Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Lakatos, zárszerviz, kulcsmásolás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Lakatos, zárszerviz, kulcsmásolás

Szakértőre van szüksége a Lakatos, zárszerviz, kulcsmásolás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért foglaljon lakatost a Wilio révén?
A zárakkal kapcsolatos munka általában sürgős. Függetlenül attól, hogy épp kizárta magát a házból, vagy más ok miatt szeretne zárat cserélni, valószínűleg a lehető leghamarabb el akarja végeztetni a feladatot. Ez sokakat arra késztethet, hogy egyszerűen megbízzák a legközelebbi elérhető lakatost. A sürgető határidő azonban költségesebbé teheti az elvégzendő munkát. Azok számára, akiknek szüksége van egy lakatos segítségére, a Wilio aranyközéputat kínál a gyorsaság és az ár között. A Wilio egy online platform, amely összeköti a szakembereket (pl. lakatosokat) az egyes ügyfelekkel vagy szervezetekkel, amelyeknek szolgáltatásra van szükségük. Soha nem volt még ilyen egyszerű minőségi lakatost találnia elfogadható áron! Csak annyit kell tennie, hogy beírja a tennivalókat a Wilio weboldalán vagy a mobilalkalmazásban, és várja a platformot használó szolgáltatók ajánlatait. Minden lakatos értékelését és véleményezését megtekintheti, a tőlük kapott ingyenes ajánlatok pedig nem jelentenek semmilyen elköteleződést. Az egész folyamat csak néhány percet vesz igénybe. Lehet, hogy a zárcsere sürgős, de ez nem azt jelenti, hogy horribilis összeget kell kifizessen! A Wilio segítségével olcsón, gyorsan és mosolyogva oldhatja meg a zárproblémáját.
Melyek az általános lakatos szolgáltatások?
Az általános lakatos szolgáltatások magukban foglalják a zárak eltávolítását (szétszerelését), a lakóházakban vagy az autók ajtaján lévő zárak javítását és cseréjét. Tervezhetnek azonban biztonságos zárrendszereket is (beleértve az elektronikus beléptető rendszereket is), valamint biztonsági auditokat végezhetnek a lakó- és kereskedelmi épületekben.
A lakatos képes bármilyen zárat kinyitni/feltörni?
Ez függ magától a zártól és az adott lakatos rendelkezésére álló eszközöktől. Míg sok szokásos zár gyorsan és egyszerűen eltávolítható, néha a zár régi vagy annyira kifinomult, hogy gyorsabb megoldás a fúrás és a mechanizmus feltörése, hogy Ön újra hozzáférhessen otthonához.
Mit kell tennie, ha kizárta magát a házból?
Becsapta maga után a ház vagy lakás ajtaját? Kijött a házból/lakásból? Látogasson el a Wilio alkalmazásba, és írja be, hogy elérhető lakatosra van szüksége. Egy helyi lakatos felveszi Önnel a kapcsolatot, és a megfelelő eszközökkel gyorsan és biztonságosan, minimális anyagi károk nélkül juttatja be Önt újra házába/lakásába.
Mi történik, ha lakatost rendel a Wilio-n keresztül?
Amikor a Wilio platformon keresztül megállapodik a szakemberrel a munka kezdeti árában és részleteiben, a lakatos felkeresi otthonát vagy autóját, hogy megvizsgálja a zárat, majd elvégzi a szükséges munkát. Ha váratlan problémák merülnek fel, a lakatos a helyzet kiértékelése után javaslatot tesz a javítás módjára, és megerősíti a végleges árajánlatot.
Mennyibe kerül egy lakatos?
A lakatos szolgáltatások átlagos költsége körülbelül 17 500 Ft, az ár azonban nagyban függ a munka összetettségétől és attól, hogy szükség van-e új zárak felszerelésére. Az autó-lakatos munkája többe kerülhet.
Szolgáltatások
Mit tartalmaz a lakatos szolgáltatás?
Bár vészhelyzetekben gyakran alkalmazunk lakatosokat, ilyen szakembereket más típusú, zárakkal kapcsolatos helyzetekhez / feladatokhoz is rendelhet. Íme néhány különféle feladat, amelyekhez lakatost rendelhet.
Vészlakatos
A sürgősségi lakatosok rövid időn belül rendelkezésre állnak, és gyakran a szokásos munkaidőn kívül dolgoznak. Ideális esetben olyan lakatost szeretne találni a környékén, aki a lehető leggyorsabban eléri Önt és minimalizálja a várakozási időt. A sürgősségi lakatos először megpróbálja szétszerelni (eltávolítani) a zárakat és csavarokat (amelyeket az ajtó rögzítésére használnak), hogy Ön visszatérhessen otthonába. Ha az erőszakmentes módszerek kudarcot vallanak, sok fedetlen zárat ki lehet nyitni fúró segítségével, majd azonnal be kell szerelni egy új zárat az otthon biztonsága érdekében.
A sérült zárak javítása
A zárak és kulcsok nem működnek örökké, idővel elhasználódnak és megrongálódnak, sőt el is törhetnek. A lakatos segíthet a bejárati ajtó, az autóajtó, a garázskapu, a postaláda és a szobákba vezető belső ajtó zárjának javításában (akár az ablakokon és a tolóajtókon is). A hibás (sérült) zárat vagy megjavítják, vagy kicserélik egy újra. Ne feledje, hogy a zárak rendszeres karbantartása meghosszabbítja azok élettartamát, és egyben megelőzési célokra is nagyszerűek.
Zár felszerelése
Ha új ajtaja van, törött (sérült) zárja van, vagy nem biztos abban, hogy a jelenlegi biztonsági rendszere elegendő-e, akkor új zárat kell felszereltetnie. Ez tanácsos akkor, ha elveszítette kulcsait, vagy nem tudja, hogy kinek van hozzáférése az otthonához. Keressen egy lakatost a környékén a Wilio segítségével a vészhelyzetekhez, valamint akár egy továbbfejlesztett biztonsági rendszer felállításához is. Egy feladat megadásakor feltétlenül részletezze, hogy milyen típusú zárat kíván felszereltetni és hogy van-e már zárja, vagy pedig a lakatosnak kell azt biztosítania.
Autó-lakatos
Ha sérült az autó kulcsa, elvesztette azt, vagy bezárta az autóba, rendelhet egy autó-lakatost. A szakember segít kinyitni az autót és hozzáférni a bent maradt kulcsokhoz, vagy kicserélni a zárat egy újra. Az autó-lakatosok segíthetnek továbbá az autózárak felszerelésében, az autó kilincseinek rögzítésében és a gyújtógyertyák cseréjében is.