Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Konyhafelujitás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, konyhafelujitáshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Konyhafelujitás

Szakértőre van szüksége a Konyhafelujitás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Konyhafelujitás

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljon konyhafelújítást a Wilio-n keresztül?
A legtöbb család kinövi a konyháját, vagy 10-15 évente frissítésre szorul. Tehát, ha úgy érzi, hogy konyhája változtatásra szorul, akkor ideje lenne felújítani. A professzionális konyhai felújító gyorsabban és magasabb szinten végzi a felújítást, és pénzt takaríthat meg Önnek. A szakemberek az összes részletet úgy kezelik, hogy a munka, a gyermekek és az élet közötti zsonglőrködés mellett ne akadályozza az épülő konyha is. A konyha felújításának foglalása a Wilio szolgáltatáson keresztül több ezer képzett helyi alkalmazotthoz férhet hozzá a költségkeretén belül. Talál egy tapasztalt szakembert, aki a tervezéstől a befejezésig minden munkát elvégez, vagy olyan embert, aki a legtöbb segítséget nyújtja.
Profi konyhai felújítót alkalmazak, vagy egyedül végezzem a konyhai felújítást?
A professzionális konyhai felújító szolgáltatásainak felvétele nagyszerű módja az időmegtakarításnak, a sérülések elkerülésének és a legprofibb befejezésnek, sőt a konyhai felújítás során a legképzettebb kézműveseknek is szakmai segítségre lesz szükségük a vízvezeték-szerelőktől és villanyszerelőktől.
Hogyan készülhetek fel a konyha felújítására?
Először alaposan vizsgálja meg a konyha kívánt stílusát, színeit és elrendezését, majd ennek megfelelően tervezze meg költségvetését. A felújítás során fel kell készülnie a konyha hiányára, ezért tegyen félre tárolóhelyet, fektessen be egy elektromos serpenyőbe, és készüljön fel legalább egy hónapos zajra és porra.
Mik a lépések a konyha felújításában?
1. Válassza ki a tervét, az anyagokat és állítsa be a költségkeretet. 2. Távolítsa el a meglévő konyha cserélendő részeit. 3. Ha szükséges, végezzen telepítési munkákat és frissítse az elektromos berendezéseket. 4. Helyezzen be új burkolólapokat, konyhai egységet, világítást és készülékeket.

Szolgáltatások

Mit jelent a konyha felújítása?
Minden konyhai felújítási projekt tervezéssel kezdődik. Győződjön meg róla, hogy tudja, mely elemeket kívánja megváltoztatni, eltüntetni és frissíteni, és várhatóan mennyibe kerülnek, mivel előfordulhat, hogy nem kell módosítania a költségkeretet. Ha egyes alkatrészek még mindig jó állapotban vannak, és összhangban vannak az új dizájnnal, akkor megtarthatja azokat a jelenlegi állapotukban, és felhasználhatja a költségvetést más funkciókhoz. Miután megtervezte a felújítást (és áthelyezte az összes ételt és edényt), a következő lépések attól függnek, hogy mit vett be a terveibe:
Meglévő konyha lebontása
Az első lépés, amelyet a szakember megtesz, általában az, hogy eltávolítja a meglévő konyhát vagy annak bármely részét. A meglévő ajtók és a szekrények alapjainak eltávolításával kezdődik, majd az ajtók és ablakok bélései következnek. Aztán kikapcsolják az áramot, és eltávolítják a beépített készülékeket és lámpákat. Ha kicseréli a falpaneleket és a padlót, azokat utoljára távolítják el. Biztonságosan tárolnia kell mindent, amit menteni szeretne, és előfordulhat, hogy hulladékgyűjtést kell szerveznie, hogy helyet biztosítson a telepítéshez.
Új készülékek telepítése
Az új készülékek, például sütők, főzőlapok, ventilátorok és lámpák vásárlásakor ezeket általában képzett villanyszerelőnek kell beszerelnie. Az áram, a víz és a gáz kikapcsolásával kezdik. Ezután telepítik az új eszközt, ellenőrzik, hogy biztonságos-e, kiegyensúlyozott-e, majd tesztelik annak működését. Amikor a készülék telepítése befejeződött, az áramellátás ismét bekapcsol.
Új padló lerakása
Az új konyhai padlók lerakásakor a legtöbb ember könnyen tisztítható és tartós megoldásokat választ, például csempét, palát vagy linóleumot. A meglévő padlók eltávolítása után a padlóburkolat-beszállító eltávolítja a port és a szennyeződéseket a területről. Ha bármilyen problémát észlel a padló magasságával vagy szintjével, akkor szükséges lesz a padló kiegyenlítése, majd a felület előkészítése hangszigeteléssel, a nedvesség elleni gáttal. Padlószerelője ragasztót vagy cementet használ az új padló rögzítéséhez. Az összes padló felszerelése után ellenőrizze újra, hogy minden egyenes-e, és minden éle le van-e zárva, mielőtt a léceket és a befejező felületeket felszerelné, hogy ne legyenek hézagok a padló és a szekrény között.
Szekrény beépítése
A szekrények konyhája kulcsfontosságú elemei, ezért érdemes befektetni egy professzionális beszerelésbe. Általában egy asztalos vagy szekrényszerelő ellenőrzi a konyha elrendezését, valamint hogy minden darabja megvan-e, majd megkezdi a szekrények összeállítását. Minden szekrényt egymás mellé és a falakhoz is rögzítenek. Vízmérték segítségével ellenőrizze, hogy mindegyik szekrény vízszintes-e, hogy készen álljanak a munkalapra.
Új munkalap beszerelése
Amint a szekrények a helyükön vannak, egy szakértő csatlakoztathatja új munkalapját. Konyha elrendezésétől függően előfordulhat, hogy megvásárolhat egy standard főzőlapot az üzletben. Ellenkező esetben testre kell szabnia egy meglévő munkalapot, vagy be kell szereltetnie egy egyedi gyártásút, hogy elférjen a helyén. A pult felszerelése abból áll, hogy a pultot a szekrényekre és a falakra szerelik, mielőtt ragasztóval, csavarokkal és konzolokkal rögzítené. Végül a munkalap beszerelője minden élét lezárja és megtisztítja az összes törmeléktől.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt