Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Látványterv, 3d háztervezés, renderelés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Látványterv, 3d háztervezés, renderelés

Szakértőre van szüksége a Látványterv, 3d háztervezés, renderelés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell
Hogyan találhatok vizualizációs szakértőt a Wilio segítségével?

Nagyon könnyű találni egy képzett tervezőt, aki bemutatja új otthonának vizualizációját a közvetlen környezetében. Hozzon létre egy megbízást a Wilio felületén. Mi, a Wilio ezután tájékoztatjuk a legjobban értékelt tervezőket, hogy elküldjék Önnek árajánlatukat. Csak ellenőrizze e-mail fiókját, és Önön múlik, hogy kit választ. Ha valóban nem tudja, hogyan válassza ki, vessen egy pillantást a többi Wilio-felhasználó véleményére. A Wiliónak köszönhetően biztos lehet benne, hogy minőségi szolgáltatásokat kap, elfogadható áron.

Miért béreljek fel vizualizációs szakembert, ha magam is el tudom rendezni az otthonomat?

Ha nem rendelkezik a szükséges tapasztalattal, akkor valóban nehéz lesz bútorokat, készülékeket, falakat úgy berendezni, elhelyezni, hogy az Ön és lakása számára a lehető leghatékonyabb legyen. Előfordulhat, hogy nem találja el a színárnyalatot, vagy rosszul ítéli meg a munkalap hosszát a konyhában, és a következő 10 évben még mindig rá kell néznie. A Wiliónál segítünk olyan szakértőt találni, aki rendelkezik a vizualizáció elkészítéséhez szükséges tapasztalattal, végzettséggel, képesítéssel és programokkal. Higgye el, hogy elégedett lesz a munkájával, és gyorsan elfelejti az érte fizetett pénzt, és elkezdi élvezni új otthonát, tökéletes konyhával, nappalival vagy fürdőszobával.

Milyen készségeket kell keresnem egy vizualizációs tervezőben?

Egy professzionális belső- vagy külső tervezőnek mindenképpen szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie, amit korábbi projektjeivel is tud alátámasztani, melyeket a honlapján, Facebookon vagy Instagramon találhat. Nézze meg alaposan, és válassza ki a megfelelő vizualizációs szakértőt. Egy tapasztalt tervezőnek rendelkeznie kell vizualizációs szoftverrel, lehetőleg olyannal, amelyet nem lehet ingyenesen letölteni, de olyannal, amelyet valódi szakemberek használnak.

A vizualizációs tervezőnek speciális oktatásra van szüksége?

Természetesen igen. Sok tapasztalt vizualizációs tervezőnek van olyan főiskolája, amely a tervezésre és a vizualizációra összpontosít. Próbálja meg tőlük megkérdezni, hogy bővítették-e tudásukat különböző képzéseken, és rendelkeznek-e oklevelekkel. Kérdezze meg tőlük, hogy milyen programmal készítik el a vizualizációt, és nézze meg, hogy ez egy szabadon elérhető program-e, vagy külön kell fizetni érte. Ellenőrizze a szakember referenciáit. Ha a tervező elégedett a munkájával, akkor biztosan nem okoz gondot neki, ha bemutat néhány munkáját, vagy felveheti a kapcsolatot korábbi megrendelőivel, akik szívesen megosztják az értékes tapasztalatokat az adott szakértővel, és segítenek Önnek a választásban.

A szakértőnek el kell jönnie, és látnia kell a házam?

Természetesen igen. Ez a legjobb módja annak, hogy a legapróbb részletekig kielégítse igényeit. A vizualizáció készítője elmegy a helyszínre, felméri azokat a helyiségeket, amelyeket át akar alakítani, és beszél Önnel, hogy mik az elképzelései, milyen anyagot szeretne felhasználni. A vizualizációs szakértő elmondja a véleményét is a helyiség elrendezéséről, hiszen rendelkezik a szükséges tapasztalattal. A szakember mindenképpen készít néhány fotót, amit aztán a vizualizáció elkészítésekor felhasznál. 

Ha csak egy szobát alakítok át, akkor fizetnem kell az egész ház/lakás látványtervéért?

Például, ha csak a fürdőszoba felújításához szeretne vizualizációs szakértőt rendelni, akkor biztosan nem kell fizetnie az egész ház/lakás látványtervéért. A szakértővel csak az adott szobát/szobákat egyezteti, amelyeket rekonstruál és a lakás többi részét eredeti állapotában hagyja.

Mennyi ideig tart egy látványterv elkészítése?

Minden a projekt méretétől függ. Nyilvánvaló, hogy egy fürdőszoba, konyha vagy kis stúdió vizualizálása kevesebb időt vesz igénybe, mint egy nagy családi ház vagy irodahelyiség megjelenítése. Átlagosan azonban körülbelül 6 napig tart egy vizualizáció elkészítése (a 3D-s vizualizáció is 12 nap). Ha azonban azt szeretné, hogy vizualizációs kérését sürgősen feldolgozzuk, akkor külön fizethet ezért a szolgáltatásért. Általában egy ilyen sürgős vizualizáció ára 25-35%-kal magasabb, mint az átlagár.

Mennyibe kerül egy vizualizáció elkészítése?

A vizualizáció elkészítésének ára az adott projekttől függ. Valóban nagyon nehéz ennyire globálisan meghatározni az árát, hiszen olyan tényezőktől függ, mint a projekt összetettsége, a szükséges részletezettség, a vizualizáció mérete, a nézőpontok száma. Mindezen tényezőknek köszönhetően minden ár egyedi és más. Ezért mindig a legjobb, ha személyes találkozót egyeztetünk egy szakértővel, átadjuk neki a szükséges dokumentumokat, megosztjuk vele a saját elképzelését, és finomítjuk a részleteket. Ez alapján a szakértő árajánlatot készít Önnek.

Mi a különbség a 2D és a 3D vizualizáció között?

A 3D-s vizualizáció egy igazán hatékony, a 2D-nél is erősebb eszköz, aminek köszönhetően lehetőség nyílik egy még el nem készült termék bemutatására a vásárlónak. Az ügyfél megtekintheti álmai házát, mielőtt megépül. Ez a fő oka annak, hogy a 3D-s megjelenítést manapság gyakrabban használják, mint a 2D-t. A 2D vizualizáció nem jelenít meg teret 3D formátumban. A 3D-s vizualizációkat a vállalkozók széles köre használja, például ingatlanügynökök, fejlesztők vagy belsőépítészek. A 3D-s megjelenítés azonban drágább lehetőség, mint a 2D, de annál hatékonyabb.

Mire használhatom a vizualizációs szakértő szolgáltatásait?
Belső vizualizáció

Felújításkor, új lakás vagy ház építésekor ez a szolgáltatás mindenképpen jól jön, ha szakembert rendel, aki tanácsot ad új, vagy felújított háza belső tereinek legjobb használatához. Megtalálja a konyhai egység megfelelő helyét és elrendezését. Álmai nappalit kínál kandallóval vagy gyönyörű étkezőt. Minden bizonnyal nagyszerű lesz ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni, mielőtt új eszközbe fektetne be. Érdemes tudni, hogy minden, amit egy új otthonban vásárol, tökéletes összjátékot teremt, és minden nap boldoggá tesz.

Csak egy szobát újít fel? Nem probléma. Akkor is használja ezt a szolgáltatást, és gyönyörű lesz az új nappalija. Soha nem hinné el, hogy a fürdőszobája ilyen tágas lehet, és higgyen nekem. Egy képzett szakember csodákra képes az Ön terével, mert minden lehetséges modern eszközt ismer a bútorok elrendezésében.

Külső vizualizáció

Ezt a szolgáltatást például új ház építésekor veheti igénybe, ami lehet nagy, kicsi, egy- vagy kétszintes, lehet különböző ipari csarnokok vagy raktárak. Szeretné, hogy ezek az épületek vonzóbbnak tűnjenek? Rendelje meg a külső vizualizációt, amelynek köszönhetően azonnal elképzelheti álmai házát. Tudni fogja, hogy milyen színt használjon a homlokzathoz, milyen anyagot használjon a lábazathoz, és milyen színű és lejtős legyen a tető.

A külső vizualizáció nem csak a házakról és egyéb ingatlanokról szól. A vizualizációt a kerthez is elkészítheti. Egy képzett vizualizációs szakértő pontosan az Ön elképzelései szerint tervezi meg. Javaslatot tesz, hol nőhetnek a fák, hogyan készítsünk kertet zöldségeknek és hogyan készítsünk virágokat. Ügyesen megrajzolja a medencét és a járdákat is. Biztosan nem fog elfelejteni egy kis fészert vagy egy házat a kicsik számára.

A külső vizualizáció ügyes szakértőit ​​városok vagy falvak is megrendelik, hogy szépítsék és tegyék különlegessé városi parkjukat, vagy alkossanak hidat a falu közepén átfolyó folyón. 

Tanácsok és tippek

1. Árajánlatok szinte azonnal
Ne pazarolja az idejét, ha szakértőket keres, és különféle cégek ajánlatait kéri. Hozzon létre egy megbízást, és hamarosan ajánlatokat fog kapni képzett szakemberektől, közvetlenül a környékéről.

2. Ne lépje túl a költségvetését
A mélyalapozási árak valóban eltérőek lehetnek. A Wilio segítségével azonban könnyen összehasonlíthat több ajánlatot, és kiválaszthatja a költségvetésének és igényeinek megfelelőt.

3. Keresse meg a legjobb szakértőket
Alkalmazza a környék legjobban minősített szakértőit, és minőségi munkát kap. Ésszerű áron.