Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kozmetikus
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kozmetikus

Szakértőre van szüksége a Kozmetikus kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatások
Milyen szépségápolási kezelések vannak?
A szépségápolási és fodrászati ​​szolgáltatásaink nem csupán az arckezeléseket és a sminkelést tartalmazzák. Íme néhány a legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatásainkról, és hogy mire számíthat a foglalás során:
Fodrászat
Rendelhet fodrászt férfi és női vágáshoz, festéshez, valamint különleges alkalmakra is. Ha mobil fodrászt foglal, a szakember saját eszközeivel és kozmetikumaival érkezik. Miután konzultáltak a hajápolási igényeiről, elkészítenek egy munkafolyamat-tervet. Ha festést és vágást is szeretne, például ombre hajfestést, akkor a fodrász először befesti a haját, végül levágja és megszárítja. Néhány házhoz járó fodrász olyan szolgáltatásokra is specializálódott, mint a hajhosszabbítás, a raszta és az összetettebb frizurák készítése.
Szőrtelenítés
A házhoz járó kozmetikusok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szőrtelenítés területén, hiszen maximálisan diszkréten végezheti el a folyamatot a saját otthonában. Amikor kozmetikusa megérkezik, szüksége lesz egy kis helyre a szőrtelenítéshez, a lámpák, a törölközők és a felszerelések előkészítéséhez, valamint vízhez és áramhoz való hozzáférésre. Ha készen állnak, a kozmetikus elmondja, hogyan kell lefeküdni vagy leülni a szőr eltávolításához. Az eljárás végén megtisztítja a bőrt és eltávolítja a gyantamaradványokat.
Tetoválások és piercingek
Ha szeretné, hogy a tetováló művész házhoz menjen, nagy helyre lesz szüksége a munkához. Általában saját széket hoznak maguknak, hogy hosszabb ideig kényelmesen tudjanak dolgozni, és egy mobil széket vagy asztalt az Ön számára, attól függően, hogy a test melyik területén dolgoznak. Amint megvan a végleges terv, a tetováló művész elkezdi rajzolni a tetoválást, és tintával töltött finom tűkkel fecskendezi be a bőrébe. Miután a tetoválás elkészült, útmutatást ad a bőr gondozásáról és a fertőzések megelőzéséről.
Különleges lehetőségek
A különleges alkalmakra való felkészülés egyszerűbb lehet házhoz járó kozmetikusával. Felvehet egy kozmetikust, aki kicsinosítja vendégeit az esküvői fogadásra, megszépít egy lánycsoportot az esti parti előtt, vagy hennatetoválást készít az ünnepségre. Amikor a kozmetikus megérkezik, elhozza Önnek azokat a termékeket és eszközöket, amelyekre szüksége van a tökéletes megjelenés létrehozásához. Ha otthoni barnító szolgáltatást rendelt, akkor általában hoz egy speciális textil sátrat, így megakadályozza a fényvédő falakra vagy szőnyegekre kerülését. Ha sminkest rendel egy fotózásra, esküvőre vagy más eseményre, általában hozza a saját székét vagy fotelét, valamint a lámpákat, hogy kényelmesen és jó fényviszonyok mellett tudjon dolgozni.
Manikűr és pedikűr
A manikűrösök is ellátogathatnak otthonába és teljes körű manikűr- és pedikűrszolgáltatást nyújthatnak Önnek. A szakember mindent elhoz, amire szüksége van a körmök alakításához és csiszolásához. Pedikűr előtt megnedvesíti a köröm körüli részt, ezután viszi fel a lakkot, vagy készít műkörmöt a választott anyagból.
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes a Wilio segítségével kozmetikust keresni?
Tapasztalt kozmetikust keres a közelében egy közelgő esemény vagy különleges alkalom miatt? A szakember szakmai segítséget nyújt Önnek, legyen szó sminkről, szőrtelenítésről, manikűrről vagy pedikűrről. Mindezt a legújabb termékekkel kínálják, Önnek nincs más dolga, csak hátradőlni. Akár egy különleges eseményt tervez, vagy csak meg szeretné tartani a rendszeres szépségápolási rutinját, kozmetikusa segít Önnek a lehető legjobban kinézni! A Wilio-n megtalálja az összes kiváló szakembert a közelében. Élvezze a professzionális kozmetikai szolgáltatásokat a saját otthonában!
Mivel foglalkozik a kozmetikus?
A kozmetikusok olyan szakemberek, akik a bőr megjelenésén és esztétikus javításán fáradoznak.
Melyek a legnépszerűbb kozmetikai kezelések?
A legnépszerűbb kozmetikai kezelések közé tartoznak a kozmetikai bőrkezelések, a szemöldök festése és formázása, valamint a manikűr és a pedikűr.
Szüksége van a kozmetikusnak valamilyen végzettségre vagy képzésre?
A legtöbb kozmetikus azért tanul, hogy elsajátítsa, hogyan kell biztonságosan használni a termékeket. A képesítések és a szakmai tapasztalat azt jelzi, hogy rendelkeznek a megfelelő tudással.
Miért vegyem igénybe helyi kozmetikus szolgáltatásait?
Sokkal kényelmesebb Önnek, ha otthonába megy a kozmetikus. Akár pénzt is megtakaríthat, hisz sok esetben ez olcsóbb, mint néhány kozmetikai kezelést kínáló szalon.
Mennyi időt szánjak a kozmetikusra?
A munka hossza a szolgáltatás típusától függ. Egy teljes arckezelés másfél órát, míg a szemöldökszedés 15 percet vehet igénybe.
Mennyibe kerül a kozmetikai szolgáltatás?
A kozmetikus átlagos költsége szolgáltatásonként 7000 és 28 000 Ft között mozog, ha a Wilio-n keresztül rendeli meg őket. A díjazás függ továbbá az Ön által igénybe vett szolgáltatás típusától, a szükséges speciális felszereléstől és az időtartamtól.