Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Melegburkolatok

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, melegburkolatokhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

40267 szakember

72166 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

226 512 alkalmazásletöltés

Melegburkolatok

Szakértőre van szüksége a Melegburkolatok kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

40267 szakember

72166 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

226 512 alkalmazásletöltés

Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes padlóburkolót keresni a Wilio-nál?
Új padlót kell lerakni vagy újra kell cserélni a régit? A Wilio cégnél különféle padlók és felületek, többek között fa,...Mutass többet

Új padlót kell lerakni vagy újra kell cserélni a régit? A Wilio cégnél különféle padlók és felületek, többek között fa, laminált, linóleum, csempe, beton, epoxi és egyéb területek szakértői találhatók. Akár padlóra van szükséged otthonodhoz, irodádhoz vagy kereskedelmi helyiségedhez, nálunk találsz olyan szakembert, aki tanácsot ad az igényeidnek, költségvetésednek megfelelően és remek megoldásokat javasol. A Wilio nem csak abban segít, hogy olyan szakértőt találj, aki lerakja a kiválasztott padlótípust, hanem pénzt is megtakaríthatsz, összehasonlítva a legjobb minősítésű mesterek ajánlatait, amelyek bármilyen terület padlójának lerakásához értenek.

Milyen szolgáltatásokat nyújt számomra a padlóburkoló?
Leggyakrabban a régi padlók eltávolításáról és új padlók lerakásáról szól a megbízás. Az ilyen munkák részeként a szerelő szükség esetén...Mutass többet

Leggyakrabban a régi padlók eltávolításáról és új padlók lerakásáról szól a megbízás. Az ilyen munkák részeként a szerelő szükség esetén kiegyenlítheti az alatta lévő padló réteget, lerakhat hőszigetelést, vízszigetelést, majd a padlót újra cserélheti.

Milyen anyagokat szoktak használni a padlókhoz?
A legelterjedtebb belső padlóburkolat a laminált padló, a csempe, a szőnyeg, a parketta, a vinil, a parafa, a fa, a...Mutass többet

A legelterjedtebb belső padlóburkolat a laminált padló, a csempe, a szőnyeg, a parketta, a vinil, a parafa, a fa, a műanyag, illetve a kő, mint külső megoldás.

Hogyan kaphatok ingyenes padlóburkolási ajánlatokat?
A Wilio lehetővé teszi, hogy egyszerűen beszerezhessed és összehasonlítsad a padlóburkolás különböző árait. Csak írj be egy lekérdezést, amelyben leírod...Mutass többet

A Wilio lehetővé teszi, hogy egyszerűen beszerezhessed és összehasonlítsad a padlóburkolás különböző árait. Csak írj be egy lekérdezést, amelyben leírod a feladatot, és néhány perc múlva ingyenes ajánlatokat fogsz kapni a helyi padlóburkolóktól. Ekkor csak annyit kell tenned, hogy összehasonlítod az ajánlatokat, és kiválasztod a számodra megfelelőt.

Milyen eszközöket és berendezéseket használnak a padlóburkolók?
A padló lefektetéséhez használt eszközök és felszerelések a padló típusától függően változnak, de a leggyakoribbak: kalapács, mérőszalag, kalapácslemez, fúró, fűrész,...Mutass többet

A padló lefektetéséhez használt eszközök és felszerelések a padló típusától függően változnak, de a leggyakoribbak: kalapács, mérőszalag, kalapácslemez, fúró, fűrész, vágó, kréta, vízmérték és lézeres irányzék.

Mennyibe kerül a padló lerakása?
A pontos ár a padló méretétől, a padló típusától, valamint a feladathoz szükséges összetettségtől és időtől függ. Az árat befolyásolhatja...Mutass többet

A pontos ár a padló méretétől, a padló típusától, valamint a feladathoz szükséges összetettségtől és időtől függ. Az árat befolyásolhatja az is, hogy a padló elemei a közelben vannak-e, vagy nagyobb távolságról kell hozni őket.

Miért jobb a padló lerakásához a Wilio-tól mestert felvenni nem pedig egy céget megbízni?
Szakértőnk jobban alkalmazkodhat az igényeidhez és időbeli lehetőségeidhez. Ezen felül a Wilio számos árajánlata közül választhatsz, így minőségi munkát kaphatsz...Mutass többet

Szakértőnk jobban alkalmazkodhat az igényeidhez és időbeli lehetőségeidhez. Ezen felül a Wilio számos árajánlata közül választhatsz, így minőségi munkát kaphatsz elfogadható áron. Ezen felül eldöntheted, hol vásárlod anyagokat, így még többet takaríthatsz meg.

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Sokféle padló létezik. Írja be a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen típusú padlókat fognak lefektetni, és milyen mértékben is a padlók jelenlegi állapotát, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az elképzelése.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Milyen típusú padlót választhat?

Betonpadlók

A betonpadlóra összpontosító szakember új betonpadlót önthet, vagy a beton és epoxi bevonatok polírozásával megváltoztathatja a meglévő padlók megjelenését, hogy színt és textúrát adjon a padlónak. Attól függően, hogy mit kell elvégezni, betonra, keverőre, csiszolóra és padlófényezőre vagy epoxira lesz szükség.

Fa úsztatott padló és parketta

Az úsztatott padlónak számos előnye van, és sokféle stílus közül választhat, ráadásul viszonylag könnyen megjavítható, ha egy tábla megsérül. Vannak ökológiai vagy specifikus lehetőségek is, mint pl nedvességálló bambusz padló vagy parafa. Hangszigetelés is telepíthető alájuk a zaj csökkentése érdekében. Telepítése után az úsztatott padló könnyen karbantartható. A padló konkrét típusától függően könnyen lehet sík felületre fektetni, vagy akár ragasztható is a nagyobb stabilitás és az alacsonyabb progresszív zaj érdekében.

Szőnyeg

A szőnyeg elhelyezése előtt először el kell távolítani a régi szőnyeget. A szőnyegek eltávolítása poros és nehéz lehet, ezért a szakember feszítővasak segítségével emeli fel a szőnyeget, és késsel vágja el. Ha a szigetelés jó állapotban van (vagy nincs rá szükség), akkor lerakhatja az új szőnyeget. Igazítsa el a szoba sarkaiban, és vágja le a felesleges anyagot.

Burkolólapok

A burkolólapok különösen népszerűek a fürdőszobában és a konyhában, mert könnyen tisztán tarthatók. A burkolólapok felszerelése előtt el kell távolítani a meglévő padlót. Ezután a felületet ki kell egyenlíteni. A burkolólapok lefektetése és a ragasztó megkeményedése után a burkolólapok közötti kötésekre kötőanyagot vagy tömítőanyagot visznek fel, így vízálló, nem nedvszívó felület jön létre.

Laminált, vinyl és linóleum

A vinyl, a linóleum vagy a laminált padló telepítésekor a régi padlóburkolatok és lábazati táblák eltávolításával kell kezdeni. A laminált padlót általában könnyű eltávolítani, de a felhasznált ragasztóktól függően kémiai oldószerekre lehet szükség. A felület tisztítása után a padlókat kiegyenlítik, és előkészítik a szükséges alátéttel és szigeteléssel. A padló úgy van lefektetve, hogy az ajtótól legtávolabbi saroktól haladjon, fontos, hogy ne legyen kidudorodás, és hogy a kész padló sima és vízszintes legyen.
 

Milyen munkák részei általában a padlózatnak?

A padlófelület előkészítése a lerakáshoz
Új padló lerakása előtt elő kell készíteni a padló felületét a lerakáshoz vagy javításhoz. Néha el kell távolítani az előző...Mutass többet

Új padló lerakása előtt elő kell készíteni a padló felületét a lerakáshoz vagy javításhoz. Néha el kell távolítani az előző padló anyagát, miközben meg kell tisztítani az előző padló maradványait, lekaparni, csiszolni és kiegyenlíteni az egyenetlenségeket. Tiszta és egyenletes felület létrehozásához szükséges lehet a repedések tömítőanyaggal, cementtel történő kitöltése vagy a helyiség teljes padlójára történő szintezés.

Padlóanyagok mérése, vágása és keverése
A padló fektetésekor helyesen kell megbecsülni a területet, meg kell mérni és fel kell vágni a padló anyagait, hogy megfeleljenek...Mutass többet

A padló fektetésekor helyesen kell megbecsülni a területet, meg kell mérni és fel kell vágni a padló anyagait, hogy megfeleljenek a megadott padló lerakási tervnek. Ha ragasztót kell használni, akkor azt össze kell keverni és egyenletesen eloszlatni az aljzaton, hogy az új padlót jól lehessen fektetni. Ha csempézett padlóról van szó, akkor be kell keverni a megfelelő habarcsot, amely a csempék lerakásához szükséges. Különleges padlófektetési eljárásokra van szükség, például elektromos fűtőfóliák vagy melegvizes padlófűtés lerakásakor, vagy vízszigetelés alkalmazásakor.

Hogyan jön létre a kívánt padló minta?
Az új padló helyes lerakásához gyakran szükséges a különböző minták elrendezését megjelölni a padlón, illetve vezetővonalakat és tengelyeket rajzolni. Csak...Mutass többet

Az új padló helyes lerakásához gyakran szükséges a különböző minták elrendezését megjelölni a padlón, illetve vezetővonalakat és tengelyeket rajzolni. Csak ezután lehet úgy lerakni a padlót, hogy az egyes lapok létrehozzák a kívánt mintát.

Új padló lerakása
Új padló lerakásakor szőnyegeket, linóleumot, laminált anyagot, fát, betont és csempét használnak. Ezen anyagok mellett a padlóburkolók más elemeket és...Mutass többet

Új padló lerakásakor szőnyegeket, linóleumot, laminált anyagot, fát, betont és csempét használnak. Ezen anyagok mellett a padlóburkolók más elemeket és anyagokat is használnak, mint pl. tömítőanyagok, simítóanyagok, ragasztókat, szigetelőfóliát, hézagolót, szilikonokat és lábazatokat.

Padlók felületkezelése
A padló lerakásakor a mester megbizonyosodik arról, hogy sehol nem keletkeztek buborékok vagy egyéb hibák. Ha egy adott padlótípus megköveteli,...Mutass többet

A padló lerakásakor a mester megbizonyosodik arról, hogy sehol nem keletkeztek buborékok vagy egyéb hibák. Ha egy adott padlótípus megköveteli, akkor a padlót úgy készítik el, hogy az illesztéseket gitt vagy cement tölti ki. További bevonatokat is készíthet csiszológépekkel, lakkokkal, olajokkal és padlóviaszokkal.

Galéria

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

Padlóburkolás vagy -csereErvin A.
Padlóburkolás vagy -csereJózsef N.
Padlóburkolás vagy -csereJános D.
Padlóburkolás vagy -csereLászló D.
Padlóburkolás vagy -csereJózsef N.
Padlóburkolás vagy -csereVictor B.