Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Megsemmisítés és bontás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, bontáshoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Megsemmisítés és bontás

Szakértőre van szüksége a Megsemmisítés és bontás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio-n keressen bontás szakértőt?
Bontás szolgáltatásokat keres? A bontás szakértő hatékonyan elbontja mind a belső, mind a külső épületeket, vagy például eltávolítja a cserepeket az ingatlanából. Nagy tapasztalata van a bontási eszközökkel kapcsolatban, emiatt pedig minden bontást biztonságosan és az előírásoknak megfelelően hajt végre, így Ön folytathatja projektjét. Adja hozzá a projektjét a Wilio-hoz, és találja meg a legjobb helyi bontási cégeket. Egyszerűen magyarázza el, mit kell lebontania, mikor kell elvégezni a munkát, és meg kell-e őrizni vagy semmisíteni az anyagokat.
Ki szolgáltatja a bontáshoz szükséges eszközöket?
Egy képzett bontás szakértő biztonságosan lebontja a különféle állandó és ideiglenes épületeket. A legtöbb felújítás kezdetén bontásokat kell végrehajtani.
Melyek a bontás szolgáltatások általános típusai?
A bontás szakértők fürdőszobákat, cserepeket, fészereket és falakat is rendszeresen bontanak, szétszerelik és eltávolítják azokat. Általában bármilyen hulladékot ártalmatlanítanak, vagy újrahasznosításra gyűjtik össze.
Melyek a bontási vállalatok által alkalmazott általános eszközök és technikák?
A bontás szakértő az épület méretétől és helyétől függően kiválasztja a megfelelő eszközöket és technikákat, de a leggyakrabban alkalmazott módszerek a manuális, vagy a mechanikus bontás. A dekonstrukciót vagy manuálisan végzik tengelyekkel, kalapácsokkal és csavarhúzókkal, vagy a mechanikus bontáshoz pedig kalapácsok, buldózerek és kotrók szükségesek.
Vannak olyan törvények vagy engedélyek, amelyek befolyásolhatják a bontást?
Igen. Az engedélyezési döntést olyan tényezők befolyásolják, mint a környezet, a kulturális örökség és a bontás hatása a terület megjelenésére. A bontási engedélyekről az állami törvények és a helyi önkormányzatok döntenek.
Mennyibe kerül egy bontás szakértő alkalmazása?
A bontási szolgáltatások költsége általában 20.000-30.000 Ft négyzetméterenként. A bontás költsége a munka bonyolultságától, a mechanikus bontási szerszámok bérleti díjaitól, a bontáshoz szükséges időtől függ, és attól, hogy szükség van-e hulladékgyűjtésre.
Mit tartalmaz a bontási szolgáltatás?
A bontás szakértők manuálisan vagy nagyobb gépek, például kotrók és buldózerek segítségével távolítják el a belső és külső szerkezeteket, a cserepeket és a burkolatokat. Ha le kell bontania az épületét, akkor megtudhatja a részleteket, amikor bontási szolgáltatásait megrendeli a Wilio-n keresztül.
Szolgáltatások

A falak bontása
Le kell bontania a kerítést, a belső falakat vagy oszlopokat? Béreljen bontási vállalkozót, hogy elvégezze a feladatot és elszállítsa a törmeléket! A fal méretétől és helyétől függően szakembere vagy manuálisan dolgozik, vagy olyan gépeket használ, mint például egy kotrógép. Ha speciális gépekre van szükség, a bontási szakember megbeszéli Önnel az ingatlanhoz való hozzáférés lehetőségeit, valamint a gépek bérleti költségeit, ezután pedig hozzáadja azokat az árkalkulációhoz. Ha a fal téglából vagy fából készült, értesítse a szakembert, ha az anyagokat tárolni, újrafelhasználni vagy eladni kívánja.
Fürdőszoba bontása
Felújítja a fürdőszobát? Akkor le kell bontania a jelenlegit. A fürdőszoba lebontása magában foglalja a mosogató, a kád, a zuhany, a WC, a csempék és a falak leszerelését. A bontási szakember ezeket a tárgyakat térítés ellenében lomtalaníthatja, vagy bérelt raktárban tárolhatja. A bontás után a fürdőszobát felújító szakemberek újra felhasználhatják az Ön által kiválasztott szanitereket és anyagokat.
A burkolat eltávolítása
Gondoskodjon professzionális burkolat eltávolításról, hogy megvédje otthonát és egészségét a portól és a veszélyes törmeléktől. Ha meg akarja tartani a burkolólapokat, szakembere gondosan leszedi őket egy kalapáccsal, vésővel és kaparóval. Ha a burkolatot el lehet dobni, használjon kalapácsot. Az eltávolítás módjától függetlenül a burkolólemezek szakszerű eltávolítása minimális kárt okoz az aljzatban, amely orvoslására a bontási vállalkozó felületkezelést is kínálhat, hogy minden készen álljon az új burkolólapokra. A munka befejezése előtt megtisztítja a területet, és (ha a bontási ár tartalmazza) a letört csempéket magával viszi.
Melléképületek bontása
Ha fém vagy fa melléképületet kell lebontania, akkor valószínűleg több bontási munkára és egy kisteherautóra vagy konténerre lesz szüksége a keletkező hulladék eltávolításához. Amikor szakembere megérkezik a helyszínre, szétszedi az melléképületet és az anyagokat, például a fémet eltávolítja, valamint az újrahasznosítható elemeket összeszedi. Néhány bontási vállalkozó ezt figyelembe veszi az árképzés során, ezért célszerű fényképeket és a lehető legtöbb részletet megadni arról, hogy milyen a melléképület.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.