Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Konyhabútor összeszerelése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, konyhák, bútorok beszereléséhez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Konyhabútor összeszerelése

Szakértőre van szüksége a Konyhabútor összeszerelése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szolgáltatások

Moduláris konyhai felszerelés
A moduláris konyhabútorok pompás megjelenést biztosítanak otthonában standard kialakítású szekrénnyel, polcokkal és asztalokkal. A moduláris konyhákat könnyebb felszerelni, mint az egyedi kialakításúakat, de ha Ön nem szakember, akkor elkerülheti a stresszt és a problémákat, ha nálunk keres szerelőt bútora telepítéséhez.
Egyedi konyhák telepítése
Az egyedi konyha az Ön igényeinek megfelelően készül. A szerelők az Ön által kiválasztott anyaggal dolgoznak, pontosan lemérik és kivágják a szekrényeket. Az egyedi konyha felszerelése ugyan többe kerül és hosszabb ideig tart, mint egy hagyományosé, de a kialakítás miatt megéri.
Konyhaszekrény beépítése
Ha csak a szekrényeit szeretné kicserélni, akkor a konyhaszekrény gyártója egyedi szekrényeket készíthet és telepíthet, vagy egyszerűen bérelhet egy ezermestert a már megvásárolt moduláris szekrények telepítéséhez. A szekrénygyártók figyelembe veszik a konyhája jelenlegi stílusát, és ötletei alapján megtervezik az ideális tárolási megoldást.
Konyhai mosogatógép beszerelése
A mosogatógép cseréje vagy beszerelése az egyik legbonyolultabb munkálatok egyike. Az új mosogató és a csaptelepek telepítése előtt a szerelők megtisztítják a vízvezetékeket és eltávolítják a régi tömítőanyagot. A vízszivárgás és az ebből eredő károk megelőzése érdekében ellenőrizze, hogy a csövek megfelelően el vannak-e zárva.
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljon konyhai telepítést a Wilio-n keresztül?
Függetlenül attól, hogy egyedi konyhát csináltat vagy moduláris konyhát épít be, a konyha felszerelését képzett szakemberre kell bíznia. Az ezermester ellenőrzi, hogy a szekrények vízszintesek-e, megóvja Önt és családját az esetleges későbbi sérülésektől. Ha oldalunkon keresztül vesz fel szakembert, időt és pénzt spórolhat magának. Oldalunkon olyan vízvezeték-szerelőket talál, akik minden típusú konyhát felszerelhetnek. Írja be kérését ingyenesen, és vegye fel a kapcsolatot megbízható szakértőkkel, akik verhetetlen áron kínálnak konyhai kivitelezési szolgáltatást az Ön területén. Ellenőrizheti a kiválasztott szakembert, ha elolvassa a korábbi vásárlók véleményét, így megbizonyosodhat arról, hogy konyhája biztonságos kezekben van.
Mennyi ideig tart a konyhabútorok telepítése?
Ez a telepített konyha típusától függ. A moduláris konyha telepítése kevesebb időt vesz igénybe, mint egy egyedi konyháé. A vízvezeték-szerelő a konzultációt követően becslést adhat arról, hogy mennyi időbe telik majd a munka.
Milyen egyéb szolgáltatásokat tartalmaz a telepítés?
Mielőtt új konyháját használhatná, csatlakoztatnia kell az áramhoz, a vízhez és más közművekhez. Kérdezze meg a telepítőt, hogy ezeket a szolgáltatásokat tartalmazzák-e a telepítési költségek, vagy külön kell villanyszerelőt, esetleg más szakembert felvennie.
Milyen konyhai elrendezés a megfelelő?
Különféle formájú és méretű konyhák léteznek. A kompakt konyhák, az U alakú vagy az L alakú konyhák és az egyéb konyhai kialakítások közötti választás során el kell gondolkodnia a rendelkezésre álló helyen, a háztartásában élők számán és a konyha használatának gyakoriságán.
Szükségem van egyedi konyhára?
Az egyedi szekrények és asztalok többe kerülnek, mint egy moduláris konyhai felszerelés, de szükség lehet rájuk, ha a konyhája nem szabványos méretű, vagy ha egy bizonyos stílust vagy kivitelezést szeretne. A saját konyhák telepítése bonyolultabb, mint a szokványos konyhák telepítése, és szakember hozzáértését igényli.
Szükséges-e falakat bontani?
Ha egy régebbi ház felújítását tervezi, érezheti úgy, hogy új konyhája túlságosan zárt, fénytelen helyiségben van. A nyitottabb és tágabb megjelenés érdekében előfordulhat, hogy szükség lehet a belső fal eltávolítására. Kérdezze meg a szerelőt, hogy felajánlja-e ezt a szolgáltatást, vagy külön kell kapcsolatba lépnie az építővel.
Mennyibe kerül a konyhai telepítés?
A konyha ára a telepítés összetettségétől függően jelentősen változhat. A hagyományos konyha vagy a moduláris konyhai felszerelés olcsóbb, mint az egyedi konyha. Oldalunkon a konyha felszerelésének átlagos költsége 30 000 és 200 000 Ft között van.
Mit csinálnak a konyhai vízvezeték-szerelők?
Igényeitől függően alkalmazhat egy tervező tanácsadót, aki irányítja az egész konyha felújítását, és koordinálja a munkát más szakemberekkel. Ha asztalosra, szerelőre vagy más engedéllyel rendelkező szakemberre is szükség van a szekrények, mosogatók és egyéb összetett feladatok elvégzéséhez, a tervező segít Önnek szakembert találni.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.