Könyvelés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, könyveléshez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
746 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen szolgáltatásokat nyújt a könyvelő?

A könyvelő szakosodhat egyetlen területre, vagy számos szolgáltatást is kínálhat, például egyszeres és kettős könyvelést, számviteli és statisztikai jelentések készítését, pénzügyi kimutatásokat, elszámolásokat és adóbevallásokat. Különböző típusú tételek (bankszámlakivonatok, belső dokumentumok, vevői vagy szállítói számlák stb.) feladása, üzleti utazások számlázása, a számlák pontosságának értékelése adó- és számviteli szempontból, felelősség a számviteli tételek helyes könyveléséért, rendszeres havi, negyedéves és éves pénzügyi kimutatások kidolgozása és dokumentumok elkészítése a Statisztikai Hivatal számára. Kommunikáció az auditorokkal, az adóhatóságokkal és más intézményekkel. A könyvelők rendszeresen kombinálják a különböző szolgáltatásokat, hogy optimalizálják a vállalati vagy személyes pénzügyeket.

Hogyan találhatok jó könyvelőt vagy adótanácsadót?

A legjobb módja annak, hogy jó könyvelőt találjon az Önnek megfelelő területen, ha megvárja azoknak a könyvelőknek az ajánlatait, akiknek tapasztalata és készségei megfelelnek az Ön igényeinek. Ezután ellenőrizze a véleményüket, hasonlítsa össze az ajánlatokat, és válassza ki az Önnek megfelelőt.

Hogyan találhatok könyvelőt a közelben?

Helyi könyvelő megtalálása néha nehéz lehet attól függően, hogy hol lakik. Ha megad egy kérést, elküldjük a környékbeli könyvelőknek. Személyes megbeszélésre azonban nem mindig van szükség, így választhat más régiókból is könyvelőt akivel elektronikusan kommunikálhat.

Miért jobb könyvelőt felvenni Wilio-n keresztül?

A könyvelés egyike azoknak a szolgáltatásoknak, amelyek valóban segítenek a megtakarításban. Megéri befektetni egy jó könyvelő szolgáltatásaiba. A jó könyvelő figyelmeztethet tévedésekre és elszalasztott lehetőségekre, amelyek pénzbe kerülnek. Nem csak sok időt spórol meg, hanem nyugodtan is alhat azzal a biztosítékkal, hogy a könyvelését és az adókat rendben tartják a törvényeknek megfelelően. WIlio csak néhány kattintásra van attól, hogy jó könyvelőt találjon. Csupán írja le, milyen szolgáltatásokra van szüksége, és várja meg az ajánlatokat. Itt az alkalom a könyvelés kezelésére. Ingyenes árajánlatokat kaphat, és még ma találhat szakképzett könyvelőt.

Milyen szolgáltatásokat nyújt Önnek egy könyvelő

Természetes személy adóbevallása

Mindenkinek rendelkeznie kell egy megbízható könyvelővel, aki évente személyi jövedelemadó-bevallást nyújt be. A könyvelővel általában az új év elején a legjobb kapcsolatba lépni - ideális esetben legkésőbb 3 hónappal a határidő előtt. Nemcsak azért, hogy biztos lehessen benne, hogy lesz ideje Önre, hanem azért is, hogy tanácsot tudjon adni Önnek például abban, hogy mi mást számolhat fel még az elmúlt év számláinak lezárása előtt. Ha talál egy könyvelőt a közelben, aki segíthet az adóbevallásban, minél előbb vegye fel. A könyvelők nagyon elfoglaltak az adóbevallás benyújtása előtt, ezért ne hagyja az utolsó pillanatra.

Könyvelés

Számos könyvelő kínál könyvelési szolgáltatást, és segít Önnek a rendszeres határidők, a bérszámfejtés, a számlák és hasonlók elkészítésében. Ha kisvállalkozása van, vagy önálló vállalkozó, akkor könyvelőt kell felvennie, hogy könyvelését szakember vezesse, aki gondoskodik az összes törvény, szabvány és előírás betartásáról, és így elkerülheti a hatóságokkal a tudatlanságból adódó esetleges problémákat.

Konzultációk

Egy könyvelő segíthet a könyvelési kiadások optimalizálásában. Időpontot egyeztethet a bevételei és kiadásai megbeszélésére. Ezután tanácsot adnak az optimalizálás folytatásáról. Egy könyvelőnek az előnye, hogy segít a költségvetés elkészítésekor, objektíven szemléli a pénzügyeit, és ki tudja számolni, hogy mit engedhet meg magának vásárláskor, leírhatja mekkora adóra számíthat az adott évben.

Sugestii și sfaturi

01.
Az ár azonnal felajánlja

Ne pazarolja az idejét a különböző könyvelőirodák ajánlatainak keresésével. Adja meg keresletét, és hamarosan megkapja ajánlatait a környék szakképzett könyvelőitől.

02.
Ne lépje túl a költségvetését

A könyvelési árak valóban eltérőek lehetnek. A Wilio-val azonban könnyedén összehasonlíthat több ajánlatot, és kiválaszthatja azt, amely megfelel a költségvetésének.

03.
Keresse meg a legjobb könyvelőket

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.