hasonlóan járnak el, azzal a különbséggel, hogy annál nagyobb fugákat hagynak. A nagyobb kőtömbök közötti réseket és lyukakat kisebb kövekkel, törmelékkel és kaviccsal töltik fel szakszerűen.

Betontömbök

A betont a téglához hasonlóan rakják el. Mivel a betontömbök sokkal nagyobbak, mint a téglák, ezek a falazási munkák sokkal rövidebbek. A betontömbök ezért nagyon népszerű építőanyagok. Ezenkívül általában olcsóbbak, mint a téglák, és tűzállóak is. Gyakran használják, különösen az alapozáshoz. 

Milyen típusú munkákat nyújtanak a kőművesek?

Kőművesmunkák

Falazás téglával vagy betonelemekkelKő- vagy téglafalak, támfalak, oszlopok, dekoratív vagy funkcionális szerkezetek építése

Kémények építése és javítása

A sérült falak javítása, valamint a sérült vagy omladozó téglák és falazatok cseréje

Kőfalak építése habarccsal vagy anélkül

Betonoszlopok, alapok öntése

Javító cement alkalmazása

A falak vakolása és simítása

Tömb, kő vagy beton alap vízszigetelése

Természetes vagy műkő burkolat telepítése

Betonozás

Dekoratív kő és építészeti részletek, például ablakpárkányok, kiugró ablakok stb.

Kőjárdák, teraszok, kandallók, lépcsők telepítése

Betonlépcsők és járdák öntése

Betonból, kavicsból vagy kőből készült kocsibeállók

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes kőműves szakembert keresni a Wilio-nál?
Képzett kőművest keresel? Függetlenül attól, hogy házat kell falazni, néhány szobát hozzáadni a házhoz, másik emeletet építeni, vagy a lakás...Mutass többet

Képzett kőművest keresel? Függetlenül attól, hogy házat kell falazni, néhány szobát hozzáadni a házhoz, másik emeletet építeni, vagy a lakás elrendezését megváltoztatni, segítünk megtalálni azt a kőműves szakembert, aki képes segíteni neked. Kőműveseink a garázsépítéstől kezdve, a tetőtér rekonstrukcióján át, a télikert hozzáadásáig, a ház építéséig, a semmiből mindent képesek elvégezni. Takaríts meg időt és pénzt, az ajánlatok összehasonlításával és a legjobb minősítésű mesteremberek kiválasztásával a környékeden. A Wilio segít megtalálni azokat a kőműves szakembereket, akik mindent megépítenek a számodra, az alapoktól, a teherhordó falaktól és oszlopoktól kezdve a kéményig vagy a kandallóig. Jó minőségű, elfogadható áron, és amikor szükséged van rá.

Mik a falazási munkák?
A kőművesmunka magában foglalja az összes szerkezet felépítését az anyagok habarcs segítségével történő összekapcsolásával. A habarcs a cement egy olyan...Mutass többet

A kőművesmunka magában foglalja az összes szerkezet felépítését az anyagok habarcs segítségével történő összekapcsolásával. A habarcs a cement egy olyan formája, amely száradás után összetartja a téglák, beton, kő, márvány és más anyagok szerkezetét. A falazási munkákhoz mesterséges anyagokat használnak, de olyanokat is, amelyek a természetben is előfordulnak.

Hogyan lehet kőműves szakembert találni a környékemen?
A kőműves szakember megtalálásának legjobb módja az, ha a Wilion keresel. Kérésedet elküldjük a szükséges képesítéssel rendelkező szakértőknek, és számos...Mutass többet

A kőműves szakember megtalálásának legjobb módja az, ha a Wilion keresel. Kérésedet elküldjük a szükséges képesítéssel rendelkező szakértőknek, és számos olyan kőműves ajánlata közül választhatsz, akik tudják, hogyan kell elvégezni a munkát, amikor arra szükséged van. Ezután összehasonlíthatod az ajánlatokat, elolvashatod az ügyfelek véleményét és megtekintheted a kész falazati munkák fényképeit majd kiválaszthatod a projekt legmegfelelőbb szakértőjét.

Magam is meg tudom csinálni a falazatot?
Sok falazási munka bonyolultabb, mint amilyennek tűnhet. Lakberendezéssel a kertben is lehet díszfalat építeni, legtöbbször olyat, amely nem teherhordó. Ám...Mutass többet

Sok falazási munka bonyolultabb, mint amilyennek tűnhet. Lakberendezéssel a kertben is lehet díszfalat építeni, legtöbbször olyat, amely nem teherhordó. Ám amikor támfalak, alapok építésére van szükség, vagy szükséges, hogy a mester építészeti tervek és rajzok szerint tudjon építkezni, akkor inkább hagyjad ezt a szakemberekre. Biztos lehetsz benne, hogy minden falazási munkát jól végeznek, és hogy az építés biztonságos és tartós lesz.

Készüljek-e saját anyaggal a falazat munkáihoz, vagy a kőműves hozza a sajátját?
A téglákat és egyéb építőanyagokat neked kell megvenned vagy neked kell megrendelned miután a kőművessel egyeztettél. Mindig győződj meg arról,...Mutass többet

A téglákat és egyéb építőanyagokat neked kell megvenned vagy neked kell megrendelned miután a kőművessel egyeztettél. Mindig győződj meg arról, hogy elegendő mennyiségű anyag van-e a rendelésben. A falazási munkák árajánlatának megerősítése előtt a legjobb megállapodni abban, hogy milyen anyagokat kell megvásárolni.

Mennyi ideig tart a falazási munka?
A falazat hossza függ a munka típusától, a szükséges előkészítő munka mennyiségétől és attól, hogy hány métert kell falazni. Kisebb...Mutass többet

A falazat hossza függ a munka típusától, a szükséges előkészítő munka mennyiségétől és attól, hogy hány métert kell falazni. Kisebb falazási munkákat szakképzett kőműves elvégezhet néhány óra alatt, míg a nagyobb projektek, például a házépítés több hétig is eltarthat.

Melyik típusú anyag a legjobb a falazási munkákhoz?
A kérdésre adott válasz nagyban függ az adott projekttől, a falazandó szerkezet stílusától, igényeitől és helyétől. Célszerű különböző anyagokat figyelembe...Mutass többet

A kérdésre adott válasz nagyban függ az adott projekttől, a falazandó szerkezet stílusától, igényeitől és helyétől. Célszerű különböző anyagokat figyelembe venni. Például, ha a szerkezetet a szabadban helyezik el, akkor tartós és időjárásálló anyagot kell használni. Másrészt, ami a belsőépítészeti elemeket illeti, a végtermék megjelenése fontosabb lesz, mint a tartóssága.

Meddig tart egy fal elkészítése?
Ez függ az elvégzendő falazási munkák típusától, a szükséges előkészítő munkák mennyiségétől és attól, hogy hány métert kell téglázni. Átlagosan...Mutass többet

Ez függ az elvégzendő falazási munkák típusától, a szükséges előkészítő munkák mennyiségétől és attól, hogy hány métert kell téglázni. Átlagosan egy kőműves naponta 280-500 téglát rakhat. Kisebb munkát néhány óra alatt el lehet végezni, míg a nagyobb projektek, például a házépítés több hétig is eltarthat.

Galéria

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

Kőművesmunkák, kőművesekJános D.
Kőművesmunkák, kőművesekMarkos D.
Kőművesmunkák, kőművesekPeter S.
Kőművesmunkák, kőművesekBalint D.
Kőművesmunkák, kőművesekPeter S.
Kőművesmunkák, kőművesekTimur S.