Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Mennyezeti lámpák

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, mennyezeti világításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Mennyezeti lámpák

Szakértőre van szüksége a Mennyezeti lámpák kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Miért érdemes a Wilio révén minőségi villanyszerelőt választani a lámpatestek felszereléséhez vagy javításához?

• Válasszon szakképzett villanyszerelőt a környékéről. Soha ne kezdjen bele magától villanyszerelési munkálatokba, mivel az életveszélyes is lehet. Ha a Wilio-n keresztül rendel villanyszerelőt, biztos lehet benne, hogy minőségi munkát fog kapni korrekt áron. A tanúsított háztartási és kereskedelmi villanyszerelők alaposan ellenőrzik az elromlott berendezéseket és az azokra vonatkozó előírásoknak megfelelően hajtják végre a munkát. A világítási berendezésekre vonatkozó követelményeket számos műszaki szabvány, köztük az európai és a hivatalos nemzeti STN szabályozza. STN 33 2000-5-559: 2013-03 5-559. Rész: Elektromos berendezések kiválasztása és felépítése. Lámpák és világítóberendezések.

• A lámpatest professzionális és biztonságos telepítése. Az elektromos telepítéssel kapcsolatos feladatok kockázatosak és veszélyesek lehetnek. Ezért, ne kezdjen ilyen munkálatokba otthon. Tegye félre a szerszámokat, és bízza a munkát egy szakképzett Wilio villanyszerelőre. Az engedéllyel rendelkező villanyszerelők különféle elektromos munkákat végezhetnek az Ön számára, például mennyezeti lámpa felszerelése, villanykapcsoló felszerelése és cseréje, elektromos csatlakozók cseréje, javítása és felszerelése, dimmer kapcsoló felszerelése és még sok más. A szolgáltatást biztonságosan, hatékonyan és az Ön 100% -os elégedettségét szem előtt tartva végezzük.

• Gyors online foglalás. Adja meg kérését a Wilión és a rendelkezésre álló villanyszerelők perceken belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Válasszon megfelelő villanyszerelőt az értékelése és árajánlata alapján, és állapodjon meg vele a kivitelezés dátumáról.

Mit tud a szakértő telepíteni, javítani, kicserélni és újból csatlakoztatni? A Wilio szakképzett villanyszerelői tapasztalattal rendelkeznek a különböző lámpatestek telepítésével, a világítási áramkörök bekötésével és az aljzatok cseréjével kapcsolatban.

• Világítás - lámpacsere, javítás, telepítés és csatlakoztatás. A nappali vagy konyhai minőségi világítás elérésétől a minőségi mennyezeti lámpáig vagy a hibás lámpák új modern megoldásokkal történő cseréjéig, és a fényerő-szabályozók és a hangvezérlésű intelligens berendezések telepítéséig. Tanácsot is kérhet a szakértőtől, ha nem biztos abban, hogy melyik lámpatestet válassza a világítási igényeinek megfelelően. A képzett Wilio villanyszerelők hatékonyan és gyorsan segítenek. A helyiség fő rendeltetésétől és egyedi igényeitől függően sokféle világítástechnikai terméket telepíthetnek vagy cserélhetnek: csillárokat, fali lámpákat, süllyesztett világítást, állólámpákat, szekrényfényeket, asztali lámpákat és hajlékony lámpákat, forgókart, fali reflektorokat, lámpákat a fürdőszobai tükrök felett / mellett, biztonsági kerti világítást, LED-es lámpákat és még sok mást. Összefoglalva, függetlenül attól, hogy fényforrásokat telepíteni, cserélni, vagy javítani kell, itt vagyunk az Ön számára. Lépjen velünk kapcsolatba, még akkor is, ha csak néhány izzót kell kicserélnie.

Izzószerelési megoldásaink. Bár egyszerűen hangzik, a hibás izzó cseréje nem mindig könnyű folyamat, az izzó esetleges problémái miatt. Ezért, ha úgy érzi, hogy problémába ütközött az izzó cseréjét illetően, vagy ha régi, hagyományos, nagy energiájú izzók vannak otthon, rendelje meg a Wilio szolgáltatását, hogy gond nélkül telepíthesse az energiatakarékos izzókat. A Wilio szakember helyettesítheti / telepítheti például az energiatakarékos izzókat, a LED-es lámpákat, attól függően, hogy mit tart megfelelőnek az egyes helyiségekhez. Fénykapcsoló telepítése. Mint tudja, az otthoni világítással kapcsolatos problémákat hibás vagy régi fénykapcsolók okozhatják. Érdemes megrendelni a villanykapcsoló kábelezésével kapcsolatos szolgáltatásainkat, javításokat, hatékony megoldásokat és cseréket, valamint biztonságosan helyreállítani a világítási rendszer megfelelő működését. Telepítés, javítás és újracsatlakoztatás: egypólusú kapcsolók, dimmer kapcsolók, 3 és 4 soros kapcsolók, külső és belső kapcsolók, orientációs világítás és fényerő-szabályozók. A villanykapcsoló telepítésének, cseréjének vagy csatlakoztatásának befejezése után a villanyszerelő megvizsgálja, hogy megfelelően működik-e a berendezés.

Az elektromos csatlakozó cseréje vagy csatlakoztatása. Mindig vegyen fel szakképzett villanyszerelőt a sérült, fali vagy süllyesztett elektromos aljzat cseréjéhez vagy javításához. Vegye figyelembe az ilyen speciális villamosmérnöki munka kockázatát, és ne próbálja maga megoldani a problémát magától. Fontos megjegyzés: előzze meg a túlterhelt aljzat okozta tüzet - ha rendszeresen hosszabbító kábelt használ egy adott helyiségben, vagy olyan készülékeket csatlakoztat, amelyek meghaladhatják a maximális értéket, akkor az Ön biztonsága érdekében kettős aljzatot kell felszerelni. Tapasztalt villanyszerelőink örömmel ellenőrzik, hogy nincsenek-e sérülve az aljzatok, és tanácsot adnak arról, mit érdemes beszerelni otthona biztonságának megőrzése érdekében.

Gyakran ismételt kérdések

Módosítanom kell a tervezett megvalósítás dátumát. Hogyan hajthatom ezt végre?

Ön közvetlenül a kiválasztott szolgáltatóval egyeztethet a dátumról és az időpontról. Egyszerűen írjon a szolgáltatónak, és erősítse meg vele az új dátumot.

Este is kérhetem a munka elvégzését?

Igen, ez lehetséges. A szolgáltatás konkrét időpontját közvetlenül a villanyszerelővel egyeztetheti. Javasoljuk, hogy ne a téli hónapokban végeztesse el este a munkát a nappalok rövidsége miatt, ugyanis előfordulhat, hogy a szakembernek ki kell kapcsolnia az áramot, ami kellemetlenséget okozhat Önnek és a szakembernek egyaránt.

Hol érhető el a Wilio szolgáltatás?

A Wilio szolgáltatás egész Magyarországon és számos más országban elérhető.

A villanyszerelők rendelkeznek a megfelelő minősítésekkel?

Természetesen. Mindig személyesen ellenőrizzük a mesteremberek minősítését, hogy képet kapjunk tapasztalataikról, hitelességükről és specializációjukról. Gondosan ellenőrizzük az engedélyeiket és tanúsítványaikat is. Ezenkívül, a munka elvégezte után minden ügyfélnek lehetősége van értékelni a szakember munkáját, mely segít a jövőbeli potenciális ügyfeleknek a megfelelő szakértő kiválasztásában.

Munkahelyi villanyszerelésről lenne szó. Tud nekem segíteni a villanyszerelő az irodai lámpa felszerelésében?

Igen, mindenképpen tudunk segíteni. A villanyszerelők megfelelő képesítéssel, tapasztalattal és eszközökkel rendelkeznek az otthoni és munkahelyi munkálatok teljesítéséhez.