Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Körmök

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, körmökhöz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Körmök

Szakértőre van szüksége a Körmök kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Körmök ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Körmök

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a manikűrszolgáltatások?
Alapmanikűrnél számíthat a köröm pontos formázására, a köröm bőrének tisztítására és puhítására, valamint simításra és polírozásra. Ezeknek a szolgáltatásoknak az a célja, hogy a körmök megjelenése mindenekelőtt tiszta, egészséges és reprezentatív legyen minden alkalomkor. Ha több ideje van, kérhet valami kreatívabbat is, például luxus körömdíszítést, géllakk felvitelét vagy pihentető kezelést fürdőolajjal. Itt segíthetünk néhány manikűrszolgáltatásban, ezek részleteiről:
Fürdő manikűr
A spa manikűr számos terápiás eljárást tartalmaz. Minden foglalkozás általában a kezek és a karok gyengéd pihentető masszázsát tartalmazza, amely segíthet enyhíteni a fáradtságot és az ujjak ízületeinek merevségét. Körömszakembere némi aromás sóhámlasztást is alkalmazhat az elhalt bőr eltávolítására és a bőr puhítására. A fürdő manikűr gyakran tápláló olajok és krémek használatával fejeződik be, hogy keze a lehető leghosszabb ideig hidratált és táplált legyen.
Gélmanikűr
A gélmanikűr ideális szorgalmas és pedáns emberek számára, akiknek a körmük hetekig szépen vágott és fényes. Bár ez a módszer pontos vágást és formázást is magában foglal, a körmök gélkezelésének folyamata jelentősen eltér. Amikor megbeszél egy időpontot egy zselés manikűrre a környékén, arra készüljön, hogy a köröm festése UV vagy LED fény segítségével megszilárduló géltermékkel történik. A szokásos lakkal ellentétben a gélmanikűr hámlás, hasadások vagy kidudorodások nélkül is kitart körülbelül 2-3 hétig. A gélmanikűr ajánlott azoknak a jövőbeli menyasszonyoknak is, akik tökéletesen szeretnének kinézni esküvőjük napján. A Wilio platformon helyi esküvői fotósokat is talál, akik segítenek rögzíteni és dokumentálni az esküvő előtti, alatti és utáni mágikus pillanatokat!
Paraffin manikűr
A paraffin viaszos manikűr a körmök és a bőr kezelésére összpontosít, amely helyreállíthatja és rehidratálja a túl száraz bőrt és körmöket. Ehhez a kezeléshez a körömszakemberek biztonságos, színtelen viaszt használnak, revitalizáló olajokkal vagy nyugtató aloe verával keverve. A folyamat azzal kezdődik, hogy kezét a csuklójáig beáztatva langyos viaszkeverékbe meríti. A teljes viaszba merítést követően friss törülközőkbe csomagolják, aminek segítségével bőre és körme felszívja a kezelő anyagokat. Egy idő után a manikűros lehúzza a viaszt, masszírozza és megdörzsöli a tenyereket, végül klasszikus tisztítással, formázással és polírozással látja el körmeit.
Manikűr és pedikűr
Szeretné tudni, hogy rendelhet-e pedikűrt a manikűr mellett? A válasz igen! A körömszakemberek, akiket néha mani-pedinek hívnak, a kezeket-lábakat igazítják tetőtöl talpig, a lábujjaktól a körmökig. Nincs jobb érzés, mint a teljes nyugalom, amikor tudja, hogy körmét egy szakértő keze vigyázta!

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes manikűröst rendelni Wilio-n keresztül?
A mindennapi élet nyüzsgésében mindenkinek szüksége van egy kis kényeztetésre. Mit szólna néha-néha egy luxusos nyugtató manikűrhöz és kézmasszázshoz? A Wilio-val nem kell ellátogatnia a körömszalonba. Egyetlen hozzájárulással számos helyi mobil manikűrszakértőt talál, akik házhoz vagy bárhová jöhetnek körömvágásra! A manikűrszolgáltatásokat a divat és a megjelenés világát gyakran látogató minden szakemberének, vagy szakmai rendezvényekre is szánják, ahol a résztvevőknek mindig a legjobban kell kinézniük. Bármi is legyen a célja, megengedheti, hogy egy körömtervező pontosan úgy építse körmeit, ahogyan nekik tetszik. Platformunk segítségével a legközelebbi köröm-és manikűrszolgáltatások foglalása gyors és kényelmes. Nem kell néhány napot várnia, hogy ingyenes időpontot kapjon. Csak írja be kérését, tudassa velünk, hogy milyen manikűrre vágyik, és mikor van szüksége rá. Egy pillanat alatt több ajánlatot fog kapni az Ön körzetében lévő körömszakértőktől. Amint kiválasztja a munkájához megfelelő szakembert, mi gondoskodunk a többiről!
Milyen előnyei vannak a professzionális manikűrnek?
Egy professzionális manikűr számos előnnyel jár, melyek túlmutatnak a csupán gyönyörű körmökön. Ellentétben a saját manikűrrel, a szakemberek garantálhatják a körmök alapos tisztítását és formázását, valamint a körömlakk felvitelét. Továbbá rendelkeznek olyan ismeretekkel és tapasztalatokkal, amelyek javíthatják a kézbőr, a csontok és ízületek egészségét és állapotát. Különböző pakolásokat és krémeket használhatnak, valamint masszírozhatják a kezeket a vérkeringés javítása és a fájdalom vagy az ízületi gyulladás enyhítése érdekében.
Milyen gyakran kell manikűrt készítenem?
A manikűr pontos időintervalluma nagyban függ az életstílustól. A manikűrözést hetente, minden második héten vagy akár havonta egyszer elvégezheti, mindig az Ön preferenciáinak és prioritásainak megfelelően. Ha azt szeretné, hogy a körmök általában szépen vágottak és lakkozottak legyenek, akkor javasoljuk, hogy 2-3 hetente rendeljen manikűröst és pedikűröst. A legjobb, ha a körmöket olykor pihentetjük, és a körmök kezelését és felfrissítését választjuk arra az esetre, ha megsárgulnak vagy széthasadnak.
Hogyan lehet karbantartani a körmöket manikűr után?
A manikűr előnyeinek maximalizálása érdekében kerülje az olyan igényes munkát, amely megköveteli, hogy huzamosabb ideig megerőltesse vagy kitegye a körmét víznek. Ha nincs ideje otthon mosni és takarítani, akkor fontolja meg, hogy a Wilio révén találjon otthoni segítőt, aki átveszi Öntől ezeket a feladatokat, vagy legalábbis a legtöbbet. Kerülje továbbá az agresszív vegyszereket tartalmazó termékeket, például hajlakkot vagy rovarriasztót, amelyek károsíthatják új körömlakkját, vagy meggátolják a gyógyító kezelések körmeire gyakorolt ​​hatását.
A körömlakk károsíthatja a körmeimet?
Ha normál esetben kiváló minőségű körömlakkokat használ, anélkül, hogy az bármilyen károsító adalékot tartalmazna, a körmének erősnek, a lehető leghosszabbnak és sárgulásmentesnek kell lennie. Ha körömlakkját a körömszakértőjétől kapta, a felvitel előtt ellenőrizze a termék minőségét. A manikűr- és pedikűrszolgáltatások foglalásakor további kezeléseket is kérhet, például, hogy jobban védje körmeit a gombáktól és más lehetséges problémáktól.
Férfiak is manikűrözhetnek?
Egyértelműen! A manikűr egy univerzális szolgáltatás, amelyet férfiak és nők számára egyaránt kialakítottak. A férfi manikűr esetében alkalmazott eljárások nem sokban különböznek az alapszolgáltatástól. Ez magában foglalja a szokásos körömreszelést, a bőr kezelését, a hámlasztást és a bőr lágyítását is. De az esztétikus körömépítés helyett általában a körmök polírozásával vagy átlátszó bevonat felvitelével végződik.
Részt veszek egy fontos eseményen. Segíthet a Wilio sminkese más szépségszolgáltatásokban?
Igen! A bizalom növelése érdekében sminkszolgáltatásokat foglalhat. A szakértők csavarhatják vagy vasalhatják a hajat, illetve különféle módszerekkel hajhosszabbítást végezhetnek a természetes, de elegáns megjelenéshez. Professzionális sminket is nyújthatnak, amely megfelel a társasági frizurának és a lenyűgöző ruhának. Szüksége van gyors szemöldökformálásra vagy gyantázásra? Ebben segítségedre lehetnek a kozmetikusok és a sminkesek is!

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt