Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Kozmetikus

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kozmetikust, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

Szolgáltatások

Milyen szépségápolási kezelések vannak?
A szépségápolási és fodrászati ​​szolgáltatásaink nem csupán az arckezeléseket és a sminkelést tartalmazzák. Íme néhány a legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatásainkról, és hogy mire számíthat a foglalás során:
Fodrászat
Rendelhet fodrászt férfi és női vágáshoz és festéshez, valamint különleges alkalmakra is kérhet frizurát. Ha mobil fodrászt foglal, a szakember saját eszközeivel és kozmetikumaival érkezik. Miután konzultáltak a hajápolási igényeiről, elkészítenek egy munkafolyamat-tervet. Ha festést vágást szeretne, például ombre hajfestést, akkor a fodrász először színezi a haját, végül levágja és megszárítja. Néhány mobil fodrász olyan szolgáltatásokra is specializálódott, mint a hajhosszabbítás, a raszta és az összetettebb frizurák készítése.
Szőrtelenítés
A házhoz menő kozmetikusok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szőrtelenítés területén, hiszen maximálisan diszkréten végezheti el a szőrtelenítést a saját otthonában. Amikor kozmetikusa megérkezik, szüksége lesz egy kis helyre a szőrtelenítéshez, a lámpák, a törölközők és a felszerelések előkészítéséhez, valamint vízhez és áramhoz való hozzáférésre. Ha készen állnak, a kozmetikus elmondja, hogyan kell lefeküdni vagy leülni a szőr eltávolításához. Az eljárás végén megtisztítja a bőrt és eltávolítja a gyantamaradványokat.
Tetoválások és piercingek
Ha szeretné, hogy házhoz menjen a tetováló művész, rengeteg helyre lesz szüksége a munkához. Általában saját széket hoznak maguknak, hogy hosszabb ideig kényelmesen tudjanak dolgozni, és egy mobil széket vagy asztalt az Ön számára, attól függően, hogy a test melyik területén dolgoznak. Amint megkapja a végleges tervet, a tetováló művész elkezdi rajzolni a tetoválást, és tintával töltött finom tűkkel viszi rá a bőrére. Miután a tetoválás elkészült, útmutatást ad a bőr gondozásáról és a fertőzések megelőzéséről.
Különleges lehetőségek
Különleges alkalmakra való felkészülés egyszerűbb lehet mobil kozmetikusával. Felvehet egy kozmetikust, aki elkészíti vendégeit az esküvői fogadásra, megszépít egy lánycsoportot az esti parti előtt, vagy hennatetoválást készít ünnepségekre. Amikor a kozmetikus megérkezik, elhozza Önnek azokat a termékeket és eszközöket, amelyekre szüksége van a tökéletes megjelenés létrehozásához. Ha mobil barnító szolgáltatást rendelt, akkor általában hoznak egy speciális textil sátrat, így megakadályozzák a fényvédő falakra vagy szőnyegekre kerülését. Ha sminkest rendelt egy fotózásra, esküvőre vagy más eseményre, a kozmetikus általában hozza a saját székét vagy fotelét, valamint a lámpákat, hogy kényelmesen tudjon dolgozni, jó fényviszonyok mellett.
Manikűr és pedikűr
A körömszakértők is ellátogathatnak otthonába, teljes körű manikűr- és pedikűrszolgáltatást nyújtanak. Kozmetikusa mindent elhoz, amire szüksége van a körmök alakításához és csiszolásához. Pedikűr előtt megnedvesíti a köröm körüli részt, ezután viszi fel a lakkot, vagy készít műkörmöt a választott anyagból.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a Wilio segítségével kozmetikust keresni?
Tapasztalt kozmetikust keres a közelében közelgő eseményre vagy különleges alkalomra? A szakember szakmai segítséget nyújt Önnek, legyen szó sminkről, szőrtelenítésről, manikűrről vagy pedikűrről. Mindezt a legújabb termékekkel kínáljuk, Önnek nincs más dolga csak hátradőlni. Akár egy különleges eseményt tervez, vagy meg szeretné tartani a rendszeres szépségápolási rutinját, szakértője segít Önnek a lehető legjobban kinézni! A Wilio-n megtalálja az összes kiváló kozmetikust a közelében. Élvezze a professzionális kozmetikus szolgáltatásokat a saját otthonában!
Ki a kozmetikus?
A kozmetikusok olyan szakemberek, akik a bőr megjelenésén és esztétikus javításán fáradoznak.
Melyek a legnépszerűbb kozmetikai kezelések?
A legnépszerűbb kozmetikai kezelések közé tartoznak a kozmetikai bőrkezelések, a szemöldök festése és formázása, valamint a manikűr és a pedikűr.
Szüksége van valamilyen végzettségre vagy képzésre a kozmetikusnak?
A legtöbb kozmetikus azért tanul, hogy elsajátítsa, hogyan kell biztonságosan használni a termékeket. A képesítések és a szakmai tapasztalat jelzi, hogy rendelkeznek a megfelelő tudással.
Miért alkalmazzak helyi kozmetikust?
Sokkal kényelmesebb Önnek, ha otthonába megy a kozmetikus. Akár pénzt is megtakaríthat, hisz sok esetben ez olcsóbb, mint néhány kozmetikai kezelést kínáló szalon.
Mennyi időt szánjak a kozmetikusra?
A munka hossza a szolgáltatás típusától függ. Egy teljes arckezelés másfél órát, míg a szemöldökszedés 15 percet vehet igénybe.
Mennyibe kerül a kozmetikai szolgáltatás?
A kozmetikus átlagos költsége szolgáltatásonként 20 és 80 euró között mozog, ha a Wilio-n keresztül rendeli meg őket. A díjazás továbbá függ az Ön által lefoglalt szolgáltatás típusától, a szükséges speciális felszereléstől és a várható időtartamtól.
BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt