Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Körmök

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, körmökhöz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Körmök

Szakértőre van szüksége a Körmök kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a manikűrszolgáltatás?
Sima manikűrnél számíthat a köröm pontos formázására, a köröm bőrének tisztítására és puhítására, valamint simításra és polírozásra. Ezeknek a szolgáltatásoknak az a célja, hogy a körmök megjelenése mindenekelőtt tiszta, egészséges és reprezentatív legyen minden alkalomkor. Ha több ideje van, kérhet valami kreatívabbat is, például luxus körömdíszítést, géllakk felvitelét vagy pihentető kezelést fürdőolajjal. Segíthetünk néhány kézápolási szolgáltatásban, ezek részleteiről:
Spa manikűr
A spa manikűr számos terápiás eljárást tartalmaz. Minden foglalkozás általában a kezek és a karok gyengéd pihentető masszázsát is magába foglalja, amely segíthet enyhíteni a fáradtságot és az ujjak ízületeinek merevségét. Manikűrőse némi aromás sóhámlasztást is alkalmazhat az elhalt bőr eltávolítására és a bőr puhítására. A spa manikűr gyakran tápláló olajok, illetve krémek használatával fejeződik be, hogy keze a lehető leghosszabb ideig hidratált és táplált legyen.
Géllakk
A géllakk ideális szorgalmas és pedáns emberek számára, akiknek a körmük hetekig szépen vágott és fényes. Akárcsak a sima lakkozás, a pontos vágást és formázást ez a módszer is magában foglalja, a körmök elkészítésének folyamata azonban jelentősen eltérő. Amikor megbeszél egy időpontot egy zselés manikűrre, arra készüljön, hogy a köröm lakkozása UV vagy LED fény segítségével megszilárduló géllakkal történik. A szokásos lakkal ellentétben a géllakk hámlás, lepattanások vagy kidudorodások nélkül is kitart körülbelül 2-3 hétig. Ajánlott azoknak a jövőbeli menyasszonyoknak is, akik tökéletesen szeretnének kinézni esküvőjük napján. A Wilio platformon helyi esküvői fotósokat is talál, akik segítenek rögzíteni és dokumentálni az esküvő előtti, alatti és utáni varázslatos pillanatokat!
Paraffinos kézápolás
A paraffinviaszos manikűr a körmök és a bőr kezelésére összpontosít, és helyreállíthatja, valamint hidratálja a túl száraz bőrt és körmöket. Ehhez a kezeléshez a körömápoló szakember biztonságos, színtelen viaszt használ, revitalizáló olajokkal vagy nyugtató aloe verával keverve. A folyamat azzal kezdődik, hogy kezét a csuklójáig beáztatva langyos viaszkeverékbe meríti. A teljes viaszba merítést követően friss törülközőkbe csomagolják, aminek segítségével bőre és körme magába szívja az anyagokat. Egy idő után a manikűros lehúzza a viaszt, megmasszírozza és megdörzsöli a tenyereit, végül klasszikus tisztítással, formázással és polírozással látja el körmeit.
Manikűr és pedikűr
Szeretné tudni, hogy rendelhet-e pedikűrt a manikűr mellett? A válasz igen! A körömápoló szakemberek, akiket néha mani-pedinek hívnak, a kezeket-lábakat igazítják tetőtöl talpig, a lábujjaktól a körmökig. Nincs jobb érzés, mint a teljes nyugalom, amikor tudja, hogy körmeit egy szakértő keze vigyázta!
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes manikűröst rendelni Wilio-n keresztül?
A mindennapi élet nyüzsgésében mindenkinek szüksége van egy kis kényeztetésre. Mit szólnál néha-néha egy luxus minőségű, nyugtató manikűrhöz és kézmasszázshoz? A Wilio-val nem kell ellátogatnod a körömszalonba. Egyetlen hozzájárulással számos helyi mobil manikűrszakértőt találsz, akik házhoz vagy bárhová jöhetnek körömvágásra! A manikűrszolgáltatásokat a divat és a megjelenés világát gyakran látogató minden embernek, vagy szakmai rendezvényekre is szánják, ahol a résztvevőknek mindig a legjobban kell kinézniük. Bármi is legyen a célod, egy körömtervező pontosan úgy építi körmeid, ahogyan neked tetszik. Platformunk segítségével a legközelebbi köröm-és manikűrszolgáltatások foglalása gyors és kényelmes. Nem kell napokat várnod, hogy ingyenes időpontot kaphass. Csak írjad be kérésed, tudassad velünk, hogy milyen manikűrre vágysz, és mikor van szükséged rá. Egy pillanat alatt több ajánlatot fog kapni a közeledben lévő körömszakértőktől. Amint kiválasztod a megfelelő szakembert, mi gondoskodunk a többiről!
Milyen előnyei vannak a professzionális manikűrnek?
Egy professzionális manikűr számos előnnyel jár, melyek túlmutatnak a gyönyörű körmökön. Ellentétben a saját manikűrrel, a szakemberek garantálhatják a körmök alapos tisztítását és formázását, valamint a körömlakk felvitelét. Továbbá rendelkeznek olyan ismeretekkel és tapasztalatokkal, amelyek javíthatják a kézbőr, a csontok és ízületek egészségét és állapotát. Különböző pakolásokat és krémeket használhatnak, valamint masszírozhatják a kezeket a vérkeringés javítása és a fájdalom vagy az ízületi gyulladás enyhítése érdekében.
Milyen gyakran kell manikűrt igénybe vennem?
A manikűr pontos időintervalluma nagyban függ az életstílustól. A manikűrözést hetente, minden második héten vagy akár havonta egyszer elvégezheti, mindig a preferenciáidnak és prioritásaidnak megfelelően. Ha azt szeretnéd, hogy a körmeid általában szépen vágottak és lakkozottak legyenek, akkor javasoljuk, hogy 2-3 hetente rendelj manikűröst és pedikűröst. A legjobb, ha a körmöket olykor pihentetjük, és a körmök kezelését és felfrissítését választjuk arra az esetre, ha megsárgulnak vagy széthasadnak.
Hogyan lehet karbantartani a körmöket manikűr után?
A manikűr előnyeinek maximalizálása érdekében kerüljed az olyan igényes munkát, amely megköveteli, hogy huzamosabb ideig megerőltessed vagy kitegyed a körmöd víznek. Ha nincs időd otthon mosni és takarítani, akkor fontoljad meg, hogy a Wilio révén találj otthoni segítőt, aki átveszi ezeket a feladatokat, vagy legalábbis a legtöbbet. Kerüljed továbbá az agresszív vegyszereket tartalmazó termékeket, például hajlakkot vagy rovarriasztót, amelyek károsíthatják új körömlakkod, vagy meggátolják a gyógyító kezelések körmeidre gyakorolt hatását.
A körömlakk károsíthatja a körmeimet?
Ha normál esetben kiváló minőségű körömlakkokat használsz, anélkül, hogy az bármilyen károsító adalékot tartalmazna, a körmödnek erősnek, a lehető leghosszabbnak és sárgulásmentesnek kell lennie. Ha körömlakkod a manikűrösödtől kaptad, a felvitel előtt ellenőrizzed a termék minőségét. A manikűr- és pedikűrszolgáltatások foglalásakor további kezeléseket is kérhetsz, például, hogy jobban védje körmeidet a gombáktól és más lehetséges problémáktól.
Férfiak is manikűröztethetnek?
Egyértelműen! A manikűr egy univerzális szolgáltatás, amely férfiak és nők számára egyaránt megfelelő. A férfi manikűr esetében alkalmazott eljárások nem sokban különböznek az alapszolgáltatástól. Ez magában foglalja a szokásos körömreszelést, a bőr kezelését, a hámlasztást és a bőr lágyítását is. De az esztétikus körömépítés helyett általában a körmök polírozásával vagy átlátszó bevonat felvitelével végződik.
Részt veszek egy fontos eseményen. Segíthet a Wilio sminkese más szépségszolgáltatásokban?
Igen! A bizalom növelése érdekében sminkszolgáltatásokat is foglalhatsz. A szakértők csavarhatják vagy vasalhatják a hajat, illetve különféle módszerekkel hajhosszabbítást végezhetnek a természetes, de elegáns megjelenéshez. Professzionális sminket is nyújthatnak, amely megfelel a társasági frizurának és a lenyűgöző ruháknak. Szükséged van gyors szemöldökformálásra vagy gyantázásra? Ebben segítségedre lehetnek a kozmetikusok és a sminkesek is!
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.