Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Mosógép javítása

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, mosógépek javításához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Mosógép javítása

Szakértőre van szüksége a Mosógép javítása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Mi az a négy ok, ami miatt a Wilión keresztül keressen mosógépszerelőt?

Az Ön területén számos megbízható és tapasztalt mosógép és mosó-szárító gép javítással foglalkozó szerelőnk van. Minden szakemberünk több száz készüléket javított már meg különböző hibákkal és problémákkal. Képzett szakemberekről van szó, ami azt jelenti, hogy készülékét nyugodt szívvel bízhatja a tudásukra és kezeikre.

  1. Egy profi szerelő bármelyik márka bármelyik modelljét megjavítja, és még a bonyolultabb technológia sem jelent számára problémát. Rendelkezik minden, a szereléshez szükséges eszközzel, felszereléssel, valamint beszerzi a cserélendő vagy hiányzó alkatrészeket.
  2. Szakértői tanácsok karbantartás területén. A szakemberek nemcsak megjavítják az eszközöket, hanem tanácsot is adnak ügyfeleiknek arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet hosszú távon a legtöbbet kihozni a háztartási gépeikből. Bármikor felveheti velük a kapcsolatot a Wilión, és biztos lehet benne, hogy az elromlott mosógépe vagy szárítógépe professzionális kezekbe kerül!
  3. Rugalmas szerelési idő. A helyi szerelők nagyon rugalmasak, és csak az ügyfélen valamint a szerelő leterheltségén múlik, hogy ugyanarra a napra vagy éppen a hétvégére egyeztetnek időpontot a készülék megjavítására.
  4. Garantált munkaminőség - a javításra egy éves garancia vonatkozik.

Egy meghibásodott mosógép vagy mosó-szárítógép gyakran igazi katasztrófa lehet egy háztartásban, különösen, ha egy fontos esemény, például esküvő előtt történik. Mindig jó ötlet gyorsan keresni egy megbízható szerelőt a Wilio segítségével. Íme néhány gyakran felmerülő probléma a mosógéppel kapcsolatban, amelyet szerelőink megoldhatnak: a mosógép nem kapcsol be; a mosógép nem hajlandó mosni vagy centrifugálni, a mosógép nem vesz fel vizet. A mosó-szárítógépnél fellépő leggyakoribb problémák: a készülékből szivárog a víz, vagy tele van vízzel; a dob nem megfelelően vagy egyáltalán nem forog; a ruhákat nem szárítja meg megfelelően.

Gyakran ismételt kérdések

A készülékem tönkrement - mi tegyek?

Ellenőrizze, hogy vannak-e olyan külső tényezők, amelyek befolyásolhatják készüléke működését (áramtalanítás/vízellátás stb.). Ha nem talál ilyet, keressen szivárgást a gép körül vagy a készülék ajtajánál. Ha ott sem észlel semmi rendellenességet, és nem tudja azonosítani a problémát, húzza ki a gépet a hálózatból, és hívjon szerelőt a Wilio segítségével.

Mikor ér rá a mosógépszerelő megjavítani a készülékemet?

Ez kifejezetten a szakember elérhetőségétől függ. Beszélje meg közvetlenül vele a javítás időpontját. A szerelés hossza több tényezőtől függ, például a probléma jellegétől, valamint a cserélendő alkatrész típusától (ha további alkatrészeket kell rendelni, második találkozó szükséges).

Mi garantálja, hogy a készülék a javítás után is kitart?

A készülékre a javítás után egy éves garancia vonatkozik, amely a megbízott szerelő által elvégzett munkákra és beszerelt alkatrészekre érvényes.

Hol érhetőek el a Wilio szolgáltatásai?

A Wilio szolgáltatásai Magyarország teljes területén és számos más országban is elérhetőek.