Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kültéri redőny, roló
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 275 szakember
4 442 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kültéri redőny, roló

Szakértőre van szüksége a Kültéri redőny, roló kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

Külső redőnyök, külső árnyékolók

Sokféle külső árnyékoló létezik, és sok döntést kell meghozni a külső árnyékolók kiválasztásakor. Az egyik legfontosabb döntés, amit meghoz, az az anyag kiválasztása, amelyből a külső redőnyök készülnek. A külső árnyékolók készülhetnek természetes anyagokból, például fából vagy más szintetikus anyagokból, például vinilből. Azt is el kell döntenie, hogy melyik stílus és szín illik legjobban otthona külsejéhez. Olyan gyártót kell találnia, amelyik az Ön ablakaihoz megfelelő kültéri redőnyöket gyárt, vagy egyedi gyártású rolókat kell választania. A minőségi redőnyöket különféle tartozékokkal is szállítjuk. Például, ha fából készültek, választhat pácokat és felületeket. Fontos, hogy ezeket a döntéseket valóban ésszerűen és pontosan hozd meg. Ezután megvizsgáljuk a különböző típusú anyagokat és mindegyik előnyeit és hátrányait, és elmagyarázzuk, hogyan találjuk meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő árnyékolókat.

Külső árnyékolók anyagai

A külső árnyékolók két alapvető kategóriában kaphatók; valódi fa redőnyök és vinil vagy szintetikus redőnyök, amelyek általában különféle műanyagokból készülnek. Fontos, hogy ne csak a redőnyök kezdeti árát vegyük figyelembe, hanem a tartósságukat és a jól látható különbségeket is a bakelit és a fa redőnyök között.

A külső árnyékolók minősége

Vinyl redőnyök

A vinil külső redőnyök a legolcsóbbak az összes lehetőség közül, de minden bizonnyal megvan az oka annak, hogy miért ilyen olcsók. A bakelit redőnyök kevésbé tartós anyagokból készülnek (a külső fa rolókhoz képest), amelyek nem csak gyorsabban kopnak, de könnyebben sérülnek is. A bakelit redőnyök hajlamosak gyorsan kifakulni, megrepedni és beázni. Rövid életűek, és gyakran kell cserélni őket. Ráadásul nem annyira testreszabhatóak, mint néhány fa redőny. Általában csak néhány színben kaphatók, és gyakran nem festhetők vagy lakkozhatók. Az alacsony beállítási szint is problémás lehet, ha kevésbé elterjedt méretű redőnyökre van szüksége. Általában a redőnyök mérete körülbelül egy-két hüvelyk, ami nem illeszkedik sok ablaktípushoz. Vékony anyagaik csökkentik az energiahatékonyságot is. A megnövekedett energiaköltségek és a redőnycsere gyakorisága általában drágább, mint a valódi fából készült külső árnyékolók felszerelésének összköltsége.

Árnyékoló élettartama: alacsony (5-10 év)
Színválaszték: minimális
Ár: alacsony
Tartósság (kültéri telepítés): alacsony
Beállítási szint: alacsony
Energiahatékonyság: alacsony
Teljes érték: alacsony

Előregyártott fa redőnyök

Az előregyártott és kompozit fa redőnyök összehasonlítható értéket és minőséget biztosítanak. A valódi fából készült redőnyök energiatakarékosabbak és tartósabbak, mint a külső vinil redőnyök. Ezek a redőnyök megfelelő kezelés esetén 10-20 évig bírják, és ízlés szerint otthon is festhetők vagy színezhetők, még akkor is, ha a gyártó nem kínál egyedi színeket. Azonban még az ilyen típusú külső redőnyöknél is találhat hibákat. Nem tömör fából készültek, ami több problémát is felvet. A redőnyök nagy része valójában mart és üreges, és olcsóbb töltőanyagokkal van feltöltve. Ez csökkentheti a redőnyök energiahatékonyságát, és lerövidítheti élettartamát is. Ezenkívül a megfelelő faanyag hiánya azt jelenti, hogy a fa erezetének nem kell egyeznie a redőnyök összetevőivel. Az előre gyártott külső árnyékolókat nehéz azonosítani a katalógusban vagy a weboldalak böngészésekor. A gyártók biztosan nem hirdetik, hogy levágták a sarkokat a termékük elkészítésekor, ezért nagyon óvatosnak kell lenni a fa redőnyök kiválasztásánál.

Árnyékoló élettartama: közepes (megfelelő gondozás esetén 10-20 év) Árnyékoló színválasztéka: közepes (néhány szín elérhető)
Ár: közepes - magas
Tartósság (kültéri telepítés): közepes
Alkalmazkodási szint: a legalacsonyabbtól a legmagasabbig (gyártótól függően)
Energiahatékonyság: közepes
A redőnyök összértéke: közepes 

Tömör fából készült felső ablakredőnyök vezető gyártóktól

A teljesen kivágott külső fa redőnyök kiváló tartósságot és energiahatékonyságot biztosítanak annak köszönhetően, hogy kézzel szedett, minőségi tömör fából készült egész darabokból készülnek. Ez azt is biztosítja, hogy illeszkedjen. Minden fa redőny ugyanabból a fából származik, pontosan ugyanolyan erezetű. A testreszabási lehetőségek is sokkal változatosabbak. A vezető gyártók teljes testreszabást biztosítanak, az egyedi mérettől a panelstílusig. Használhatja a szakember szolgáltatásait a külső redőnyök teljes személyre szabásához, vagy akár az eredeti vázlatok alapján is személyre szabhatja a redőnyöket. Ha túl sok a testreszabás, sok előre megtervezett redőny található, amelyek tökéletesen kiegészítik otthonát. Pontos színillesztést is kínálunk, hogy a redőnyök tökéletes dizájnt biztosítsanak otthonában vagy irodájában. A tömörfa redőnyök összértéke is sokkal jobb. Az árak az előregyártott külső redőnyök áraihoz hasonlíthatók.

Árnyékoló élettartama: magas (20 és több év megfelelő gondozás esetén)
Redőny színopciók: magas (teljes színegyeztetés és egyedi színválasztás)
Ár: közepes
Tartósság (kültéri telepítés): magas
Beállítási szint: magas
Energiahatékonyság: magas
A redőnyök összértéke: magas