Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Konyhafelújítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, konyhafelújitáshoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Konyhafelújítás

Szakértőre van szüksége a Konyhafelújítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljak konyhafelújítást a Wilio-n keresztül?
A legtöbb család kinövi a konyháját, vagy 10-15 évente amúgy is frissítésre szorul. Tehát, ha úgy érzed, hogy konyhád változtatásra szorul, akkor ideje lenne felújítani. A professzionális konyhai felújítók gyorsabban és magasabb szinten végzik a felújítást, és pénzt takaríthatnak meg neked. A szakemberek az összes részletet úgy kezelik, hogy a munka, a gyermekek és az élet közötti zsonglőrködés közben ne akadályozzon téged az épülő konyha is. Foglalj konyhafelújítást a Wilio szolgáltatáson keresztül, hogy több ezer képzett, helyi szakemberhez férhess hozzá a költségkeretednek megfelelően! Találj egy tapasztalt szakembert, aki a tervezéstől a befejezésig minden munkát elvégez, vagy olyan embert, aki a legtöbb segítséget nyújtja számodra!
Profi konyhai felújítót alkalmazzak, vagy egyedül végezzem a konyhai felújítást?
Egy professzionális konyhai felújító szolgáltatásainak igénybevétele nagyszerű módja az időmegtakarításnak, a sérülések elkerülésének és a legprofibb eredménynek, sőt a konyhai felújítás során a legképzettebb szakembereknek is segítségre lesz szükségük a vízvezeték-szerelőktől és villanyszerelőktől.
Hogyan készülhetek fel a konyha felújítására?
Először alaposan vizsgáljad meg a konyha kívánt stílusát, színeit és elrendezését, majd ennek megfelelően tervezd meg a projekt költségvetését. A felújítás során fel kell készülnöd a konyha hiányára, ezért tegyél félre tárolóhelyet, fektess be egy elektromos serpenyőbe, és készülj fel a legalább egy hónapos zajra és porra.
Mik a lépések a konyha felújításában?
1. Válaszd ki a terved, az anyagokat és állítsd be a költségkeretet. 2. A meglévő konyha cserélendő részeit eltávolításra kerülnek. 3. Ha szükséges, telepítési munkák és az elektromos berendezéseket frissítése következik. 4. Elhelyezésre kerülnek az új burkolólapok, konyhai egységek, világítás és készülékek.
Szolgáltatások

Mit jelent a konyha felújítása?
Minden konyha-felújítási projekt tervezéssel kezdődik. Győződj meg róla, hogy tudod, mely elemeket kívánod megváltoztatni, eltüntetni és frissíteni, és várhatóan mennyibe kerülnek ezek a változtatások, mivel előfordulhat, hogy nem kell módosítani a költségkeretet. Ha egyes tárgyak még mindig jó állapotban vannak, és összhangban vannak az új dizájnnal, akkor megtarthatod azokat a jelenlegi állapotukban, és felhasználhatod a költségvetést más funkciókhoz. Miután megtervezted a felújítást (és áthelyezted az összes ételt és edényt), a következő lépések attól függenek, hogy mit vettél be a terveidbe:
Meglévő konyha lebontása
Az első lépés, amelyet a szakember megtesz, általában az, hogy eltávolítja a meglévő konyhát vagy annak bármely részét. A folyamat a meglévő ajtók és a szekrények eltávolításával kezdődik, majd az ajtók és ablakok következnek. Aztán kikapcsolják az áramot, és eltávolítják a beépített készülékeket és lámpákat. Ha kicserélik a falpaneleket és a padlót, azokat utoljára távolítják el. Biztonságosan tárolnod kell mindent, amit meg szeretnél őrizni, és előfordulhat, hogy hulladékszállítást kell szervezned, hogy helyet biztosíts az átalakításhoz.
Új készülékek telepítése
Az új készülékek, például sütők, főzőlapok, ventilátorok és lámpák vásárlásakor ezeket általában képzett villanyszerelőnek kell beszerelnie. Az áram, a víz és a gáz kikapcsolásával kezdődik a folyamat. Ezután telepítik az új eszközt, ellenőrzik, hogy biztonságos-e, kiegyensúlyozott-e, majd tesztelik annak működését. Amikor a készülék telepítése befejeződött, az áramellátás ismét bekapcsolásra kerül.
Új padló lerakása
Az új konyhai padlók lerakásakor a legtöbb ember könnyen tisztítható és tartós megoldásokat választ, például csempét, palát vagy linóleumot. A meglévő padlók eltávolítása után a padlóburkolat-beszállító eltávolítja a port és a szennyeződéseket a területről. Ha bármilyen problémát észlel a padló magasságával vagy szintjével, akkor szükséges lesz a padló kiegyenlítése, majd a felület előkészítése hangszigeteléssel, a nedvesség elleni gáttal. Padlószerelőd ragasztót vagy cementet használ az új padló rögzítéséhez. Az összes padló felszerelése után újra leellenőrzi, hogy minden egyenes-e, és minden éle le van-e zárva, mielőtt a léceket és a befejező felületeket felszerelné, hogy ne legyenek hézagok a padló és a szekrény között.
Szekrény beépítése
A szekrények, konyhád kulcsfontosságú elemei, ezért érdemes befektetni egy professzionális beszerelési szolgáltatásba. Általában egy asztalos vagy szekrényszerelő szakember ellenőrzi a konyha elrendezését, valamint, hogy minden darabja megvan-e, majd megkezdi a szekrények összeállítását. Minden szekrényt egymás mellé és a falakhoz is rögzítenek. Vízmérték segítségével ellenőrzi, hogy mindegyik szekrény vízszintes-e, hogy készen álljanak a használatra.
Új munkalap beszerelése
Amint a szekrények a helyükön vannak, egy szakértő csatlakoztathatja új munkalapját. A konyha elrendezésétől függően előfordulhat, hogy egy standard főzőlapot fogsz megvásárolni az üzletben. Ellenkező esetben testre kell szabatnod egy meglévő munkalapot, vagy be kell szereltetned egy egyedi gyártásút, hogy elférjen a helyén. A pult felszerelése abból áll, hogy a pultot a szekrényekre és a falakra szerelik, mielőtt ragasztóval, csavarokkal és konzolokkal rögzítenék. Végül a munkalap beszerelője minden élét lezárja és megtisztítja az összes törmeléktől.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.