Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Mérnöki munka
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 271 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Mérnöki munka

Szakértőre van szüksége a Mérnöki munka kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes tervezőt keresni a Wilio-n?
Gondolt már új ház építésére vagy a jelenlegi háza felújítására? Ne pazarolja az idejét az építők webhelyeinek böngészésével és az Ön számára amúgy sem éppen megfelelő házterv kiválasztásával. Ehelyett vegyen fel egy szakértőt, aki elkészítheti tervét új otthonához vagy bővítéséhez az összes elemmel, amelyre szüksége van a kívánt tökéletes eredmény eléréséhez. Az építőipari szakemberek megtalálásának legjobb helye a Wilio. Akár segítségre van szüksége magánlakások,vagy kereskedelmi projektek kidolgozásához, találhat egy tapasztalt helyi tervezőt, aki segít elindulni a projektben. Egyszerűen adja meg az igényeit, és vegye fel a kapcsolatot építészekkel és tervezőkkel, akik terveket dolgoznak ki, és még az irodákban is hozzájárulnak a jóváhagyási folyamathoz.
Ki a tervező és mit csinál?
A tervező munkája kissé hasonlít az építészére. Felelős a műszaki rajzok és tervek elkészítéséért. Ez magában foglalja a konstrukció vagy a mechanizmusok specifikációit. A tervezők együtt dolgozhatnak építészekkel, tudósokkal vagy mérnökökkel, és felelősek a szerkezet szilárdságának és az épület pénzügyi költségeinek felméréséért is. A tervezők általában számítógépes tervezési (CADD) technikákat alkalmaznak a tervek elkészítéséhez, de néha ceruzákat és rajzeszközöket is használnak.
Építészre vagy tervezőre van szükségem?
Az elsődleges különbség közöttük: az építészek technikai és művészi tanácsokkal is szolgálhatnak, míg a tervező a projekt technikai szempontjaira összpontosít. A tervezők kész rajzokat tudnak nyújtani, minden műszaki specifikációval együtt. Sajnos általában nem tudnak segíteni az elrendezés alapvető változásaiban. Ha építész alkalmazását is fontolgatja, a Wilio segítségével megtalálhatja a megfelelőt a környékén.
Tervezhet-e egy tervező házat?
A tervező technikai terveket készít egy már kész terv alapján, ezért a tervet először építésznek kell elkészítenie. A tervező általában az építésznél dolgozik. Amikor az építész vizualizálja a házat, beleértve az olyan szempontokat is, mint a helyhasználat vagy az épület elhelyezése a környezetben, a tervező technikai specifikációkká alakítja át a tervet, amelyet aztán az építőipari vállalat felhasználhat.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő tervezőt az építés terveihez?
A megfelelő munkatárs felvételekor fordítson különös figyelmet a területen bizonyított ismeretekre és tanulmányokra, tapasztalatra és kommunikációs készségekre. Az első tényező magában foglalja a műszaki ismereteket és az építési előírások és szabványok ismeretét. Tapasztalata és portfóliója azt is megmondhatja, hogy alkalmas-e a projektjére. Célszerű azt is megkérdezni, hogy csinált-e valaha valami hasonló tervet. Végül emlékezzünk a kommunikáció fontosságára az együttműködésben. Szüksége van valakire, aki figyelmesen hallgat, jó tanácsokat ad és segít megvalósítani elképzeléseit.
Mi tartozik a tervező szolgáltatásai közé?
A Wilio összekapcsolja Önt egy megbízható tervezővel a környékén. Segíteni fog abban, hogy a jövőbeli épületről alkotott elképzeléseit világos tervekké alakítsa, ideális esetben egy építész segítségével.
Mi a szolgáltatás része
Konzultáció a kidolgozással kapcsolatban
Ha már konkrét elképzelése van a projektjéről, a tervező segíthet abban, hogy tervekké alakítsa, amelyeket mérnökök jóváhagyhatnak és az építőipari vállalatok megvalósíthatnak. Ne feledje, hogy a tervezők tanácsadói köre korlátozott; az építészekkel ellentétben nem tudnak átfogó elképzelést nyújtani a projektjéről. A legjobb, ha kisebb változtatásokat hajtanak végre az ötletein, majd mindent papírra vetnek. Még jobb, ha az ötletről konzultál az építésszel, mielőtt kapcsolatba lépne a tervezővel. Tervezője ajánlhat néhány építész társat is, ezért kérdezze meg őt is.
Műszaki rajzok készítése CAD vagy hagyományos rajzok felhasználásával
A tervezők általában technikai vagy űrtervet készítenek a CADD számítógépes program segítségével. Használhatnak azonban hagyományosabb eszközöket is, például papírt, ceruzát és vonalzót. Akárhogy is, nagyon konkrét és precíz tervet nyújtanak, amelyet az építkezés csapata aztán könnyedén megvalósíthat. Ha előnyben részesíti a műszaki rajzok elkészítésének módját, ezt megadhatja a bejegyzésében.
Együttműködés építészekkel és mérnökökkel
A tervező feladata építészekkel, mérnökökkel vagy akár tudósokkal dolgozni. Ha már felvett egy mérnököt és egy építészt, akkor a Wilio segítségével tervezőt bérelhet a csapatának kiegészítésére. Platformunk összekapcsolja Önt a területén elérhető szakemberekkel, így nem kell messzire mennie vagy sokáig várnia, mielőtt első személyes találkozóját megtartja.